Eveniment | Liberty Parade 2010


Update 21 Iunie 
Astazi a fost lansat imnul oficial al acestui mare eveniment dance, in varianta full. Din pacate Connect'R a stricat tot farmecul piesei. Nu ma asteptam ca acesta sa isi bage coada si aici. Asta e, ajung sa cred ca imnul discotecii "Ring" din Costinesti este cu mult peste acesta. Mai bine ramaneam doar cu acel preview. Haideti sa ascultam (ascultati ca eu unul il urasc deja) imnul oficial al Liberty Parade 2010. Auditie (ne)placuta! 




Cel mai consacrat eveniment dance din Romania, Liberty Parade, e pe cale sa inceapa. Mai sunt 2 luni jumatate pana la startul oficila al celui mai tare eveniment in aer liber din Romania, chiar si din Europa de Est. Locatia desfasurarii va fi tot plaja dintre Venus si Saturn, insa fata de anu trecut, difera data. Nu va mai fi pe 18 iulie ci un pic mai tarziu, si anume pe 24 aceeasi luna.
Vestea cea buna este ca invitatii speciali de anul acesta vor fi baietii de la Above & Beyond, celebrii tranceri care au si in prezent showul live "Trance Around The World" care ar fi al doilea dupa "A State of Trance" a lui Armin van Buuren. Asadar, un punct in plus pentru a face tot posibilul sa ajung anul acesta la mare, si pentru a asista (logic) la acest eveniment.
Anul trecut (am ajuns prea tarziu la mare si nu l-am prins) invitatii speciali au fost baietii de la Planet Funk alaturi de Ferry Corsten, un alt trancer care are si el un radio show numit "Corsten's Countdown" care insa nu prea e cine stie ce. In fine, deci editia de anul trecut a fost una foarte reusita din spusele persoanelor care au asistat la eveniment, insa editia de anul acesta va fi cea mai tare. Daca vreti sa vedeti/revedeti cele mai importante momente ale editiei trecute puteti viziona aceste doua clipuri:1,2.
O alta bila alba este imnul de anul acesta, un imn care va lasa masca multa lume. Deocamdata va pot oferi un preview, urmand ca in scurt timp sa apara si varianta full. Imnul este facut de Dj Andi alaturi de Dj Optick si Avi (ex-Activ).
Ramaneti pe trabelsyblog.tk pentru ultimele noutati in legatura cu acest mare eveniment.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu