Roger Hargreaves sarbatorit de Google

Astazi, 9 Mai 2011 se implinesc 76 de ani de la nasterea lui Roger Hargreaves, un autor englez si ilustrator a cartilor pentru copii. Acest eveniment a fost ales sa fie sarbatorit si de gigantul Google, acesta schimbandu-si logo-ul dupa cum ne-am obisnuit deja, in imagini dedicate autorului. Printre personajele  Hargreaves  recomandate de  Google sunt: Mr. Forgetful, Mr. Happy, Mr. Bump, Mr. Messy, Mr. Slow, Little Miss Magic, Little Miss Shy şi Little Miss Tiny, doar cateva din sumedenia de personaje create de Hargreaves.

Roger Hargreaves este cunoscut in special pentru seria „Mr. Men” si „Little Miss”, destinate pentru cititorii foarte tineri. Simplitatea cartilor, povestea inocenta, aparitia culorilor deschise si ilustratiile desenate cu atata indrazneala au facut ca seriile sa ajunga renumite in intreaga lume, in doar 25 de ani fiind vandute peste 85 de milioane de copii in 20 de limbi.

Daca vreti sa revedeti si celelalte logo-uri create de Google, accesati pagina aceasta.  Mai jos aveti 4 din cele 15 (posibil sa fie mai multe) logo-uri.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu