Cum schimbi limba in Windows 7?


Daca aveti Windows 7 si ati dori sa schimbati limba, atunci ati ajuns unde trebuie. In cadrul acestui articol vom invata cum sa schimbam sau sa instalam un nou pachet de limbi. Asadar, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa parcurgeti cu atentie urmatorii pasi, iar la sfarsit va garantez ca windows-ul o sa aiba instalata limba dorita. Mult succes!

1. Apasati butonul Start  Picture of the Start button, apoi click pe Control Panel.
2. Se va deschide o noua fereastra (fereastra de control). Aici, dati click pe "Clock, Language, and Region.
3. Se va deschide o sub-fereastra. Aici, dati click pe "Region and Language", apoi click pe "Keyboards and Languages".
4. Acum e acum. Sub "Display Language", alege limba dorita apoi click pe "Ok". Daca nu apare nici o lista atunci va trebui sa instalam un nou pachet de limbi. Asadar, click pe "Install/Uninstall Languages"
5. Click pe "Install Display Languages". 
6. Acum avem doua optiuni. Sa lasam windowsul sa caute si sa instaleze sau sa instalam manual. Bineinteles o sa alegem prima optiune, adica "Launch Windows Update".
7. S-a deschis o fereastra noua. Sub "Install Updates for your computer" sunt numarul de update-uri disponibile. Pe noi ne intereseaza ".. optional updates are available". Click acolo. 
8. A aparut o lista cu limbile disponibile pana acum pentru Windows 7. Bifam limba dorita apoi apasam "Ok".
Windows-ul va face update-ul, va cere sa dati un restart (se poate sa nu va ceara) iar apoi reveniti de la pasul 4 si urmati instructiunile de acolo.
Sper ca v-am fost de ajutor. Ne auzim la urmatorul tutorial. Bafta!


3 comentarii:

Trimiteți un comentariu