Orasul Bucecea a ramas fara apa

Incepand de ieri (n.r 26 August 2010) ora 12, a fost intrerupta apa in tot orasul Bucecea datorita intreruperii curentului la Apa Grup. Cauza demersului: datoriile catre E.ON Moldova care au ajuns la 2,1 milioane lei.

"Ne-am luat angajamentul ca platim factura curenta la E.ON de 2,6 miliarde si platim esalonat datoriile dar E.ON solicita o garantie bancara sau imobiliara pe care noi acum nu avem cum sa le-o dam" a afirmat directorul societatii Apa Grup.
Societatea a gasit o solutie de avarie: inchirierea de la o firma din Iasi a 2 motogeneratoare pentru alimentarea cu energie a obiectivelor deconectate. Costurile sunt destul de ridicate: chirie de 3750 EUR pe luna si consum de 1500 litri motorina in 24 de ore. Astfel se va reusi ca toata populatia sa beneficieze de apa pana diseara la un nivel rezonabil, pana la gasirea unei alte solutii.
Sursa: botosani.ro
PS. M-am amuzat cumplit cand, in cadrul acestui articol de pe botosani.ro, autorul a trecut Bucecea pe lista municipiilor din judet. Sa fim seriosi! Bucecea?!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu