Cum sa activez KIS 2011 folosind fisiere .key?


Nu cu mult timp in urma Kaspersky Lab au lansat ultima versiune a celebrului Kaspersky Internet Security. Mai exact, a fost lansata versiunea beta pentru KIS 2011. Eu foloseam KIS 2010 si m-am decis sa trec la ce e mai nou, si astfel am trecut la 2011. Partea nasoala la acest antivirus este "intretinerea", adica mentinerea programului activat pentru a-si putea face update la zi. Deci, acest antivirus poate fi activat doar folosind niste fisiere .key. Aceste fisiere sunt blocate din cand in cand de baietii de la Kaspersky Lab, iar noi, hoti de meserie, trebuie sa cautam alte fisiere aparute mai recent pentru a ne mentine programul activ. Daca pana la versiunea 9 (2009) a KIS era foarte simplu de activat, incepand cu versiunea 10 (2010) si acum 11 (2011), activarea acestuia necesita un minimum de experienta in utilizarea internetului si cel mai important a antivirusului. Asadar, in acest articol va voi arata pas cu pas ce trebuie sa faceti pentru a activa programul si a fi feriti de virusi, malware, spyware, viermi si tot neamul lor. Deci, sa incepem!

1. Dupa ce ati instalat programul, trebuie sa cautam acele fisiere .key fara care nu am putea face nimic. Asadar cautati pe google in felul urmator: kis keys, new kis keys, kis 2010 keys etc. Banuiesc ca v-ati prins ca e ilegal ceea ce facem, deci veti gasi aceste fisiere doar pe site-uri warez.
2. Bun. Sa zicem ca avem descarcate acele fisiere .key. Ce trebuie sa facem in continuare? Sa ne deconectam de la internet. Iata de ce am spus ca necesita un minimum de experienta. Eu acum nu pot sa va spun cum sa va deconectati deoarece nu stiu ce conexiune la internet folositi si prin ce. Deci, deconectare.
3. Acum intrati in Kaspersky Internet Security 2011 printr-un dublu-click pe iconita din dreapta jos a ecranului.


4. Acum trebuie sa dam click pe: "License: not installed".


5. Se va deschide o noua fereastra de unde selectam: "Activate the application with a new licence".


6. Se va deschide din nou o fereastra in care vom bifa "Activate trial version" si vom da click pe "Next". Atentie! Pentru a face acest lucru sistemul trebuie deconectat de la internet.


7. Dupa ce veti da "Next" se va afisa o eroare prin care vi se comunica ca nu se poate conecta la internet. Bineinteles, pentru ca noi suntem smecheri. Dati click pe "Ok".


8. Bun. Acum s-a deschis o alta fereastra de unde aveti posibilitatea sa activati folosind acel fisier .key. Click pe "Browse", alegeti fisierul .key, click pe "Open"si apoi "Next".



9. Si "Voila!". Softul va afiseaza un mesaj prin care va spune ca KIS este activat. Incepand de acum pana ce vor bloca baietii acele fisiere .key puteti naviga linistiti fara a fi stresati de teama atacului unui virus, spyware, malware etc.


10. Asta a fost tot. Click pe "Finnish" si bucurati-va de internet. In caz ca (asta e sigur) fisierele .key vor fi blocate nu trebuie decat sa cautati alte fisiere .key mai noi si sa repetati acesti pasi de mai sus. Pe curand!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu