The Vampire Diaries Sezonul 2, in curand!


Chiar daca este un serial ce trateaza o poveste de dragoste intre vampiri, si ar cam fi dedicat genului feminin, nu ma impiedica sa spun ca este unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am vazut. "The Vampire Diaries" va avea o continuare, primul episod din sezonul al 2-lea va fi lansat pe 9 septembrie anul acesta. Pe langa celebrele personaje care ne-au tinut cu sufletul la gura in cele 21 de episoade ale sezonului 1, in cea de-a doua parte a serialului vom intalni o serie de alte noi persoanje printre care se numara si Courtney Ford, fiica lui Trinity din "Dexter". Ea va interpreta rolul Vanessei, o studenta la Duke ce ii va ajuta pe Damon, Alaric si Elena sa continue studiile vechi ale Isobelei.


Joc | R.U.S.E.


Incep prin a va spune ca jocul va fi lansat in prima zi din a doua saptamana din septembrie 2010, mai exact pe 7. R.U.S.E. este un joc de strategie ce este dezvoltat de francezii de la Eugen Systems (oare directorul acestei firme producatoare de jocuri este roman?) cunoscuti pentu celebra franciza Act of War. R.U.S.E se lanseaza concomitent cu un nou titlul pentru controversatul joc The Sims 3 si anume Fast Lane Stuff. Pana la lansarea oficiala a acestor 2 jocuri mai avem 2 zile sa ne delectam cu Mafia 2, sa vizionam un gameplay pentru R.U.S.E si sa analizam cerintele de sistem. Pe curand!


Uimitor! A fost inventata apa uscata (apa praf)


Una dintre cele mai asteptate inventii ale anului 2010, apa praf, a fost in sfarsit creata de cercetatorii de la Universitatea din Liverpool, in urma unui proces extrem de simplu cu acid succinic. Potrivit cercetatorilor, apa praf, supranumita si apa uscata, este o solutie pentru viitor, care va ajuta omenirea sa treaca cu bine de fenomenul de incalzire globala.

Apa praf isi propune sa rezolve problema mondiala a lipsei de apa potabila odata pentru totdeauna, mai ales in tarile din Orientul Mijlociu si Africa. Astfel, cu doar cateva granule de apa dizolvate in apa, praful de apa se transforma in apa realizand cea mai mare minune pe care pamantenii au vazut-o de la transformarea apei in vin.
Sursa: trombon.ro
Sursa foto: inhabitat.com


Trance | Andy Duguid feat. Leah - Miracle Moments


Andy Duguid este un dj scotian, nascut in Germania, mutat in Anglia ca apoi sa se stabileasca in Scotia undeva prin 1990. A inceput sa produca muzica la varsta de aproximativ 14 ani, primul sau single fiind lansat in 2006 si intitulat "Hypocrisy". Din 2006 pana in prezent, Andy a lansat 10 single-uri si apoximativ 25 de remixuri ale unor piese celebre in lumea trance printre care "Tiësto - Bright Morningstar", "Dash Berlin feat. Cerf, Jaren & Mitiska - Man On The Run" sau "Cosmic Gate - Not Enough Time".
Ultimul single al artistului este in colaborare cu Leah, aceeasi bruneta sexy alaturi de care a realizat si "Wasted". "Miracle Moments" a fost auzita pentru prima data in emisiunea radio "A State of Trance" a lui Armin van Buuren din 27 august 2010. Piesa suna foarte bine si sunt sigur ca va fi printre primele piese din topurile trance din intreaga lume. Ascultam mai jos cel mai bun single trance al momentului, "Miracle Love". Auditie placuta!


Vine sfarsitul lumii!

Am ajuns zilele astea la o concluzie cam sinistra, sfarsitul lumii e destul de aproape. Chiar daca multi spun ca este o aberatie (si eu gandeam la fel), acest sfarsit este pe cale sa "inceapa". Chiar daca nu este zi fara crime, accidente, batai si alte alea, tot mai puteam avea speranta ca mayasii s-au inselat si 2012 va fi un an ca oricare, insa cand privim filmuletul de mai jos si vedem ca cel care ar trebui sa ne indrume spre o cale mai buna face exact opusul, atunci chiar ma face sa cred ca lumea asta se "duce de rapa". Trist, dar adevarat!




Diaspora*, un alt site de socializare

După Facebook şi Twitter, o reţea socială numită Diaspora care pune accentul pe intimitate şi pe controlul personal al informaţiilor, va fi lansată în curând, anunţă BBC News. Proiectul, dezvoltat de patru tineri din Statele Unite, a strâns 200.000 de dolari până acum.

"Diaspora funcţionează, ne place şi va fi disponibilă începând cu 15 septembrie", au spus fondatorii. Aceştia au adăugat: "Vrem ca utilizatorii să poată avea din nou controlul informaţiilor pe care le împart cu alţii". Surse neoficiale anunţă că fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, ar fi donat bani pentru proiectul Diaspora. Cei patru tineri au pornit la drum cu un buget de 10.000 de dolari, dar speră să-şi scoată înzecit investiţia.
În acest moment, Facebook are 500 de milioane de utilizatori şi valorează aproximativ 33 de miliarde de dolari.
Sursa: libertatea.ro


Grupele UEFA Champions League 2010

Grupa A
Grupa B
Grupa C
Grupa D
Grupa E
Grupa F
Grupa G
Grupa H


Stiati ca...!?

1· In China sunt mai multi vorbitori de engleza decat in Statele Unite?
2· In medie o persoana are peste 1460 de vise pe an?
3· Delfinii dorm cu un ochi deschis?
4· Hipopotamul nu poate sa innoate?
5· Furnica poate sa supravietuiasca pana la doua saptamani sub apa?
6· In cazinourile din Las Vegas nu sunt amplasate ceasuri?
7· Cel mai puternic muschi din corpul uman este limba?
8· Neil Amstrong a pasit pe luna cu piciorul stang?
9· Unghiile mainilor cresc de patru ori mai repede decat cele ale picioarelor?
10· Puse cap la cap venele, arterele si capilarele unui adult ar ajunge pentru inconjurul Pamantului de aproape patru ori?


Record vizitatori online [Update: 29 August 2010]


Cred ca acesta este recordul de vizitatori online pe care l-a avut acest blog. Nu stau sa urmaresc histats.com insa imi mai verific statisticile din cand in cand. Deci se poate ca numarul de vizitatori online sa fie si mai mare. Deocamdata, ma multumesc cu atat.

Update 29 August 2010


Update 27 August 2010


Orasul Bucecea a ramas fara apa

Incepand de ieri (n.r 26 August 2010) ora 12, a fost intrerupta apa in tot orasul Bucecea datorita intreruperii curentului la Apa Grup. Cauza demersului: datoriile catre E.ON Moldova care au ajuns la 2,1 milioane lei.

"Ne-am luat angajamentul ca platim factura curenta la E.ON de 2,6 miliarde si platim esalonat datoriile dar E.ON solicita o garantie bancara sau imobiliara pe care noi acum nu avem cum sa le-o dam" a afirmat directorul societatii Apa Grup.
Societatea a gasit o solutie de avarie: inchirierea de la o firma din Iasi a 2 motogeneratoare pentru alimentarea cu energie a obiectivelor deconectate. Costurile sunt destul de ridicate: chirie de 3750 EUR pe luna si consum de 1500 litri motorina in 24 de ore. Astfel se va reusi ca toata populatia sa beneficieze de apa pana diseara la un nivel rezonabil, pana la gasirea unei alte solutii.
Sursa: botosani.ro
PS. M-am amuzat cumplit cand, in cadrul acestui articol de pe botosani.ro, autorul a trecut Bucecea pe lista municipiilor din judet. Sa fim seriosi! Bucecea?!


Fun | Hip-Hop Horse

Cu sau fără voie, animalele reuşesc să ne bucure şi uneori să ne facă ziua mai bună. Aşa se întâmplă şi cu calul din filmuleţul de mai jos care pare a fi cel mai mare fan Snoop Dogg din lumea patrupedelor. La auzul melodiei "Drop it like it's hot", calul începe să "danseze" şi să dea din cap asemeni rapperilor, spre deliciul audienţei.
Sursa: liberatea.ro




Film | The Last Exorcism (2010)


Cel mai asteptat film de groaza al verii este pe cale sa se lanseze in cinematografe. "The Last Exorcism" este o drama horror in care este vorba despre un caz aparent normal de exorcism, care pe parcurs devine un adevarat rau, preotul (Patrick Fabian) si adolescenta posedata (Ashley Bell) fiind la un pas de a cadea prada demonilor. Premiera filmului se va face pe marile ecrane incepand de maine 27 august 2010. Urmarim mai jos trailerul filmului, avertizandu-va ca sunt imagini socante. Watch out!


Videoclip | Ryan & Radu - Rush Love

In urma cu cateva minute a fost lansat videoclipul primei piese a baietilor Ryan si Radu, piesa intitulata "Rush Love". Realizat de unul dintre cei mai importanti producatori ai momentului, Gabriel Huiban, impreuna cu echipa sa, piesa a intrat deja in playlist-urile posturilor de radio si se bucura de reactii favorabile atat pe plan national, cat si international.

“Muzica este cel mai plăcut limbaj ce uneşte oameni oricâţ de diferiţi ar fi. Vrem ca cei care ne ascultă muzica să simtă că se încarcă pozitiv. Ne-am propus să încercam prin muzica noastră să îi scoatem din rutină, să-i facem să se relaxeze, să nu înceteze să viseze”, au spus Ryan şi Radu.

“Am susţinut mereu artiştii în care am crezut. E nevoie de talent şi determinare, de perseverenţă şi profesionalism. De seriozitate. Ryan şi Radu se încadreaza în aceste cerinţe. Rush Love este doar prima dovadă în acest sens”, declarat Gabriel Huiban.


Zeus V3, made in Rusia?


Va spuneam intr-un articol anterior ca virusul Zeus V3 care a bagat in sperieti Europa de Vest isi are locatia undeva prin Europa de Est. Asadar, serverul care coordoneaza virusul este undeva prin Rusia, Ucraina, Belarus sau chiar Romania. In urma sondajului din cadrul acestui blog, rezultatele au fost pe masura. 40% cred ca serverul se afla in Rusia, 37% merg pe Romania, 17% cred ca Ucraina iar Belarus a obtinut un procentaj de 6%. Asadar, sa fie Rusia "tara mama" a virusului Zeus v3? Asta vom afla daca ii vor prinde pe administratorii serverului sau daca vor afla macar din ce tara s-a realizat atacul. Pe curand si participati la urmatorul sondaj marca Trabelsy Blog!


Dance | LLP feat Aimi - Everyday


Astazi a avut premiera cel mai nou single realizat de LLP impreuna cu energica Aimi. Noua piesa se numeste "Everyday" si se vrea a fi peste succesul ultimului lor single, "Out of my way". Parerea mea dupa o prima ascultare este ca piesa suna foarte bine si are sanse sa intre cu brio in fruntea topurilor romanesti. Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre cei doi precum si alte noutati, nu va ramane de facut decat sa accesati acest site. Acum ascultam piesa "Everyday" si ne dam cu parerea. Auditie placuta!


Concurs: Asculta-ti muzica preferata cu noul Allview M5 Music!


Allview Dual SIM M5 Music reprezinta combinatia ideala dintre un telefon mobil si un player muzical.
M5 Music este prevazut cu buton de apelare asociat fiecarui SIM si opereaza in retelele GSM 900/1800 MHz. Are o grosime de numai 12.5 mm, suporta un card extern de pana la 2 GB, vine cu o functie lanterna si camera VGA.
Player-ul audio este controlat cu usurinta datorita butoanelor pozitionate in partea superioara a terminalului iar calitatea auditiei este garantata de castile profi si jack-ul audio de 3.5 mm.
Asculta-ti muzica preferata cu noul Allview M5 Music!

Mai multe detalii gasiti aici!


Let's Do It, Romania!


“Let`s Do It, Romania!”, proiectul ambiţios care îşi propune să cureţe întreaga ţara de gunoaie într-o singură zi, îşi doreşte să ajungă la toţi românii, pentru a mobiliza un număr record pentru Ziua de Curăţenie Naţională. Începând de astăzi, proiectul este comunicat şi pe canale TV, iar spotul TV adresează îndemnul la înscriere pentru 25 septembrie, prin intermediul a două personaje reprezentative pentru poporul român. Până în acest moment, spotul poate fi vizionat pe Pro Tv, Acasă Tv, MTV, Pro Cinema, AXN, HBO, TVR Tg. Mureş, dar şi în mediul online.


Manastiri din Romania: Zosin (Botosani)


Mănăstirea Zosin este o mănăstire ortodoxă din România, situată în satul Bălușeni din comuna omonimă (județul Botoșani). Ea se află amplasată într-o zonă pitorească, într-o poiană aflată într-o pădure (la o distanță de aproximativ 15 km sud de municipiul Botoșani).
Ansamblul Mănăstirii Zosin (Schitul Zosin) a fost inclus pe Lista monumentelor istorice din județul Botoșani din anul 2004, având codul de clasificare BT-II-m-B-20183 și fiind alcătuit dintr-un singul obiectiv:

    * Biserica de lemn "Adormirea Maicii Domnului" - datând din 1779


Cum se face inghetata?


Windows Movie Maker pentru Windows 7


Probabil ati observat ca Windows 7 nu vine cu o versiunea Movie Maker preinstalata. De aceea va voi oferi spre download ultima versiune Windows Movie Maker (momentat 2.6), versiune compatibila cu Windows 7 si Vista. Este foarte simplu de instalat, urmand ca apoi sa dati frau liber imaginatiei si sa creati propriile filmulete cu un soft 100% gratuit. Bafta!


Cum scapi de sforait?


Sunt cateva plante care te ajuta sa scapi de sforait. Acestea sunt: mugurii de pin, cimbrisorul, musetelul si busuiocul.

Mugurii de pin au proprietati antiseptice, antiinflamatorii si expectorante. In combaterea sforaitului se foloseste siropul de muguri de pin, dar si ceaiul.
Siropul se  prepara din 100 g de muguri maruntiti peste care se toarna 100 ml alcool. Acest amestec se lasa la macerat de seara pana  dimineata, cand se opareste maceratul cu 1 litru de apa clocotita. Se mai lasa apoi la macerat inca 6 ore dupa care se strecoara. Se adauga zaharul, astfel incat sa fie cate 200 g zahar pentru fiecare 100 ml de solutie. Se fierbe la foc mic pentru a se dizolva zaharul. Se iau in fiecare zi cate 3 lingurite de sirop si pentru ca rezultatul sa fie cel scontat, seara, inainte de culcare fa o inhalatie cu ceaiul de muguri de pin.


Trance | Nacho - Between Heaven and Earth


Una dintre cele mai bune piese trance ale lunii august, "Between Heaven and Earth" a fost auzita pentru prima data in cadrul emisiunii radio a celui mai mare dj din lume, "A State of Trance". Bineinteles, piesa a fost lansata impreuna cu 7 remixuri, remixuri realizate de Aly & Fila, Philippe El Sisi sau Jan Martin. Cel mai bun remix este cel al lui Jan Martin, remix ce il vom asculta mai jos. Auditie placuta!


Rezultate Bacalaureat 2010 Sesiunea a-II-a (August 2010)


Au fost afisate rezultatele Sesiunii a II-a a Bacalaureat 2010 (August - Septembrie).
Rapoartele pe judete le gasiti aici.
Rapoartele pe tara le gasiti aici.
Felicitari celor care au fost declarati admisi!


Cum arata Inna in tinerete?

Site-ul libertatea.ro a intrat in posesia unei poze de a Innei din timpul liceului. Dupa cum puteti observa in comparatia de mai jos, Innei chiar i se putea spune "Ratusca cea urata". In prezent, Inna a fost desemnata drept numarul unu pe mapamond cand vine vorba de femei frumoase.
Banuiesc ca nu trebuie sa specific care poza este din prezent si care e din timpul liceului:)) Enjoy!


Sursa foto: libertatea.ro


Joc | Mafia II


Cel mai asteptat joc al verii is va face aparitia in lumea jocurilor pentru PC exact peste 3 zile, si anume pe 24 August. Mafia II este continuarea popularului joc intitulat "Mafia: The City of Lost Heaven", joc lansat in anul 2002. Pentru unii aceasta asteptare a fost destul de lunga insa a meritat. In urma cu apoximativ 2 saptamani a fost lansat un demo al jocului, demo ce a uimit toti gamerii. In Mafia 2, toate masinile vor putea fi conduse de la incaput, metodele prin care jucatorii vor putea intra in posesia lor fiind destul de variate, putandu-se incerca o ranga, spartul geamului, deschiderea profesionista si de ce nu, chiar cumpararea de la magazin. Eu unul pot spune ca astept acest joc cu sufletul la gura, influentandu-ma gameplay-ul de mai jos si, de ce nu cerintele de sistem care nu sunt chiar imense. Pe curand!


Program Liga II. Sezonul 2010 - 2011

 
Seria I

Etapa 1 - 21 august

Politehnica Iasi - Astra Giurgiu
CF Braila - Sageata Navodari
Dunarea Galati - Gloria Buzau
Juventus Bucuresti - Concordia Chiajna
CS Otopeni - Steaua II
Ceahlaul Piatra Neamt - Delta Tulcea
FC Botosani - FC Snagov
Viitorul Constanta - Farul Constanta


Suferi de vreo boala mentala? Afla acum!

O boală mentală este o boala psihiatrică care afectează gândurile, compotarea și abilitatea socială a oamenilor.
Boala mentală este o disfuncție care afectează sentimentele și comportamentul. Deși puține boli mentale pot fi prevenite, aproape toate pot fi abordate cu succes și tratate. Statistcile spun că, 25% din persoane dezvoltă tulburări mentale sau de comportament la un moment dat în viață. Cauzele bolilor mentale sunt complexe și sunt influențate de factori genetici (ereditari), experiențe stresante din viață, boli fizice, dificultăți în mediul familial etc.
Adesea se face confuzie între noțiunile de boală mentală și dizabilitate intelectuală. Există o diferență netă între ele: boala mentală este o boală și poate fi vindecată, în timp ce dizabilitatea intelectuală, care este o stare caracterizată prin dificultăți majore de învățare și înțelegere, datorate unei dezvoltări incomplete a inteligenței, durează o viață.
Sursa: wikipedia.org

Priveste cu atentie imaginea de mai jos. Daca nu vezi numarul din interiorul oricarui cerc, verifica la sfarsit care poate fi cauza. Succes!



Mostenirea, un nou serial marca Media Pro


O noua productie marca Media Pro, "Mostenirea" este continuarea celebrului serial de succes "Regina". Serialul va fi difuzat de Pro Tv incepand din toamna, insa nu inainte de a fi precedat de un lung-metraj foarte asteptat de catre publicul roman, lung-metraj intitulat "State si Flacara: Vacanta la Nisa". In noul serial telespectatorii vor avea parte de reintalnirea cu deja celebrii State, Flacara, Minodora, Stiven sau Cabral, insa vor apare si multe alte personaje noi printre care se numara si simpatica protagonista a "Imnului Crizei - Kaka Maka", Ramona Hanganu.

Sursa foto: inimadetigan.ro


Zeus V3 - cel mai periculos troian


In urma cu aproximativ o saptamana a fost depistat cel mai periculos virus de tip troian sub numele de Zeus v3. Ce face mai exact acest nou virus? Odata infectat, virusul sta ascuns in calculatorul vostru fara a fi depistat de nici un antivirus pana la momentul actual. Asadar, principalul lui obiectiv este de a fura informatii despre conturi bancare pe care o persoana le acceseaza de pe un calculator infectat. In Marea Britanie acest virus a provocat o paguba de apoximativ 700.000 de lire sterline.
Sa nu credeti ca daca nu sunteti posesorul vreo unui cont bancar sau daca nu va accesati conturile online, nu puteti fi victimele acestui virus. Conform unor studii facute recent, Zeus v3 are posibilitatea sa fure orice informatii doreste, un exemplu fiind parolele de la contul de mail. Din datele obtine pana acum serverul care coordoneaza virusul se afla in Europa de Est. Facem un sondaj pe subiectul acesta, sondaj ce il puteti gasi in partea dreapta a acestei pagini.


Film | Lottery Ticket (2010)


Un film de comedie ce se va lansa sub semnatura Warner Bros. Picture, "Lottery Ticket" promite ca va fi o productie de succes. Povestea este una destul de interesanta in care Kevin si bunica sa trebuie sa supravietuiasca lacomiei vecinilor de a-i fura biletul castigator la loterie. Productia este plina de umor si va ajunge pe marile ecrane pe data de 20 August. Pana atunci, vizionam trailerul filmului pentru a ne face o idee de ceea ce ne asteapta. Vizionare placuta!


Portocala enervanta (Ep. 26)


Turist in jurul lumii | Ep.2 Angkor Wat


Angkor Wat este unul dintre cele mai frumoase monumente istorice ale lumii. Situat la 192 mile nord-vest de Phnom Penh, capitala Cabodgiei, templul si-a pastrat traditiile si obiceiurile aproape neschimbate. Totusi, in ultimii 50 de ani, tulburarile interne din statul cambodgian au avut efecte negative asupra oamenilor si asupra structurii fizice a monumentului. In 1991 gruparea de gherila numita "Khmerii Rosii" a controlat zona in care este amplasat Angkor Wat.
Asadar, era foarte dificil sa ajungi acolo, singura cale fiind elicopterul, din capitala. Senzatia pe care o ai cand atingi pamantul din preajma templului este greu de descris. Multi ani Angkor Wat a fost complet izolat din cauza situarii sale in centrul tarii si a junglei dese care il inconjoara.
Colonistii francezi au fost primii vestici care au pus piciorul aici. Auzisera tot felul de zvonuri despre "temple construite de zei sau de giganti" si multi colonisti au crezut ca sunt doar povesti populare dar s-au gasit unii care le-au crezut si au descoperit "orasul pierdut al imperiului cambodgian". Primii care au vazut aceasta minune au fost misionarii francezi (1860). Botanistul Henri Mahout a inceput cercetari amanuntite si a pus la punct un proiect de restaurare. Cercetarile au continuat pana in 1968, cand razboiul din Vietnam le-a intrerupt. Initial s-a crezut ca templul n-ar fi fost construit de cambodgieni, ci de un al neam care in urma cu 2000 de ani a ocupat aceasta zona. Teoria s-a dovedit a fi gresita si dupa cercetari arheologice intense s-a reusit "asamblarea" istoriei Cambodgiei. Acum se cunoaste ca Angkor Wat a fost capitala Imperiului Khmerilor Rosii (880-1225 d.ch).


Videoclip | Edward Maya - This Is My Life


Nu imi place sa postez doua articole cu acelasi subiect (in cazul de fata, videoclipuri) consecutiv, insa am asteptat de mult timp ca Edward Maya sa realizeze un videoclip pentru piesa "This Is My Life". Filmarile s-au realizat sub regia lui Dragos Buliga, in cadrul clipului putandu-i intalni pe cei doi parteneri din viata reala, Edward si Vika Jigulina. "This Is My Life" este cel de-al doilea single al lui Maya si are sanse sa depaseasca succesul avut cu primul sau single, "Stereo Love". Vedem videoclipul mai jos si ne dam cu parerea. Ce ziceti?


Videoclip | Armin van Buuren feat. Sophie Ellis-Bextor - Not Giving Up On Love


A sosit timpul ca cel mai in voga dj din lume, Armin van Buuren, sa lanseze primul videoclip al uneia dintre piesele ce apartin albumului Mirage, album ce se va lansa pe 10 septembrie anul acesta. Piesa pentru care s-a decis sa se faca primul videoclip este "Not Giving Up On Love", in colaborare cu Sophie Ellis-Bextor. Videoclipul pare ok la prima vedere insa mie unul nu'mi place fata cantaretei precum si stilul vestimentar. Arata si se imbraca ca in anii 80. Gata cu critica si vizionam cel mai nou videoclip a lui Armin. Dj, Muzica!!


Castiga 1.000.000 $ in cateva secunde


Un multimiliardar american are chef de glume. Astfel, bărbatul îi va oferi 1 milion de dolari primei femei care îi va arăta sânii preşedintelui Obama, cu câteva condiţii. Alki David, care e actor, producător şi deţine tot felul de afaceri şi imobile, are şi un site: battlecam.com. Aşadar, curajoasa care se va dezbrăca în public în faţa preşedintelui trebuie să aibă scris pe piept Battlecam, să filmeze întreaga scenă şi să o pună pe site-ul battlecam.com. Apoi, va primi suma de 1 milion de dolari, după ce iniţial Alki voia să ofere numai 100.000 $, dar apoi s-a gândit că sigur curajoasa va trebui să plătească şi ceva amenzi, astfel încât a mărit suma, pentru a-i ajunge câştigătoarei.

Sursa foto: bartos.de
Sursa text: libertatea.ro


Joc | Elemental: War of Magic


Chiar daca recent s-a lansat pe internet jocul Kane & Lynch 2: Dog Days, titlul de fata, dezvoltat de Stardock se va bucura de un succes garantat. Elemental: War of Magic este un joc de strategie in care jucatorii vor trebui sa se dezvolte printr-o combinatie de magie, putere militara, diplomatie si dezvoltare tehnologica. Jocul se va lansa peste exact o saptamana (24 August 2010) si se va putea cumpara doar online, fara a avea un suport DVD. Pana la aparitia celui mai asteptat joc al verii si anume Mafia II (despre care vom vorbi intr-un articol viitor), ne delectam cu un RPG de calitate. Vedem cum arata jocul si analizam cerintele de sistem mai jos. Enjoy!


Politia se tine de glume

Va asteptati ca sa fie vorba despre politia din Romania insa nu, nu vorbim despre ai nostrii ci despre ai rusilor. O idee destul de reusita insa total ilegala, a fost pusa in practica de niscai politisti locali din zona orasului rusesc Orsk. Drumul ce leaga orasul de o localitate din zona si anume Orenburg este aproape in totalitate marcat cu linie continua. De aceea politistii rusi s-au gandit sa ii faca pe soferi sa incalce legea si sa depaseasca in acea zona. Zis si facut, au vopsit linia continua (care de regula este alba) din loc in loc cu negru. Rezultatul? O linie intrerupta pe un drum ce cere linie continua. Doar la rusi si la chinezi puteai sa vezi asa ceva.


i-Dosing, drogare cu sunete


O noua tampenie si-a facut aparitia printre tinerii teribilisti. Este vorba despre asa numita i-Dosing, drogare cu sunete. Cei care au incercat aceasta prostie spun ca daca acele sunete sunt ascultate cu castile pe urechi, induc efecte halucinogene.
"Dozele" audio constau în sunete stereofonice despre care se spune că s-ar sincroniza cu undele emise de creier pentru a simula o anumită stare sau o experienţă. Cei care comercializează aceste fişiere în format mp3, denumiţi şi "dose dealers", le vând la preţuri care variază între 3,95 $ pentru o experienţă uşoară şi 199 $ pentru una de tip "premium".
Sursa: libertatea.ro


Blocheaza site-urile xxx cu 'Anti Porn'


Un soft foarte interesant care nu ar trebui sa lipseasca din niciun calculator este "Anti Porn". Probabil v-ati dat seama dupa nume ca acest soft se ocupa cu blocarea site-urilor xxx printr-un singur click. Softul poate bloca zeci de mii de site-uri xxx si va ofera posibilitatea sa blocati cu usurinta si alte site-uri care nu doriti sa le acceseze copilul, sora/fratele mai mic, prietena/prietenul etc. La fel de util este si posibilitatea filtrarii site-urilor dupa anumite cuvinte cheie. Un alt atuu al softului este posibilitatea programarii internetului de a fi accesat intr-un anumit inverval. Daca nu sunteti acasa si nu doriti ca o alta persoana sa va aceseze internetul, cu ajutorul acestui soft puteti sa blocati conexiunea, utilizatorul neputandu-se conecta daca nu dezactiveaza aceasta optiune care se face doar cu ajutorul parolei personale. Softul tine de asemenea si evidenta toturor materialelor vizualizate pe computer, inclusiv fisiere, imagini, muzica si asa mai departe.


Film | Vampires Suck (2010)


Era si timpul ca in viitorul apropiat sa fie lansata o parodie la seria Twilight. "Vampire Suck" se numeste si este asteptata de majoritatea fanilor Twilight si multi alti cinefili. Parodia este realizata de Jason Friedberg si Aaron Seltzer, cei care au adus pe marile ecrane "Meet the Spartans" si "Epic Movie". Desi filmul a aparut pe internet, lansarea oficiala se va face peste 2 zile, adica pe 18 August. Pana atunci, accesam site-ul oficial pentru a afla mai multe detalii despre film si vizionam trailerul, un trailer in care o vom intalni pe celebra Lady Gaga. Pe curand!


Videoclip | Renee Santana - Fly


In urma cu cateva zile a fost lansat videoclipul la piesa care a innebunit toti clubberii din lume. Piesa este intitulata "Fly" si interpretata de nepoata marelui Carlos Santana, simpatica Renee Santana.
Profesoara de muzica in Mexic – desi recent abia a implinit 21 de ani, Renee a inregistrat initial pentru Romania piesa Baby, pentru preselectia Eurovision. Datorita regulamentelor, piesa a fost ulterior prezentata in concurs de Alexa, insa vizita in Romania a insemnat pentru Renee o sesiune de imregistrari complexa, in urma careia a rezultat si prezentul single.
Sursa: radio21.ro
 Vedem si noi videoclipul piesei "Fly" in premiera pe Trabelsy Blog. Vizionare placuta!


Portocala enervanta (Ep. 25)


Manastiri din Romania: Agapia (Neamt)


Mănăstirea Agapia (denumită şi Mânăstirea Agapia Nouă pentru diferenţiere de Schitul Agapia Veche) este o mănăstire ortodoxă de maici din România, situată pe valea pârâului Agapia, la o distanţă de 9 km de oraşul Târgu Neamţ. Ea se află amplasată în mijlocul unei păduri aflată la o distanţă de 3 km de satul Agapia (judeţul Neamţ). Este una dintre cele mai mari mănăstiri de maici din România, având 300-400 maici şi aflându-se pe locul doi ca populaţie după Mănăstirea Văratec.


Cel mai mare cort din lume


A fost deschis cel mai mare cort din lume in capitala Kazakhstanului, Astana. Cortul reprezinta un complex comercial, deschiderea oficiala facandu-se odata cu implinirea a 70 de ani a presedintelui Kazakhstanului (Nursultan Nazarbayev) si 12 ani de cand Astana este capitala statului. Inaltimea complexului este de 150 de metri, suprafata totala fiind de apoximativ o suta de mii de metri patrati. Vedem mai jos si alte poze cu cel mai mare cort din lume.


Soarele in comparatie cu alte planete


Soarele este steaua aflata in centrul sistemului nostru solar. Pamantul, toate celelalte planete, asteroizii, meteoritii, cometele precum si cantitatile enorme de praf interplanetar orbiteaza in jurul Soarelui, care totusi, prin marimea sa, contine mai mult de 99% din masa intregului sistem solar. Energia provenita de la Soare (sub forma luminii, caldurii s.a.) face posibila intreaga viata de pe Pamant, de ex. prin fotosinteza, iar prin intermediul caldurii si clima favorabila.
Sursa: wikipedia.org
Vedem mai jos cateva imagini in care este comparat soarele cu alte planete. Am ramas uimit dupa ce am vazut cam ce dimensiune are soarele fata de Antares, cea mai mare planeta din univers (pana acum).


Joc | Kane and Lynch 2: Dog Days


Incep prin a spune ca data lansarii acestui joc a fost aleasa cam in cel mai prost moment. De ce? Pentru ca, peste apoximativ o saptamana se va lansa mult asteptatul Mafia II. Totusi, Kane and Lynch 2: Dog Days este un joc ce promite multe si va fi primit de jucatori cu bratele deschise. Lansarea oficiala va fi pe 17 august, lansat sub sigla Eidos Interactive. Ma surprinde faptul ca mai sunt 4 zile pana la lansare si jocul inca nu a fost piratat. E un lucru bun si nu prea si nu vreau sa intru in detalii. Asadar, asteptam acest titlu cu sufletul la gura datorita faptului ca si primul Kane dn Lynch a avut un succes neasteptat. Mai jos analizam cerintele de sistem si vizionam un gameplay. Enjoy si asteptare placuta!:))


Discoteca Ring


Cea mai tare discoteca in aer liber din Romania se afla in Costinesti si se numeste "Ring". Am vazut recent un top 100 al celor mai tari cluburi din lume, nefiind prezenta nici o discoteca din Romania. Dupa ce am vazut cateva imagini cu aceste cluburi, am realizat ca discoteca Ring nu este cunoscuta in afara si de aceea nu este prezenta in top 100. Cred, si nu doar eu, ca discoteca Ring merita un loc in primele 20 din lume sau chiar mai sus.
Puteti asculta imnul de anul acesta cat si sa aflati mai multe detalii printr-un click aici. Vino in discoteca Ring din Costinesti ca sa dansezi pe cea mai buna muzica, alaturi de Dj consacrati si animatoare (uhhh..) care fac o atmosfera incendiara, intr-o locatie cu un decor care arata foarte bine!