Liberty Parade - Editia 2011


Update
A fost ales imnul oficial al Liberty Parade 2011. Dupa cum era de asteptat, piesa castigatoare este "Everybody Party" a lui Keo vs VB. O ascultam mai jos si ne auzim la un nou update cu tracklist-ul evenimentului.



Mai sunt cateva zile si intram cu adevarat in lunile de vara, odata cu acestea dandu-se startul si celor mai bune si consacrate evenimente in aer liber din Romania. Probabil cel mai bun si asteptat este Liberty Parade-ul, un eveniment care anul acesta implineste 10 anisori. Data desfasurarii va fi 30 iulie iar locatie aceeasi, plaja dintre Venus si Saturn.

In anii trecuti am avut invitati pe cinste, printre care ii amintim pe Ferry Corsten, Above & Beyond, Robbie Rivera sau Planet Funk. Anul acesta insa organizatorii ne cam dezamagesc. Invitatul special este DJ Sharam, cel ce a facut parte din trupa Deepdish. Nu pot sa zic ca acest dj nu are fani, dar sa aduci la un eveniment grandios ca acesta un dj ce mixeaza dubstep si progresiv house din ala animalic mi se pare cam o bataie de joc. Oricum sa speram ca vor face atmosfera ceilalti invitati despre care inca nu s-a anuntat nimic. [De indata ce va fi publicat tracklistul complet il voi publica si aici.]

Anul trecut cred ca a fost cea mai reusita editie, baietii de la Above & Beyond facand furori printre persoanele ce asistau la spectacol. 

In aceasta seara se alege si imnul oficial al editiei de anul acesta, publicul trebuind sa voteze una din cele cinci piese calificate in finala, preferata mea fiind "Everybody Party" a lui Keo vs VB. Se mai poate vota pana la ora 18 cand incepe Requestul pe Radio 21. O puteti face aici.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu