Zeus V3 - cel mai periculos troian


In urma cu aproximativ o saptamana a fost depistat cel mai periculos virus de tip troian sub numele de Zeus v3. Ce face mai exact acest nou virus? Odata infectat, virusul sta ascuns in calculatorul vostru fara a fi depistat de nici un antivirus pana la momentul actual. Asadar, principalul lui obiectiv este de a fura informatii despre conturi bancare pe care o persoana le acceseaza de pe un calculator infectat. In Marea Britanie acest virus a provocat o paguba de apoximativ 700.000 de lire sterline.
Sa nu credeti ca daca nu sunteti posesorul vreo unui cont bancar sau daca nu va accesati conturile online, nu puteti fi victimele acestui virus. Conform unor studii facute recent, Zeus v3 are posibilitatea sa fure orice informatii doreste, un exemplu fiind parolele de la contul de mail. Din datele obtine pana acum serverul care coordoneaza virusul se afla in Europa de Est. Facem un sondaj pe subiectul acesta, sondaj ce il puteti gasi in partea dreapta a acestei pagini.

Sfatul meu este sa faceti update zilnic la antivirusul pe care il folositi, fie el legal sau piratat. Odata si odata tot ii vor da de capat si il vor pune pe imensa lista de virusi recunoscuti de programul antivirus. Recomand Kaspersky pentru a va feri calculatorul de virusi. Stay hidden!

Sursa foto: infoniac.com


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu