Barcelona - Manchester United - Live Text

Unul dinte cele mai asteptate meciuri ale acestui an se va disputa in aceasta seara incepand cu ora 21:45. Mai exact, cele mai bune doua echipe europene vor lupta pentru trofeul de Campioana Europei. Lupta se va da intre Barcelona si Manchester United. Pronostic personal: 2-1 in favoarea Barcelonei.


93' - Fluier final. Barcelona invinge Manchester United cu 3-1 devenind astfel campioana Europei.
92' - Probabil ultima ocazie a meciului. Aceasta ii apartine noului intrat, Afellay.
91' - Pedro paraseste terenul de joc, in locul sau a intrat Ibrahim Afellay.
90' - Albitrul asistent prelungeste meciul cu 3 minute.
88' - Dani Alves este inlocuit de Puyol.
87' - Jocul a fost intrerupt datorita unui fault asupra lui Busquets.
86' - Josep Guardiola face prima schimbare la Barcelona introducandu-l pe Seydou Keita in locul lui David Villa, autorul golului cu numarul trei.
85' - Ocazie Manchester United prin Nani. Sutul a trecut insa pe langa poarta.
83' - Ultimele minute ale reprizei secunde sunt lipsite de faze importante, Barcelona mulumindu-se cu acest rezultat, nemaiavand de facut decat sa il apere.
80' - Victor Kasaai il avertizeaza cu cartonas galben si pe Antonio Valencia.
77' - Sir Alex Ferguson face o a doua schimbare, Paul Scholes intrand in locul lui Carrick.
71'- Ocazie si pentru Manchester United. Rooney rateaza insa poarta.
70' - 3-1 GOOOL! Autor: David Villa.
69' - Prima schimbare la Manchester. Nani il inlocuieste pe Fabio.
66' - Se pare ca Barcelona nu se multumeste cu acest rezultat si continua atacul asupra portii lui Van der Saar.
63' - O noua ocazie pentru Barcelona prin Lionnel Messi.
61' - Carrick, mijlocasul britanic primeste si el cartonas galben.
60' - Primul cartonas galben al partidei este primit de fundasul Barcelonei, Dani Alves.
56' - Javier Hernandez este prins pentru a treia oara in offside.
55' - 2-1 GOOOL! Lionnel Messi inscrie aducand scorul la 2-1 in favoarea echipei sale.
53'- Dani Alves suteaza direct in defensiva englezilor.
47' - Alt corner, Xavi la datorie.
46' - Al doilea corner al meciului. Xavi il executa.
45' - Albitrul a fluierat startul celei de-a doua reprize.
________________________________________________________________________

45' - Pauza. Prima repriza s-a incheiat, scorul fiind 1-1.

39' - Portarul britanicilor poate fi numit omul primei reprize, aparand un nou sut al mijlocasului catalan, Iniesta.
37' - Barcelona ataca prin Xavi, finalizarea sutului fiind pe langa poarta.
34' - 1-1. GOOOL! Wayne Rooney aduce egalitatea in Londra.
30' - Barcelona continua asaltul asupra portii lui Van der Saar, Iniesta incercand un sut, blocat din pacate de un fundas al lui Manchester.
28' - 1-0. GOOOL! Barcelona deschide scorul prin sutul imparabil al lui Pedro, pasa plecand de la Xavi.
23' - Ocazie importanta pentru Barcelona, blocata insa de fundasul Vidic.
21' - Tot David Villa incearca sa isi aduca echipa in avantaj insa sutul sau este prins de goalkeeper-ul englez.
20' - Barcelona are o noua ocazie de a deschide scorul, prin David Villa, sutul sau trecand insa pe langa poarta.
16' - Pedro trimite un sut peste poarta lui Van der Saar. Observam ca meciul este dominat de Barcelona dupa ce in primele 10 minute catalanii treceau cu greu de jumatatea terenului.
12' - Primul corner al partidei este batut de Barcelona.
11' - Barcelona riposteaza prin David Villa. Sut blocat insa de defensiva lui Manchester United.
7' - Engelzii continua atacul, Javier Hernandez fiind prins in offside pentru a doua oara.
4' - Manchester a inceput meciul in forta, prima ocazie apartinand lui Javier Hernandez a carui sut este blocat de defensiva catalana.
1' - Start meci. Manchester United da drumul acestei partide de la centrul terenului.


Lucrare practică - Geomatică

Student: Ioniţă Gabriel
Grupa: GT11


Lucrări laborator:
harti.rvc
rauri.rvc

Nu am lucrat la laboratorul de geomatică cu Global Mapper, deci nu am cunoştinţe de utilizare a programului.


Regula tampita la Casa Pariurilor


Nu inteleg cum gandesc unii dar gandesc foarte prost. Cica daca faci un pariu la o agentie din Baia Mare spre exemplu, si tu esti din Iasi, Bucuresti sau alt oras, tot de acolo trebuie sa iti ridici castigul dom'le. Cum mama masii sa spui ca asa e regula la voi? Chiar sunteti tampiti?

Mai rau, am pus un bilet la o agentie din cartierul Nicolina din Iasi si am vrut sa imi ridic banii de la o agentie tot din Iasi insa de pe Independentei. Casiera imi spune destul de frumos ce-i drept ca nu pot sa'mi ridic banii de la ei ci trebuie sa merg acolo unde am pus biletul. Pai care e diferenta? Cica asa e regula la ei. No bine atunci, o sa vad eu cine dracu mai pariaza la agentiile voastre.

PS. Recomand Stanley Bet, o agentie ce se respecta, cu cele mai mari cote, iar castigul il poti ridica de unde vor muschii tai.
PS2. Aveti grija care si cum pariati, cotele mici sunt puse intentionat pentru a incurca pariorul. Am patit-o azi cand am pierdut un singur meci din 10, meci cu o cota de 1,15.


Urasc tiganii!!

Am mai zis ca urasc tiganii? Daca nu, zic acu' cu mana pe inima: URASC TIGANII!!

Dupa ce fac numai nebunii si isi bat joc de tot ce pot, aceasta natie de animale tot nu se lasa mai prejos. Chiar astazi am intalnit niste ciori care faceau bascalie de oamenii de pe strada. S-a intamplat in Iasi, pe soseaua Pacurari, in jur de ora 8 seara cand ciorile (nu pot aproxima cam cati ani aveau, dar presupun ca vreo 14-15) simulau meciul dintre Steaua si Dinamo, trecatorii fiind luati in ras cu nume ca: Gigi Becali, Porumboiu etc. Faza aiurea era ca nu puteau reactiona pentru ca cioroii mai batrani stateau la taclale langa ei si parca asteptau ca o persoana civilizata sa le spuna sa inceteze din a-si bate joc de ceilalti, si sa sara la bataie, cum fac ei de obicei.

Daca s-ar face un referendum as vota pentru expulzarea lor din tara. Toti! Ca nici unul nu e mai cu mot. Tiganul tot tigan ramane. Trist.. dar adevarat..


Steaua este campioana Romaniei in 2011!


Cu putin timp in urma s-a incheiat finala Cupei Romaniei la fotbal, disputata intre Dinamo Bucuresti si Steaua, victorioasa fiind cea din urma. Steaua s-a impus cu scorul de 2-1, goluri marcate de Dica si un autogol spectaculos al lui Barboianu. Pentru echipa cealalta a inscris Torje.

Ca meci, a fost unul destul de bun, echipa Stelei dominand clar meciul, partea nasoala fiind izbucnirea tribunii steliste la cel de-al doilea gol. Per total, acest derby s-a jucat corect iar rezultatul a fost pe cinste. Cu aceasta ocazie, Steaua dedica victoria lui Nesu care a suferit o accidentare destul de urata si care este posibil sa aiba urmari dezastruoase, paralizia. Sa speram ca nu se va ajunge acolo si Nesu isi va putea continua cariera de fotbalist.

Astept si finala Ligii Campionilor ce se va disputa Sambata, 28 Mai, intre Barcelona si Manchester United. Un pronostic?

Sursa foto: assets.sport.ro


Mozilla Firefox 5

In urma cu 3 zile Mozilla a lansat versiunea beta pentru noul Firefox 5, un release care vine nu dupa mult timp de la lansarea versiunii precedente, adica 4. Am instalat si eu "cinciarul" pana acu neobservand nimic diferit. Designul este acelasi, adica cel implementat odata cu versiunea 4 a browser-ului, cel mai probabil fiind reparate cateva buguri si imbunatatirea functiilor principale.

Il puteti incerca si voi descarcand-ul de aici sau urmand pasii de mai jos.

1. Click pe "Firefox" din stanga sus a browser-ului.
2. Mutam pointer-ul sau sagetica pe "Ajutor" (daca aveti versiunea in romana) sau "Help" (pentru versiunea in engleza). Logic nu?:))
3. Click apoi pe "Despre Firefox"/"About Firefox" dupa care se va deschide o noua fereastra.
4. Si in final, click pe "Schimba"/"Change" dupa care inca un click pe "Apply and Update". Dupa acest pas, browser-ul descarca automat ultima versiunea disponibila.


Liberty Parade - Editia 2011


Update
A fost ales imnul oficial al Liberty Parade 2011. Dupa cum era de asteptat, piesa castigatoare este "Everybody Party" a lui Keo vs VB. O ascultam mai jos si ne auzim la un nou update cu tracklist-ul evenimentului.



Mai sunt cateva zile si intram cu adevarat in lunile de vara, odata cu acestea dandu-se startul si celor mai bune si consacrate evenimente in aer liber din Romania. Probabil cel mai bun si asteptat este Liberty Parade-ul, un eveniment care anul acesta implineste 10 anisori. Data desfasurarii va fi 30 iulie iar locatie aceeasi, plaja dintre Venus si Saturn.

In anii trecuti am avut invitati pe cinste, printre care ii amintim pe Ferry Corsten, Above & Beyond, Robbie Rivera sau Planet Funk. Anul acesta insa organizatorii ne cam dezamagesc. Invitatul special este DJ Sharam, cel ce a facut parte din trupa Deepdish. Nu pot sa zic ca acest dj nu are fani, dar sa aduci la un eveniment grandios ca acesta un dj ce mixeaza dubstep si progresiv house din ala animalic mi se pare cam o bataie de joc. Oricum sa speram ca vor face atmosfera ceilalti invitati despre care inca nu s-a anuntat nimic. [De indata ce va fi publicat tracklistul complet il voi publica si aici.]

Anul trecut cred ca a fost cea mai reusita editie, baietii de la Above & Beyond facand furori printre persoanele ce asistau la spectacol. 

In aceasta seara se alege si imnul oficial al editiei de anul acesta, publicul trebuind sa voteze una din cele cinci piese calificate in finala, preferata mea fiind "Everybody Party" a lui Keo vs VB. Se mai poate vota pana la ora 18 cand incepe Requestul pe Radio 21. O puteti face aici.


A fost sfarsitul lumii?

Vestea ca la mijlocul weekend-ului trecut ar fi trebuit sa fi fost sfarsitul lumii a facut inconjurul lumii datorita unui mosnegut caruia ii spune Harold Camping, mosnegut ce a strans din donatiile credulilor aproximativ o suta de milioane de dolari. Ei, weekend-ul a trecut, apocalipsa s-a amanat si batranelul nu e de gasit. Oare l-o fi luat numai pe el?

By the way, aceste tampenii care apar din ce in ce mai des nu sunt altceva decat niste minciuni, niste cretinisme realizate pentru oamenii creduli si prosti. Da! Asta sunt cei care cred in asa ceva. Apocalipsa nu vine anuntata oameni buni!

Apropo de aceasta minunatie, americanii au facut ce se pricep ei mai bine. Au realizat un video ce face haz de necaz de "apocalipsa" care tocmai a trecut. Pana la urmatoarea prezicere, numai bine!:))


Vezi mai multe din Documentare, Science & Tech pe 220.ro


Municipul Botosani are piste pentru biciclisti

S-au gandit edilii municipiului Botosani si la noi, cei care preferam sa mergem cu bicicleta in locul masinii, si au inceput lucrarile la piste pentru biciclisti. Deocamdata putem circula doar pe strada "Cuza Voda" urmand ca in viitorul apropiat (ma rog, cand vine vorba de facut ceva folositor este necesar un timp mai indelungat) sa fie amplasate si pe Calea Nationala.

Problema este ca nu se putea fara tampiti care sa comenteze si sa protesteze asupra acestui proiect, motivul invocat fiind spatiul ingust pe care vor circula pietonii si amplasarea pistei pe mijlocul trotuarului. Sunt sigur ca acesti tampiti au masina si prefera sa mearga cu masina decat pe jos sau cu bicicleta. Per total, eu unul sunt multumit chiar daca nu cred ca o sa am ocazia sa merg pe acolo cu bicicleta, dar cine stie.. viitorul imi surade.

 Sursa foto: botosani.ro


Vinul romanesc = Apa, zahar si alcool

Eram sigur! Nici nu ma asteptam ca vinul romanesc sa fie altceva in afara de apa, zahar si alcool. Cica zilele astea smecherii astia de la laboratorul oficial al Uniunii Europene au prelevat probe de la cinci companii de vinuri din tara noastra si surpriza! Vinul continea doar apa, zahar si alcool. Acu' ma intreb daca si alcool-ul era rafinat sau sanitar:))

Nu numai ca s-a aflat din ce era facut acest "vin", dar s-a dat publicitatii si cateva nume printre care se numara si "Babanu" de la Mulfatlar. Pai bine ma baieti da la 7 lei 5 litri de vin oare la ce sa ne asteptam? Celelalte nume sunt: "Stramosesc" si "9 Poloboace", "Perla Dunarii", "Buchet" si "Alb Nobil".

By the way, azi la o terasa romanu nostru a iesit la un pahar de vin. Ghiciti ce produs consuma..: "Stramosesc". Vroiam sa ii explic ce bea acolo dar imi era frica sa nu ma trezesc cu cateva injuraturi plus o bataie ca cine stie, romanul la betie nu gandeste limpede. Chiar deloc..


O noua inventie: Prezervativul cu bretele

Chiar nu m-am gandit ca este posibil asa ceva.. In urma cu nu mult timp a fost inventat prezervativul cu bretele. Da, ati citit bine si nu e o greseala de scriere. Acest prezervativ intitulat Sensis este prevazut cu doua mici bretele si a fost inventat de un american. Nu, japonezii doar privesc de data asta;))

Ideea a pornit in urma unui episod mai neplacut in care Beau Thompson a baut prea mult si nu s-a putut descurca in arta de a fixa prezervativul. De aceea s-a gandit ca pentru cei ce o sa pateasca ca el, sa ataseze doua bretele pentru ca prezervativul sa fie rulat corect.

Mie unul mi se pare ok ideea si deocamdata prinde bine, aceasta noua inventie fiind cumparata de peste 2 milioane de persoane. La noi in tara inca nu au aparut dar e posibil sa nu mai dureze mult.

Aveti mai jos si o demonstratie in utilizarea acestuia. Enjoy!:))


Probleme cu avatarul la Yahoo Messenger?

Am observat ca in ultimul timp, o din ce in ce mai multa multime de oameni au intampinat probleme cu avatarul in Yahoo Messenger. Multi spun ca avatarul este distorsionat, se vede aiurea, nasol, naspa etc etc, sau nu se vede deloc. Aceste probleme au fost semnalate deocamdata si din cate stiu eu doar la versiunea 11 beta si 10, insa nu este exclus ca si celelalte versiuni sa fie cu probleme.

Ei bine, dupa cate am aflat eu, problema nu este de la dumneavoastra, NU ESTE VIRUS cum i-am auzit pe altii, ci este o problema pe care au intampinat-o cei de la Yahoo. So, stay chill and watch the show! :))

O intrebare: Ati intampinat si voi aceasta problema? Daca da, ce versiune de messenger folositi?


Genial!

Da, am mai auzit de faze ca aceasta insa mi se pare geniala reactia profesorului si a studentului atunci cand se aplica "regula anonimului".


Ce inseamna sa fii loial!

Pentru cei care inca nu si-au dat seama cat de loiali le sunt cainii stapanilor, v-am pregatit o imagine amuzanta ce-i drept in care ni se demonstreaza ce inseamna sa fii loial.

Ca tot veni vorba de caini, cum comentati ce s-a intamplat la Botosani cu acei 200 de caini ucisi zilele trecute? Daca inca nu ati auzit despre asta si banuiesc ca ati auzit pentru ca Botosani-ul a primit o bila neagra din partea UE, intrati aici.


Cine a castigat Eurovision 2011?


Editia de anul acesta e concursului muzical european Eurovision 2011 se va incheia in curand iar aici veti afla castigatorul precum si pozitia ocupata de restul tarilor printre care si Romania. Stay tuned!

Update
It's done! Castigatorul de anul acesta al Eurovision 2011 este Ell/Nikki ce reprezinta Azerbaijan cu piesa Running Scared. Vedem mai jos intregul clasament si ascultam inca o data piesa castigatoare. Auditie placuta!


01. Azerbaijan [221 pct]
02. Italia [189 pct]
03. Suedia [185 pct]
04. Ucraina [159 pct]
05. Danemarca [134 pct]
06. Bosnia [125 pct]
07. Grecia [120 pct]
08. Irlanda [119 pct]
09. Georgia [110 pct]
10. Germania [107 pct]
11. Marea Britanie [100 pct]
12. Moldova [97 pct]
13. Slovenia [96 pct]
14. Serbia [85 pct]
15. Franta [82 pct]
16. Rusia [77 pct]
17. Romania [77 pct]
18. Austria [64 pct]
19. Lituania [63 pct]
20. Islanda [61 pct]
21. Finlanda [57 pct]
22. Ungaria [53 pct]
23. Spania [50 pct]
24. Estonia [44 pct]
25. Elvetia [19 pct]


Romania s-a clasat dupa cum era de asteptat in coada clasamentului. Nu inteleg cum am putut trimite o asemenea mizerie de piesa sa ne reprezinte la acest concurs. In fine.. nu facem haz de necaz si speram ca anii viitori o sa fie mai bine. Pe curand!

web survey



Voi stiati cat de periculos e paracetamolul?

Paracetamolul ar putea provoca leucemie celor care il consuma regulat, arata un nou studiu. Pastilele contin substanta acetaminofen, care are legatura directa cu aparitia cancerului de sange.Pana in prezent existau doar presupuneri ca substanta din paracetamol ar fi nociva pentru sange, insa dovezile certe abia au aparut. Pentru studiu au fost monitorizate aproximativ 65.000 de oameni.

Dupa sase ani, 577 dintre participanti au dezvoltat o forma de cancer de sange, 9% dintre acestia luand cantitati mari de acetaminofen. Astfel, cercetatorii au constatat ca cei care folosesc paracetamolul in exces prezinta un risc dublu de imbolnavire.
[via]

Da, inca un "must have" se dovedeste a fi periculos. Dupa ce au fost zvonuri cum ca usturoiul ar fi periculos si s-a propus o lege (nu stiu daca a fost acceptata) ce interzice plantarea "celui mai puternic antibiotic din lume", acum a venit randul paracetamolului, sa fie considerat periculor. Oare lactatele sunt sanatoase sau au si ele dezavantajul lor?


Drama in Turul Italiei la ciclism


Update 
Ciclistii, organizatorii, fortele de ordine si spectatorii l-au comemorat pe Wouter Weylandt, care a murit ieri, la varsta de 26 de ani, dupa ce a cazut de pe bicicleta care rula cu viteza mare si s-a lovit de un parapet.


Dupa o lunga perioada de timp in care tururile cicliste nu au mai fost "gazdele" unor tragedii, ieri, in etapa a treia a Turului Italiei, rutierul belgian Wouter Weylandt (26 de ani) si-a pierdut viata in urma unei cazaturi de la aproximativ 20 de metri, in timp ce cobora de pe Passo del Bocco. Drama este cu atat mai mare deoarece ciclistul a lasat in urma sa, viitoarea nevasta ce urma sa nasca prin septembrie, conform wikipedia.org.

Chiar daca acest post pare mai mult a fi o stire si nu un articol publicat de un blogger, insist asupra acestui sport si sper ca lumea sa'si indrepte privirile spre ciclism nu doar atunci cand se intampla cate o tragedie ca aceasta. Rest in Peace, Wouter Weylandt!


Vplay.ro decade incet si sigur


Chiar daca site-ul vplay.ro este unul foarte bun si destul de bine realizat, legile trebuiesc respectate de toata lumea (excludem parlamentarii), observand in ultimul timp ca incep sa se rareasca din seriale motivul fiind deocamdata unul neanuntat. Oare ce sa se fi intamplat?

In urma cu ceva timp serialul "Merlin" a fost sters de pe site, administratorul neinvocand nici un motiv pentru aceasta actiune, azi venind randul ultimei productii marca HBO, "Game of Thrones". Da, urmaresc ambele seriale, si da, stiu ca este ilegal acest site insa ma intreb, au fost cumva amenintati adminii daca nu sterg anumite seriale?

Sper ca totul sa fie o problema tehnica si totul sa revina la normal chiar daca e nefiresc ce zic. Nu sustin pirateria dar o practic:)) Oricine o practica, sa nu aud ca: vai, eu sunt 100% legal.. , ca nu cred pe nimeni.


Roger Hargreaves sarbatorit de Google

Astazi, 9 Mai 2011 se implinesc 76 de ani de la nasterea lui Roger Hargreaves, un autor englez si ilustrator a cartilor pentru copii. Acest eveniment a fost ales sa fie sarbatorit si de gigantul Google, acesta schimbandu-si logo-ul dupa cum ne-am obisnuit deja, in imagini dedicate autorului. Printre personajele  Hargreaves  recomandate de  Google sunt: Mr. Forgetful, Mr. Happy, Mr. Bump, Mr. Messy, Mr. Slow, Little Miss Magic, Little Miss Shy şi Little Miss Tiny, doar cateva din sumedenia de personaje create de Hargreaves.

Roger Hargreaves este cunoscut in special pentru seria „Mr. Men” si „Little Miss”, destinate pentru cititorii foarte tineri. Simplitatea cartilor, povestea inocenta, aparitia culorilor deschise si ilustratiile desenate cu atata indrazneala au facut ca seriile sa ajunga renumite in intreaga lume, in doar 25 de ani fiind vandute peste 85 de milioane de copii in 20 de limbi.

Daca vreti sa revedeti si celelalte logo-uri create de Google, accesati pagina aceasta.  Mai jos aveti 4 din cele 15 (posibil sa fie mai multe) logo-uri.


Uciderea lui Osama bin Laden, misiune in jocurile video?


Cred ca majoritatea ati auzit ca cel mai cautat om din lume, Osama bin Laden, a fost ucis de catre americani in urma cu cateva zile, locul in care a fost prins si ucis fiind intr-o casa din orasul Abbottabad din Pakistan. Am observat ca de cand au reusit asta, stiri despre Osama sa apara in masa, chiar daca sunt aberatii, tampenii sau mizerii care nu isi au nici un rost. Astazi am aflat ca ar fi posibil ca moartea teroristului sa fie inclusa pe viitor in jocurile video first-person shooter. Daca sunteti gameri, probabil stiti ca se lucreaza la cea de-a treia parte a jocului Call of Duty: Modern Warfare 3 ce se va lansa in toamna acestui an si exista posibilitatea ca printre misiunile incluse in joc sa faca parte si uciderea lui Osama. Eu unul cred ca ar fi interesant dar ar naste si controverse in randul celor care il sustin pe Osama. Voi ce parere aveti? Daca s-ar face un sondaj, ati fi de acord ca acest eveniment sa faca parte din jocurile video viitoare?


Club Life Bucecea


Probabil cel mai comentat articol de pe acest blog a fost cel "dedicat" clubului Heaven din Varfu Campului, un club in care atmosfera va este explicata aici. Da, este nasol si am zis cu ceva timp in urma ca nu mai pun piciorul acolo si sper sa nu se iveasca vreun "must go" care sa ma faca sa imi incalc promisiunea. Anyway, vorbim acum despre clubul din Bucecea, mai nou intitulat Club Life, schimbarea numelui fiind propusa de un dj din Salcea, care dupa cate am inteles avea in plan cumpararea actiunilor pe care le detine patronul clubului. Dar nu asta conteaza. Fostul NCN Club, pare sa iasa din groapa in care a cazut si sa se ridice la rangul de club 100%. Da, au fost probleme timp de aproximativ 1 an, in care clubul nu era vizitat asa des. Dupa cum spuneam, isi revine, so everything is fine. I hope..

Nu cu mult timp in urma a fost lansat si site-ul oficial al clubului, site realizat de dj-ul momentan rezident la Club Life, DJ Silviucu. Il putem accesa printr-un click aici, daca dorim sa aflam informatii despre club, despre dj precum si daca dorim sa vedem cateva poze de la diverse evenimente anterioare. Chiar in aceasta seara are loc daca am retinut eu bine, "Petrecerea DJ-ilor", un party la care vor lua parte si vor mixa mai multi dj locali si din judetul vecin, adicatele Suceava. Mai multe informatii nu am si nici nu a fost realizat vreun afis de prezentare a evenimentului.

Cam asta am vrut sa spun (pentru inceput) despre club. Per total, Club Life este peste Heaven-ul din Varfu Campului cu mult, ce-i drept. Sa speram ca aceasta crestere in numarul de vizitatori va continua. Pana una alta propun sa vedem niste poze de la ultimul eveniment realizat de club, "Easter Party Style".


Back!

Dupa o lunga perioada de inactivitate am hotarat sa reiau "munca" pentru Trabelsy Blog. Asta dupa ce numarul de vizitatori unici au inceput sa creasca semnificativ chiar daca nu postam nimic. So, I Have to Work! Ne auzim cel mai probabil pe diseara. Pe curand!