Vine sfarsitul lumii!

Am ajuns zilele astea la o concluzie cam sinistra, sfarsitul lumii e destul de aproape. Chiar daca multi spun ca este o aberatie (si eu gandeam la fel), acest sfarsit este pe cale sa "inceapa". Chiar daca nu este zi fara crime, accidente, batai si alte alea, tot mai puteam avea speranta ca mayasii s-au inselat si 2012 va fi un an ca oricare, insa cand privim filmuletul de mai jos si vedem ca cel care ar trebui sa ne indrume spre o cale mai buna face exact opusul, atunci chiar ma face sa cred ca lumea asta se "duce de rapa". Trist, dar adevarat!




1 comentarii:

Movi - 4Botosani spunea...

Pe mine nu ma mira aceste imagini... din pacate biserica ortodoxa romana ca si altele nu au devenit decat o sursa de profit si de manipulare a maselor.
Sa vezi ce distractii si scandaluri erau la scoala de popi mai ceva ca la o scoala normala ... mai degraba cei care aveau acel har spre preotie erau inlaturati si marginalizati. A devenit un sistem piramidal unde fiecare "contirbuie" si cotizeaza pentru un loc mai bun sau mai bine zis pentru un profit cat mai mare.

Trimiteți un comentariu