Ce nevinovat pare Boc!

Ce nevinovat pare premierul Boc atunci cand sta de vorba cu o femeie a carui locuinta a fost distrusa din cauza inundatiilor! Daca nu am sti nimic de magariile pe care le-a savarsit am crede ca Boc ar fi cel mai bun pentru postul de Presedinte. In filmuletul de mai jos il puteti vedea pe Boc incercand sa ascunda adevarata lui personalitate si, chiar i-a reusit. Totusi noi stim de ce este in stare acest premier. Vizionare (ne)placuta!


Alerta! Siretul creste din ora in ora


Alerta pe raul Siret! Debitul acestuia creste din ce in ce mai mult datorita faptului ca barajul de la Rogojesti si cel de la Bucecea au fost nevoiti sa faca scurgeri controlate evitand astfel ruperea bazinelor. In jurul orei 15 Siretul arata groaznic. Mai jos puteti vizualiza cateva imagini surprinse cu un telefon in aceasta dupa amiaza cu situatia in care se afla raul Siret.
Judetul Botosani este in alerta de gradul 0, mai multe rauri si parauri inundand un numar mare de localitati din judetul nostru. Pentru mai multe detalii accesati pagina aceasta si aceasta.
Acum revenim la raul Siret cu imagini de pe raza orasului Bucecea.


Doua piese noi de la Inna


A aparut pe internet un preview ce contine de viitoare piese pe care le va lansa Inna vara aceasta. Numele acestor hituri pe cale de devenire sunt "Sun is Up" si cel mai promitator "Un Momento" in colaborare cu celebrul dj Juan Magan. Urmariti acest blog deoarece aici le veti asculta pentru prima data. Stay tuned!


Mesaje si urari de Sf. Petru si Pavel

- Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.
- Sa-ti dea Domnul sanatate
, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!
- La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!
- La multi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!
- La multi ani! si Sfantul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu!
- La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa ai numai zambete si soare in calea ta!
- Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La multi ani!
- Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! “La multi ani!”
- Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!
- Cineva acolo sus te iubeste… cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani!
- Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!
- Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros “La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.
- Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!
- Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!
- De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani!
- E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani!
- Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos
, energic si plin de bucurie. La multi ani!
- Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!
- Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!
- Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!
- Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!
- Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata
si iti urez un sincer La Multi Ani!
- Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. Cu drag, …
- Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Petru/Pavel pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.
- Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!
- Un cer albastru fara nori, in calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, noroc si bucurie! La Multi Ani!
- Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: “La multi ani Petrica!”
- Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata…La Multi Ani!


Scurte (28 Iunie 2010)

Videoclip | Inna - 10 Minutes [link]
Sondaj | Romanian Music Awards [link]
Fun | "Rahatul" a ajuns opera de arta [link]
La zi | Romania se duce la fund. Euro a atins maximul istoric [link]
Sport | Cei mai buni jucatori de la CM de Fotbal [link]


Inundatii in Varfu Campului

Siretul a iesit azi la plimbare pe strazile din comuna Varfu Campului din jud. Botosani. Nu imi dau seama cum a putut ajunge tocmai pana pe strada, insa totul e posibil. Siretul face inca ravagii, anuntandu-se cod portocaliu incepand de ieri la ora 16 pana maine 29 Iunie aceeasi ora. Mai jos aveti un clip cu mica aventura a raului pe strazile din comuna.




Videoclip | Anna Lesko - In My Bedroom


Lansat in urma cu cateva ore, videoclipul pentru ultima piesa a focoasei Anna Lesko, "In My Bedroom" este unul destul de bun. Nu foarte bun dar e acceptabil. A fost filmat in club Bamboo din Bucuresti in regia lui Iulian Moga. Vizionare placuta!


Cum scapi de tantari?


A venit vara, dar odata cu ea au prins viata si celebrii "vampiri", tantarii. Aceste mici vietati pot fi foarte periculoase datorita bolilor transmise prin sange de la persoana infectata la alte zeci, sute, mii de alte persoane sanatoase. Pana va fi prins si omorat, tantarul va purta cu el acea boala sau acele boli luate de la persoanele infectate. Asadar, nimeni nu si-ar dori sa fie intepat de tantari. De aceea, va prezint cea mai sigura, simpla si distractiva metoda pentru a-i face pe acesti vampiri sa fuga de voi. Metoda este conceputa de baietii de la postul de radio Magic FM care difuzează un sunet de o frecvenţă insuportabilă pentru ţânţari. Frecventa (14.850 Hz) este inserata in semnalul audio fiind impercetabila pentru urechea umana insa foarte suparator pentru tantari. Asadar, vrei sa scapi de tantari? Asculta Magic FM!


Redimensioneaza imaginile cu 'Resize Picture Plus'


Resize Picture Plus este un program foarte simplu, utilizarea lui nu va necesita experienta in acest domeniu al fotografiilor. Programul este folosit pentru a redimensiona si formata imaginile pe care doriti sa le supuneti acestor actiuni. Ce este in plus la acest soft fata de altele? Redimensioneaza imaginile fara a pierde din calitatea acestora. Asadar, o imagine cu dimensiunea 600x450 cu o calitate foarte buna, dupa redimensionare va avea aceeasi calitate la dimensiuni de doua ori mai mari, un exemplu ar fi la 1024x768 pixeli (vezi imaginea de mai sus).


Cum sa reducem consumul de carburant?


Pe astfel de vremuri nu tocmai roz, fiecare ban care ne ramane in buzunar este binevenit. Urmand cateva sfaturi utile, puteti economisi la sfarsit de an si in urma condusului, o suma frumusica. Ce trebuie sa faci ca sa economisesti benzina, asadar bani?
La orice masina se poate face un consum si mai redus de combustibil. Asta daca ne intereseaza si daca vrem sa dam cateva placeri minime de accelerare in tromba si franare violenta pe o economisire substantiala. Daca nu ne intereseaza consumul, fie ca mergem pe banii firmei sau fie ca recesiunea a trecut pe langa noi, foarte bine! Insa cum vorbim despre majoritate, exista destui soferi de masini care doresc sa mearga ceva mai rar la benzinarie. Daca esti hotarat sa alimentezi mai rar propria masina si sa incepi sa faci economii, iata cateva sfaturi ce pot fi urmate:

1. Semafoarele
Multa lume se uita la culoarea rosie a semaforului cand e prea tarziu si franeaza violent. Sau, mai rau, chit ca este rosu vizibil de la o distanta mare, continua sa accelereze pana aproape de semafor si franeaza scurt. In oras, cel mai important este sa conduci constant si sa franezi din timp. Chiar daca este aglomeratie, putem vedea destul de usor cu 50-100 m inainte de semafor daca este culoarea rosie. Fie ca mergem in frana de motor, fie ca o scoatem la punctul mort, dar din timp, putem incetini masina din timp si frana usor. Oricum este rosu, nu are rost sa acceleram pentru ca imediat sa franam. Anticiparea este cheia!


Dance | Jay Ko - High Note


Cu cateva ore in urma, in cadrul emisiunii "Dance Experience" de pe postul de radio Radio 21, a fost lansat un hit dance. De data aceasta a venit randul lui Jay Ko, cel care a facut furori cu mega-hitul "One" alaturi de Anya (ex. DJ Project). Piesa se numeste "High Note" fiind o piesa soft cu accente reggae. La o prima ascultare suna destul de bine. Haideti sa o mai ascultam inca o data si sa ne convingem. Auditie placuta!


Film | The Twilight Saga: Eclipse (2010)


A treia parte a celebrei serii Twilight este pe cale sa se lanseze pe marile ecrane. Data oficiala de lansare este 30 Iunie 2010 in Statele Unite si 2 Iulie in Romania. Filmul este o drama imbinata cu actiune, dragoste si groaza. Rolurile principale sunt jucate de aceeasi Kristen Stewart si Robert Pattinson. Pentru mai multe detalii despre film accesati site-ul oficial pus la dispozitia voastra de producatori. Dar pana atunci haideti sa aflam care este povestea filmului si sa vizionam si trailerul. Enjoy!


Cum sa activez KIS 2011 folosind fisiere .key?


Nu cu mult timp in urma Kaspersky Lab au lansat ultima versiune a celebrului Kaspersky Internet Security. Mai exact, a fost lansata versiunea beta pentru KIS 2011. Eu foloseam KIS 2010 si m-am decis sa trec la ce e mai nou, si astfel am trecut la 2011. Partea nasoala la acest antivirus este "intretinerea", adica mentinerea programului activat pentru a-si putea face update la zi. Deci, acest antivirus poate fi activat doar folosind niste fisiere .key. Aceste fisiere sunt blocate din cand in cand de baietii de la Kaspersky Lab, iar noi, hoti de meserie, trebuie sa cautam alte fisiere aparute mai recent pentru a ne mentine programul activ. Daca pana la versiunea 9 (2009) a KIS era foarte simplu de activat, incepand cu versiunea 10 (2010) si acum 11 (2011), activarea acestuia necesita un minimum de experienta in utilizarea internetului si cel mai important a antivirusului. Asadar, in acest articol va voi arata pas cu pas ce trebuie sa faceti pentru a activa programul si a fi feriti de virusi, malware, spyware, viermi si tot neamul lor. Deci, sa incepem!

1. Dupa ce ati instalat programul, trebuie sa cautam acele fisiere .key fara care nu am putea face nimic. Asadar cautati pe google in felul urmator: kis keys, new kis keys, kis 2010 keys etc. Banuiesc ca v-ati prins ca e ilegal ceea ce facem, deci veti gasi aceste fisiere doar pe site-uri warez.
2. Bun. Sa zicem ca avem descarcate acele fisiere .key. Ce trebuie sa facem in continuare? Sa ne deconectam de la internet. Iata de ce am spus ca necesita un minimum de experienta. Eu acum nu pot sa va spun cum sa va deconectati deoarece nu stiu ce conexiune la internet folositi si prin ce. Deci, deconectare.
3. Acum intrati in Kaspersky Internet Security 2011 printr-un dublu-click pe iconita din dreapta jos a ecranului.


Vand Romania, pret negociabil


Stare tehnică:
Are probleme cu alimentarea, o mică defecţiune la mecanismul de direcţie, că nu ţine linia dreaptă, şi merge cam înfrânată. Cutia de viteze e blocată în marşarier. Este înmatriculată în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lună.

Istoric:
Este fabricată acum 2000 de ani, sub licenţă romană. A fost avariată în repetate rânduri. Prima dată a fost condusă de nişte ciobani, dar au mai călărit-o şi alţii. A fost reparată numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioadă a fost condusă bine de nişte nemţi, Carol I şi Ferdinand, dar apoi a încăput iarăşi pe mâna unor idioţi care au băgat-o prin toate gropile.
Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încă plin de rugină. A mai avut câteva reparaţii capitale, în 1600, 1859 şi 1918, dar a mai şi pierdut o parte din piese.


Videoclip | The Saturdays - Missing You


Ieri seara, 25 Iunie 2010 a fost lansat cel mai nou videoclip al fetelor de la The Saturdays. Actiunea clipului se petrece pe o plaja din Miami, deci este un clip de vara. Single-ul "Missing You"al carui videoclip vi-l prezint astazi este extras de pe urmatorul album al fetelor intitulat "Headlines". Haideti sa le admiram pe frumoasele fete de la The Saturdays in adevarata lor splendoare. Vizionare placuta!


Weekend Studentesc - Episodul 2

Un serial 100% romanesc realizat de un grup de studenti de la facultatea FSEGA din Cluj (si nu numai), "Weekend studentesc" este o comedie imbinata cu elemente de "lifestyle" studentesc sa'i zic asa, care incearca sa ne arate noua viitorilor studenti si chiar celor care au trecut prin asa ceva, cam cum sta treaba in timpul facultatii. Serialul dezbate o tema destul de interesanta si este cu mult peste unele productii hollywoodiene care pana la urma urmei sunt realizate de profesionisti. Haideti sa vizionam impreuna al doilea din seria "Weekend studentesc", numele acestuia fiind "Conflicte". Vizionare placuta!



Detalii despre personajele acestui serial:

Piscot - Vlad Catana
Puf - Tudor Mitrea
Sobo - Ovidiu Suciu
Barby - Ana-Maria Mocan
DD - Andrada Samartean

Pentru a afla informatii si/sau a'i contacta click pe numele real al fiecarui personaj.
Urmatorul episod se va numi "Plictiseala". Pe curand!


Deepcentral - Cocaine


Un nou single marca Deepcentral a fost lansat ieri pe contul oficial de youtube al baietilor. Piesa este in colaborare cu o voce feminina necunoscuta inca, o voce destul de frumoasa care da ritm melodiei. Ritmul piesei este cum ne-am obisnuit deja in Romania, popcorn. Dupa parerea mea acest single nu le va depasi pe celelalte doua care au rupt cluburile: Russian Girl si In Love. Haideti sa ascultam piesa si sa ne dam cu parerea. Auditie placuta!


Cum schimbi limba in Windows 7?


Daca aveti Windows 7 si ati dori sa schimbati limba, atunci ati ajuns unde trebuie. In cadrul acestui articol vom invata cum sa schimbam sau sa instalam un nou pachet de limbi. Asadar, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa parcurgeti cu atentie urmatorii pasi, iar la sfarsit va garantez ca windows-ul o sa aiba instalata limba dorita. Mult succes!

1. Apasati butonul Start  Picture of the Start button, apoi click pe Control Panel.
2. Se va deschide o noua fereastra (fereastra de control). Aici, dati click pe "Clock, Language, and Region.
3. Se va deschide o sub-fereastra. Aici, dati click pe "Region and Language", apoi click pe "Keyboards and Languages".
4. Acum e acum. Sub "Display Language", alege limba dorita apoi click pe "Ok". Daca nu apare nici o lista atunci va trebui sa instalam un nou pachet de limbi. Asadar, click pe "Install/Uninstall Languages"
5. Click pe "Install Display Languages". 


Fun | Prank vs Prank (Ep.1)


Util | Site-ul orasului Bucecea


Un proiect inceput undeva prin anul 2005, site-ul orasului Bucecea a fost lansat oficial ieri, 23 Iunie 2010. Site-ul se vrea a fi un "cotidian online" cuprinzand o categorie variata de stiri locale si nu numai. Pentru inceput site-ul va urma urmatorul "program":
Momentan ne ocupăm de introducerea informaţiilor pe site. În momentul de faţă avem informaţii culese de pe internet din perioada 1990-2005. După introducerea acestor informaţii vom continua cu altele, până când vom ajunge la zi.
Este o idee foarte buna in a aduna toate informatiile despre orasul Bucecea si a le publica intr-un singur loc, urmand ca apoi sa fim la curent cu ce se intampla in micul oras din judetul Botosani. Asadar, vorba celui ce administreaza site-ul: Tineti aproape!


La zi | Bucecea, la un pas de inundatii


In urma ploilor abundente de marti seara si miercuri, raul Siret din apropierea orasului Bucecea a depasit cota de pericol inundand astfel cateva locuinte de pe malul acestuia. Orasul Bucecea este la aproximativ 4 kilometri de malurile raului insa si aceste cateva locuinte care au fost inundate in fiecare an, tot de celebrul nostru oras apartin.
Bucecea a fost pentru prima data pe primul loc intr-un top, insa din pacate nu pentru ceva bun ci a fost localitatea unde au cazut cele mai mari cantitati de precipitatii din judet, mai exact 65,4 litri pe metru patrat. Mai jos puteti viziona un filmulet realizat de un reporter al ziarului judetean Monitorul de Botosani, in care a surprins o locuinta de pe malul Siretului in timp ce ii trecea apa prin curte.


Interesant | Un nou concept marca Nokia


Cu totii stim ca Nokia este cel mai bun brand cand vine vorba de telefoane. Iata ca in acest articol voi da un exemplu pentru a va demonstra ca acesti finlandezi minune sunt ce mai buni. Designerul columbian Juan Carlos Garzon a creat special pentru Nokia un concept de telefon mobil ce are in dotare un ecran in totalitate transparent. Dupa cum puteti vede in imaginile alaturate, conceptul ofera o interfata foarte simpla si interesanta. Partile electrice sunt stocate dupa cum puteti observa, sub carcasa alba.


Fun | Portocala enervanta (Ep.24)


Joc Online | Potty Racers 2


Joc | Assassin's Creed Brotherhood


Urmatorul joc din seria Assassin's Creed se va numi Brotherhood si se va lansa pe 16 Noiembrie anul acesta pentru XBOX360, PS3 si PC. Personajul principal al jocului va fi tot Ezio, actiunea urmand sa aibe loc la cativa ani dupa evenimentele din Assassin's Creed 2. Ajuns un master assassin, Ezio va calatori la Roma pentru a lovi ordinul Templierilor in inima sa. Ezio nu va fi singur in razboiul sau, fiind insotit de un grup, denumit fratie (de unde si numele: Assassin's Creed: Brotherhood).


Videoclip | Yolanda Be Cool feat Dcup - We No Speak Americano


Hitul care a rupt cluburile romanesti si nu numai are acum si un videoclip. Din pacate videoclipul este o bucata dintr-un film cu Charlie Chaplin, neavand nici o treaba cu piesa care a facut furori printre iubitorii dance din multe tari. Haideti totusi sa vizionam videoclipul macar o singura data, sa nu ramanem cu ideea ca exista dar nu l-am vazut. Enjoy!


Scurte (22 Iunie 2010)

Interesant | Barul pe roti [link]
Muzica | Ryan Seff feat.Claudio - Desire [link]
Fun | Soldati la datorie [link]
Sport | Franta pleaca acasa! [link]
Reportaj | Satul fara nume [link]


Interesant | Weekend studentesc - Episodul 1

Un serial 100% romanesc realizat de un grup de studenti de la facultatea FSEGA din Cluj (si nu numai), "Weekend studentesc" este o comedie imbinata cu elemente de "lifestyle" studentesc sa'i zic asa, care incearca sa ne arate noua viitorilor studenti si chiar celor care au trecut prin asa ceva, cam cum sta treaba in timpul facultatii. Serialul dezbate o tema destul de interesanta si este cu mult peste unele productii hollywoodiene care pana la urma urmei sunt realizate de profesionisti. Haideti sa vizionam impreuna primul episod din seria "Weekend studentesc", numele acestuia fiind "Pilot". Vizionare placuta!



Detalii despre personajele acestui serial:

Piscot - Vlad Catana
Puf - Tudor Mitrea
Sobo - Ovidiu Suciu
Barby - Ana-Maria Mocan
DD - Andrada Samartean

Pentru a afla informatii si/sau a'i contacta click pe numele real al fiecarui personaj. Ne auzim la urmatorul episod, intitulat "Conflicte".


Film | Knight and Day (2010)


Un film care ii are in rolurile principale pe doi dintre cei mai buni actori de la Hollywood, "Knight and Day" este combinatia perfecta intre comedie si actiune. Tom Cruise face o echipa buna alaturi de Cameron Diaz in lupta pentru apararea unei baterii ce alimenteaza o noua sursa de energie capabila sa suplineasca toate necesitatile de energie ale umanitatii. Filmul este programat pentru lansare maine 23 Iunie 2010 in Statele Unite, in schimb ce in Romania, premiera pe marile ecrane va fi peste o luna de la lansarea oficiala, adica pe 23 Iulie. Povestea filmului este urmatoarea:


Eveniment | Liberty Parade 2010


Update 21 Iunie 
Astazi a fost lansat imnul oficial al acestui mare eveniment dance, in varianta full. Din pacate Connect'R a stricat tot farmecul piesei. Nu ma asteptam ca acesta sa isi bage coada si aici. Asta e, ajung sa cred ca imnul discotecii "Ring" din Costinesti este cu mult peste acesta. Mai bine ramaneam doar cu acel preview. Haideti sa ascultam (ascultati ca eu unul il urasc deja) imnul oficial al Liberty Parade 2010. Auditie (ne)placuta! 


La zi | 21 Iunie - Solstitiu de vara


Astazi, 21 Iunie are loc anualul solstitiu de vara, adica cea mai lunga zi si ce mai scurta noapte din an. Soarele se ridica deasupra orizontului la unghiul maxim, iar intervalul diurn are durata maximă. Simultan, în emisfera sudică are loc solstiţiul de iarnă, cînd înălţimea soarelui deasupra orizontului şi intervalul diurn sînt minime (la sud de cercul polar de sud soarele nu răsare şi se află la unghiul maxim sub orizont). Imaginea de mai jos va ofera o vedere in ansamblu al acestui proces.


Dance | Juliet vs Romeos - Give Into My Love


Un nou proiect muzical s-a lansat pe piata romaneasca la sfarsitul acestei saptamani.Un proiect marca Gala Record, Juliet vs Romeos este o trupa ce promite multe. Primul single lansat de acesti "fani ai lui Shakespeare" se numeste "Give Into My Love" si este mai mult ca sigur un hit al verii dat fiind faptul ca si piesa are un ritm de vara, distractie si toate cele. Haideti sa o ascultam impreuna si sa vedem care este rezultatul. Auditie placuta!


Fun | Frog or F*ck?!


Top 7 | Cele mai sexy masini ale anului 2010

7. Alfa Romeo Giulietta


6. Mercedes F800 Style




Dance | Corina feat Dony - Latino Caffe


Un nou hit si-a facut aparitia pe internet. Este vorba despre o colaborare inedita intre frumoasa Corina si celebrul Dony. Piesa se numeste "Latino Caffe" si are o tenta latino. Suna foarte, foarte bine si mai mult ca sigur va fi una dintre cele mai bune piese ale verii. Nu o mai lungim si haideti sa o ascultam in premiera pe trabelsyblog.tk. Auditie placuta!



Fun | Portocala enervanta (Ep.23)


Videoclip| Heaven - Sexy Girl


Ultimul videoclip lansat pe piata romaneasca este al celor trei fete de la Heaven. In regia lui Dragos Buliga, clipul piesei "Sexy Girl" este destul de reusit insa nu a putut concura cu I Like the Trumpet chiar daca acestea au fost lansate in zile diferite. Premiera clipului a fost dupa parerea mea un esec. Cum sa ii faci premiera unui videoclip intr-o emisiune haotica? Asadar, clipul a inceput cu stangul lansandu-se in cadrul emisiunii de pe Antena 1, "Acces direct". Il puteti viziona integral mai jos. Vizionare placuta!



Util | Wallpapere - World Cup 2010


Nume: Colectie wallpapere
Tema: World Cup 2010
Dimensiune arhiva: 30 mb
Numar de wallpapere: 40
Dimensiune wallpapere: 2560x1600
Arhiva hostata pe: Mediafire.com
Link de download: http://www.mediafire.com/?yuuwlmq2znm


Fun | Portocala enervanta (Ep.22)


Interesant | Cladiri ciudate din toata lumea


Exista pe Terra o gama foarte variata de cladiri unele mai ciudate ca altele insa sunt cateva (destul de multe) care arata chiar ciudat, adica ramai cu gura cascata si incerci sa te gandesti ce aveau in cap designerii cand au conceput si au oferit spre constructia planul acelor cladiri. Am cautat pe diverse site-uri si am gasit cateva cladiri care mi se par mie a fie cele mai ciudate. Sunt sigur ca exista si altele mult mai ciudate doar ca nu au vrut sa mi se arata:)). Asadar, mai jos puteti vizualiza o serie de imagini alaturi de numele, orasul si tara a cladirilor selectate de mine. Watch & enjoy!

Colegiul de Arta si Design (Ontario, Canada)


Complexul de birouri "Piramidele" (Indianapolis, SUA)


Casa "Ciuperca" (La Jolla, SUA)



Dance | Neylini - Share My Love


A venit si randul frumoasei Neylini sa completeze lista cu hiturile verii. Noua piesa in colaborare cu Deepside Deejays se numeste "Share My Love" si se vrea a fi un hit al acestei veri. Sunt sigur ca va fi deoarece piesa suna nu bine ci chiar foarte bine. Stiu ca piesa a fost lansata in urma cu o saptamana insa din cauza micii mele excursii nu am mai postat timp de 4 zile. Dar recuperam pe parcurs. Asadar, trebuie sa ascultati un nou hit al verii si sa il treceti pe lista pentru ca merita. Auditie placuta!



Joc | Need For Speed Hot Pursuit IV


Dupa ce EA ne-a dezamagit cu NFS Shift, anul acesta vor sa isi repare greseala si vor lansa probabil cel mai bun joc din serie. Numele lui este Need For Speed Hot Pursuit. Probabil multi dintre voi stiti ca au existat 3 parti numite Hot Pursuit, si de aceea cred ca aceasta va fi a patra.
Jocul va fi dezvoltat de baietii de la Criterion Games (cei care au facut si Most Wanted) urmand a fi lansat pe 16 Noiembrie in Statele Unite si pe 19 aceeasi luna in Europa. Despre joc nu va pot spune inca nimic, dar va las cu un prim trailer lansat in cadrul celui mai mare eveniment de jocuri din lume, E3. Vizionare placuta!



Fun | Portocala enervanta (Ep.21)


Videoclip | DJ Sava & Raluka - I Like The Trumpet


In sfarsit! Cea mai buna piesa a primaverii (si a verii) are incepand de astazi si un videoclip pe masura. I Like the Trumpet interpretata de Raluka alaturi de DJ Sava este in momentul actual pe primul loc in Top 100 Romania Airplay si a fost tot in fruntea clasamentelor in majoritatea topurilor romanesti si chiar europene. Revenind la videoclip, acesta a fost realizat intr-o salina, mai exact in salina din Turda in regia lui Dragos Buliga. In acest clip mai apare si Connect'R. Nu o mai lungesc cu vorba si va las sa vizionazi in premiera cel mai nou si bun videoclip la momentul actual. Vizionare placuta!


Film | Cyrus (2010)


Un film marca Fox Searchlight Pictures, Cyrus este o drama/comedie ce se va lansa pe marile ecrane pe 18 Iunie in Statele Unite. Regizat de fratii Duplas (Mark si Jay), filmul urmareste o poveste de dragoste cu "nabadai":
Desi au trecut 7 ani de la divortul de Jamie, care i-a devenit ulterior cea mai buna prietena si confidenta, John a ramas singur si deprimat. Atunci cand este informat ca Jamie se va casatori in curand cu Tim, John se lasa convins cu dificultate sa ii insoteasca pe cei doi logodnici la o petrecere si are sansa de a o intalni acolo pe Molly, o femeie frumoasa si inteligenta, cu care incepe o idila pasionala. Spre surprinderea barbatului, desi relatia amoroasa se indreapta in directia buna si intelegerea dintre ei este perfecta, Molly evita sa il invite la ea acasa.


Fun | Portocala enervanta (Ep.20)


Interesant | Stadioanele Campionatului Mondial de Fotbal 2010

Cam tarziu pentru un articol pe aceasta tema insa chiar daca au trecut 4 zile de la startul campionatului nu puteti spune ca nu ati vrea sa aflati cateva informatii si sa vedeti cateva imagini cu stadioanele pe care calca cele mai bune echipe de fotbal ale lumii. In total sunt 10 stadioane care au indeplinit conditiile necesare pentru a putea gazdui meciurile acestui campionat. Ordinea este aleatorie, la fiecare stadion va voi oferi doua imagini si o mica informatie. Let's do it!

1. Soccer City Stadium, Johannesburg. Un stadion special pentru fotbal, Soccer City este in prezent cel mai mare stadion din Africa, cu o capacitate de 94700 de locuri. Cele mai multe dintre evenimentele din fotbal din Africa de Sud sunt tinute pe acest stadion, un punct forte fiind si locatia acestuia.


2. Moses Mabhida Stadium, Durban. Situat in orasul Durban, stadionul a fost numit Moses Mabhiba dupa un fost secretar general al Partidului Comunist din Africa de Sud. Dispune de 70000 de locuri folosite in timpul Campionatului Mondial de Fotbal, si 54000 folosite in restul evenimentelor. Acest stadion mai dispune si de un circuit stradat folosit pentru Cupa Mondiala A1GP de Motorsport.



3. Royal Bafokeng Stadium, Rustenburg. Gazduieste evenimente din fotbal, rugby si atletism, si este localizat undeva pe langa Rustenburt intr-un oras numit Phokeng. La fel ca stadionul Moses Mabhiba, locurile acestuia au fost suplimentate special pentru campionatul de anul acesta, numarul lor ajungand la 44530.




Interesant | Un nou gadget marca Microsoft

La inceputul lunii iunie Microsoft a dezvaluit noul lor gadget numit UX 10, fiind fabricat de LG. Tablet-ul se vrea a fi un rival pentru cel creat de Apple. Foloseste sistemul de operare Windows 7 Home Premium, are un display de 10.1 inch (tactil bineinteles), un procesor Intel Atom de 1.6Ghz, 1 GB RAM DDR2, un slot pentru card de memorie SD, wireless si o camera web de 1.3 MP. Acesta cantareste aproximativ 2 kg. Cam multe ce'i drept.


Fun | Portocala enervanta (Ep.19)


Videoclip | Radio Killer - Be Free


La inceputul acestei saptamani a fost lansat videoclipul pentru single-ul "Be Free" al baietilor de la Radio Killer. Videoclipul, in regia lui Iulian Moga (baiatul asta isi baga coada cam in toate videoclipurile) este filmat in totalitate in Bucuresti, capitala Romaniei devenind un teren de fotbal pentru trupa lui Smiley. Alaturi de baietii de la Radio Killer mai apar si zeci de fotbalisti ca N'Doye sau Ionut Lupescu insa surpriza este aparitia lui Ilie Nastase.


La zi | "Mica Bucla" a trecut prin Bucecea


Caravana Turului cliclistic al Romaniei sau "Mica Bucla" cum i se mai zice, a ajuns ieri in jurul orei 18 prin orasul Bucecea din judetul Botosani, urmand sa ajunga in municipiu undeva in jurul orei 18:40. Etapa in a carei traseu a fost inclus si orasul Bucecea, a pornit din Suceava apoi a trecut prin Campulung Moldovenesc, Radauti, Siret, Bucecea si finalizandu-se in Botosani. Din pacate, cu doar 3 km inainte de final a avut loc un accident grav, 4 ciclisti izbindu-se frontal de o masina de politie care stationa pe marginea drumului. Vina a fost a ciclistilor insa si a politistilor care nu au scos masina cat mai departe de partea carosabila. Printre accidentati se numara un roman, un turc, un italian si un ucrainean. Etapa a fost castigata de un italian, lungimea cursei de ieri fiind de 219,2 kilometri parcursa in 5h44'56".


Fun | Intrebari si raspunsuri funny

1. Ce este viata?
Raspuns: Cea mai raspandita boala transmisa pe cale sexuala

2. De ce nu fac femeile armata?
Raspuns: Pentru ca la comanda “culcat” s-ar lasa pe spate

3. Ce pasarica zboara cel mai sus?
Raspuns: pasarica stewardesei

4. Stiti cum se recunosc barbatii bolnavi de SIDA?
Raspuns: mor femeile dupa ei

5. De ce nu prea se utilizeaza prezervativele de culoare neagra?
Raspuns: Pentru ca subtiaza

6. De ce nu alearga melcul?
Raspuns: ca sa nu-i falfaie ochii

7. De ce rinocerul are corn?
Raspuns: ca n-a gasit chifla

8. Care este asemanarea dintr o sticla de bere si o soacra?
Raspuns: pe amandoua le vrei reci, pe masa, cu spume la gura

9. Care e cea mai buna vopsea de oua?Raspunsul: rujul

10. Cum se numeste sperma de tigan?
Raspuns: esenta de rrom

11. Care este, in zilele noastre cea mai obisnuita formula de cerere in casatorie?
Raspuns: Dumnezeule, sa nu-mi spui ca ai ramas insarcinata!

12. Cine a fost primul barbat care a spus: ” Este nevoie de o femeie in casa?”
Raspuns: Mesterul Manole

13. Cand se bucura calugarii ca nu sunt casatoriti?
Raspuns: cand se spovedesc femeile

14. Ce facea Mesterul Manole cand o zidea pe Ana?
Raspuns: body-building

15. De ce isi iau blondele pe ele pantaloni foarte stramti?
Raspuns: ca lumea sa le poata citi pe buze

16. Care este diferenta dinte o amanta si o sotie?
Raspuns: 30 de kg

17. Care este diferenta dinte un amant si un sot?
Raspuns: 30 de minute


Fun | Portocala enervanta (Ep.18)


Joc Online | Escape 5: The Freezer

                           


Dance | Natalia Barbu - I Feel So Good


Natalia Barbu revine cu un nou single dupa o pauza de aproximativ 3 ani. Noua piesa este intitulata "I Feel So Good" si este compusa de Smiley. Premiera a fost pe 1 iunie in cadrul unei emisiuni de la postul de radio Radio Zu.


Interesant | Mascotele Jocurilor Olimpice din 2012


Jocurile Olimpice din 2010 se vor disputa dupa cum multi dintre voi stiti deja, in capitala Marii Britanii, Londra. Nu vom vorbi despre Jocurile Olimpice in sine, ci despre mascotele acestora.
Pe nume Wenlock si Mandeville (nu stiu care e unu si care e celalalt) mascotele Jocurilor Olimpice din 2010 au fost dezvaluite, prezentate publicului pe 19 Mai anul acesta. Organizatorii spun ca aceste mascote cu un ochi reprezinta istoria bogata a Marii Britanii in cadrul Jocurilor Olimpice din toate timpurile, insa nu foarte multa lume este de accord cu acestea si au "protestat" deja pentru schimbarea lor. Mai multe detalii despre Jocurile Olimpice din 2012 gasiti aici: http://london2012.com.
Pentru a afla povestea acestor mascote care zic eu arata bine, vizionati filmuletul de mai jos. Enjoy!



Util | Activeaza si dezactiveaza Task Manager


In multe cazuri s-a intamplat la majoritatea utilizatorilor pc ca atunci cand se incerca sa se deschida Task Manager-ul sa fi aparut o eroare cu un mesaj in care ni se zicea ca nu avem dreptul de administrator, in acest caz neavand control asupra programului. Ei bine, pentru asta exista un mic soft care va ofera posibilitatea sa activam si sa dezactivam Task Managerul oricand dorim, fara sa avem privilegii administrative.


Fun | Portocala enervanta (Ep.17)


Videoclip | Sunrise Inc feat. Starchild - Lick Shot


Acesta este al patrulea videoclip lansat la inceputul lunii. Este un videoclip dragut pentru o piesa la fel de draguta. Numele piesei este Lick Shot si este interpretata de 4 baieti (feteloor:>) de la Starchild si Sunrise Inc. Filmarile videoclipului au avut loc la Teatrul National Bucuresti, regizor fiind Iulian Moga. In videoclip apare si acutala prietena a lui Iulian Moga. Haideti sa vedem ce a iesit. Vizionare placuta!



Dance | Inna - Moon Girl


Inna a lansat un nou single direct de pe luna. Piesa se numeste "Moon Girl" si este produsa tot de baietii de la Play&Win. Observam ca aceast nou single are un stil schimbat, nemaintalnit la Inna. Din pacate nu se poate compara cu "Hot", "Amazing" sau "10 Minutes" insa o sa fie si acesta un hit al verii anului 2010. Va las in compania frumoasei Inna, fata de pe luna. Auditie placuta!



Fun | Portocala enervanta (Ep.16)


Joc | Alien Breed: Impact


Alien Breed: Impact este versiunea extinsa a celebrului Alien Breed: Evolution. Jocul de fata este dezvoltat de Team 17 urmand a se lansa astazi, 3 Iunie 2010 doar pe steam. Pretul jocului este de 11.25 de euro, dar a fost cu 10% mai ieftin daca ar fi fost pre-cumparat inainte sa se lanseze. Jocul este un third person shooter cu tenta science-fiction, eu personal nici macar demo-ul nu il voi incerca. Daca tot veni vorba de versiunea demo a jocului, v-o ofer spre download gratuit accesand acest site.


Videoclip | Elena Gheorghe - Disco Romancing


Ultimul single al Elenei Gheorghe are incepand cu 1 iunie si un videoclip. Un videoclip interesant, filmat in mare parte pe un camp, Autostrada Soarelui si intr-o benzinarie. Regizorul a fost Dragos Buliga. Din pacate varianta piesei din videoclip este mult mai slaba decat prima varianta. Cea din videoclip este realizata de catre David Deejay, insa m-a cam dezamagit. Mult mai ritmata si mai interesanta era varianta "de start". Mai jos aveti prima varianta a piesei si bineinteles videoclipul. Vizionare placuta!



Auto | Ford Xplor


Un nou concept marca Ford si-a facut lansarea la sfarsitul lunii mai 2010. Ford Xplor incorporeaza caracteristici inovatoare cum ar fi motoarele electrice amplasate in roti, sistemul de evitare a accidentelor, precum si o privire de ansamblu elegant. Este echipat cu motoare electrice situate cum am mai zis in rotile sale, precum si o baterie la bord. Designul rotilor din fata permite ca parbrizul sa fie extins mai mult, oferind astfel o noua viziune a drumului care este parcurs. Alte poze puteti vizualiza mai jos.