The Vampire Diaries Sezonul 2, in curand!


Chiar daca este un serial ce trateaza o poveste de dragoste intre vampiri, si ar cam fi dedicat genului feminin, nu ma impiedica sa spun ca este unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am vazut. "The Vampire Diaries" va avea o continuare, primul episod din sezonul al 2-lea va fi lansat pe 9 septembrie anul acesta. Pe langa celebrele personaje care ne-au tinut cu sufletul la gura in cele 21 de episoade ale sezonului 1, in cea de-a doua parte a serialului vom intalni o serie de alte noi persoanje printre care se numara si Courtney Ford, fiica lui Trinity din "Dexter". Ea va interpreta rolul Vanessei, o studenta la Duke ce ii va ajuta pe Damon, Alaric si Elena sa continue studiile vechi ale Isobelei.

Ma opresc aici cu detaliile, restul lasand sa le descoperiti singuri in primul episod din sezonul 2, episod intitulat "The Return" (Intoarcerea). Asadar, nu uitati! Premiera sezonului 2 se va face pe 9 septembrie 2010. Pana atunci vedem un mic promo al sezonului 2. Vizionare placuta!



M-a impresionat foarte tare noul soundtrack ce apartine lui Florence si The Machine. In promo-ul de mai sus este prezenta o mica parte din superba piesa "Cosmic Love" pe care v-o ofer sa o ascultati in varianta full. Auditie placuta!


3 comentarii:

Anonim spunea...

episodul doi cand apare?

Trabelsy spunea...

Episodul 2 va fi on air joi, 16 Septembrie 2010. Sezonul 2 respecta programul primului sezon, cate un episod nou in fiecare joi, exceptie facand perioada in care producatorii mai fac cate o pauza.

Anonim spunea...

mersi mult :d

Trimiteți un comentariu