Timelapse 3: Dubai, EAU




Film | Barry Munday (2010)


O productie Magnolia Pictures, "Barry Munday" este o comedie in care ii vom reintalni pe Patrick Wilson ("The A-Team", "Watchmen") si Judy Greer ("Marmaduke", "Love Happens"). Regizat de Chris D'Arienzo, filmul urmarestea povestea unui afemeiat pe nume Barry Munday care nu pierde nici o ocazie de a flirta cu femeile de la locul de munca sau de pe strada si care pune mare pret pe masculinitatea lui. Dupa ce este snopit in bataie de tatalu unei fete pe care a invitat-o la cinematograf, barbatul afla ca medicii au fost nevoiti sa ii extirpeze ambele...testicule. Ce urmeaza dupa? Vom vedea incepand cu 1 Octombrie, data la care se va lansa filmul in cinematografele din Statele Unite. Pentru mai multe informatii accesati site-ul oficial.


Joc | Dead Rising 2


A venit vremea sa se lanseze continuarea unuia dintre cele mai bune jocuri produse vreodata pentru PC. "Dead Rising 2" este continuarea jocului cu acelasi nume, joc lansat undeva prin 2006, fiind un adevarat succes comercial. Dezvoltat de Blue Castle si Capcom, jocul se va lansa consecutiv pentru PC, Xbox 360 si PS 3, la sfarsitul lunii septembrie, mai exact pe 28. Dead Rising 2 va avea un nou personaj, pe numele sau Chuck Greene, mai multi zombii si mai multe posibilitati de a folosi diferite obiecte ca arme. Din arsenalul armelor nu vor lipsi chitarile, casele de marcat si de ce nu, costumul lui Mega Man X.


Omul, in cei 80 de ani de viata

In prima zi, D-zeu a creat ciinele si i-a zis:
"In fiecare zi sa stai in usa casei si sa latri la oricine intra in casa sau trece prin fata ei . Pentru asta iti dau 20 de ani de viata."
Ciinele a raspuns :"E prea mult timp pentru a sta si a latra. Ce-ar fi sa-mi dai doar zece ani si sa-i pastrezi pe ceilalti zece?"
Si D-zeu a fost de acord.

A doua zi, D-zeu a creat maimuta si i-a zis:
"Inveseleste-i pe oameni cu maimutarelile tale si fa-i sa rida. Pentru asta iti dau o viata de 20 de ani."
Maimuta a zis:"Sa ma maimutaresc 20 de ani? Asta-i destul de mult ! Ce-ar fi sa-ti dau 10 ani inapoi cum a facut si ciinele ?"
Si D-zeu a fost de acord.

A treia zi, D-zeu a creat vita si i-a zis:
"Tu sa mergi toata ziua pe cimp cu taranul, sa suferi de arsita soarelui, sa ai vitei si sa dai lapte sa poti intretine familia taranului. Pentru asta iti dau 60 de ani de viata."
Vita a raspuns:" Asta e o viata destul de grea ,si tu vrei ca eu sa traiesc 60 de ani? Ce-ar fi sa pastrez 20 si sa-ti inapoiez 40?"
Si D-zeu a acceptat si de aceasta data.

In ziua a patra, D-zeu l-a creat pe om si i-a zis:
"Maninca, dormi,casatoreste-te si bucurate de viata. Pentru asta iti dau 20 de ani."
Dar omul a zis:" Numai 20 de ani ? Este posibil sa-mi dai mie cei 20 de ani ai mei ,cei 40 pe care ti i-a inapoiat vita,cei 10 de la maimuta si 10 de la ciine, pentru a avea o viata de 80 de ani ?"
" Sigur !" a zis D-zeu ,"tu ai cerut-o "

Acesta este deci motivul pentru care in primii 20 de ani mincam , dormim, ne jucam si ne distram. Urmatorii 40 de ani muncim ca sclavii in soare ca sa ne intretinem familiile. Dupa care ne maimutarim timp 10 ani ca sa ne bucuram nepotii. Iar ultimii 10 ani ii petrecem pe prispa casei latrind la toata lumea .


Videoclip | Alessia - Boro Na Sou Po

Cântăreaţa Alessia a debutat astăzi cu primul videoclip al carierei, o creaţie a lui Iulian Moga pentru piesa "Boro Na Sou Po".
"Boro Na Sou Po" deja a confirmat în topurile de radio, însă artista şi-a dorit neapărat să filmeze un videoclip care să o propulseze şi în topurile de la televizor sau de pe Youtube. "Mă bucur foarte tare că piesa mea este îndrăgită atât în ţară cât şi în străinătate şi îmi doresc să o aud cât mai des la radio. Încă de la primele acorduri am ştiut că va un hit-to-be", a povestit Alessia.
Sursa


Cea ma lunga pedeapsa cu inchisoarea


Pentru inceput, haideti sa ne punem intrebarea: Care a fost cea mai lunga pedeapsa cu inchisoarea? Multi dintre voi veti spune un numar de ani cuprins in intervalul 10-50 de ani. Excludem pedeapsa cu moartea. Ei bine, astazi am citit un articol interesant pe libertatea.ro in care un filipinez din Manila a fost condamnat la nici mai mult, nici mai putin de 14.400 de ani de inchisoare pentru ca si-a violat fiica de 13 ani de 360 de ori intr-un an. Barbatul a primit cate 40 de ani pentru fiecare viol comis. Barbatul de profesie sofer de moto taxi se poate considera "norocos". Cu patru ani in urma un tibunal il condamnase la moarte, dar sefa statului filipinez, Gloria Macapagal Arroyo, a abolit pedeapsa capitala in acelasi ani.


Banc

Iisus ii aduna pe apostoli.
- Baieti, am aflat ca jos, pe Pamant, a aparut un nou viciu, care nu
exista pe vremea noastra: drogurile.
Asadar, inainte de a ne decide cu privire la acest viciu, ar trebui
sa investigam putin problema. Prin urmare, duceti-va si aflati ce
puteti.
Pleaca apostolii, dupa vreo trei zile se aud batai in poarta raiului.
- Cine e?
- Sunt eu, Ioan, am adus ecstasy din Amsterdam!
Mai trec 6 zile, iar batai in poarta.
- Cine e?
- Sunt eu, Matei, am adus opium din Afganistan!
Dupa alte 8 zile, batai in usa.
- Cine e?
- Sunt eu, Petru, am adus cocaina din Columbia!
Si tot asa, pana revin toti apostolii cu toate felurile de droguri
din toate colturile lumii.
Vreo 3 luni dupa. Din nou, batai in usa.
- Cine e?
- Sunt eu, Iuda, am adus FBI-ul :)))


Nora Pentru Mama 5


Cel mai de succes reality show din România, Noră pentru mama, a ajuns la cel de-al cincilea sezon! Din 13 septembrie, Gabriela Cristea dă startul la o nouă poveste şi scrie încă o filă în istoria celui mai longeviv reality show din lume. Noră pentru mama îşi deschide porţile pentru concurenţi noi, nerăbdători să intre în competiţia care le-ar putea schimba definitiv viaţa.
Fete nerăbdătoare să-şi întâlnească jumătatea, băieţi plini de speranţă că o vor cunoaşte pe femeia visurilor lor, dar şi soacre pregătite să le testeze pe “nurori” până la epuizare, aceştia sunt protagoniştii reality show-ului de la Kanal D. Toţi, separaţi de prieteni şi familie, încep aventura vieţii lor, timp de câteva luni, în noua casă Noră pentru mama. Şi nu doar oportunitatea întâlnirii iubirii adevărate îi va motiva pe concurenţi ci şi premiul cel mare, de 500 000 de lei, pe care îl va câştiga la finalul sezonului cuplul format din cea care va fi desemnată nora săptămânii şi alesul ei.
Sursa


Avionul transparent. O idee geniala!


Compania aviatica Airbus doreste sa construiasca un avion de pasageri "invizibil", al carui fuselaj sa fie in totalitate transparent. Acest proiect le va permite pasagerilor sa aiba o vizibilitate perfecta asupra oraselor si reliefului peste care zboara sau sa admire cerul de deasupra in timpul zborurilor de noapte.
Mie mi se pare destul de geniala aceasta idee a sefului departamentului pentru noi tehnologii al Airbus. Daca acest proiect va triumfa cu succes, atunci vor atrage mult mai multa lume sa calatoreasca cu avionul doar datorita faptului ca privelistea este minunata. Daca vor aparea asemenea prototipuri sau nu, vom afla in curand.
Sursa foto


Alcoolicii vor plati costurile spitalizarii?


In aceasta perioada de criza prin care trece Romania se propun si se aproba din ce in ce mai multe legi care mai de care mai ciudate si mai secretoase, aplicate in asa fel incat sa "suga" populatia de bani. Printre acestea apar insa si legi care sunt gandite cu cap, datorita lor economisindu-se o suma maricica de bani. Ultima astfel de lege a fost propusa de Tudor Ciuhodaru si spune ca cei care vor ajunge la urgenta intoxicati cu alcool vor plati costurile spitalizarii. La ora actuala legea a fost aprobata de Comisia pentru sanatate a Camerei Deputatilor, urmand ca in viitorul apropiat sa fie dezbatuta de plenul Camerei Deputatilor.
"Ponderea pacienţilor care ajung în serviciile de urgenţă în urma excesului etanolic este din ce în ce mai mare. Doar în Spitalul din Iaşi, într-un an, se tratează o mie de pacienţi la primire urgenţe, iar dacă înmulţim cu cele 50 de unităţi de primire urgenţe de la nivel naţional, o să vedem care este ponderea acestor pacienţi. Din păcate, în vremuri de criză, lucrurile nu stau roz în sănătate, iar resursele limitate pe care le avem şi vorbesc atât de cele materiale, cât şi de cele de personal, ar putea fi folosite uneori mai cu folos atunci când vorbim de proteza unui bătrân sau proteza valvulară a unui copil", a explicat Ciuhodaru, initiatorul acestui proiect de lege.
Pentru o zi de spitalizare a unei persoane intoxicate cu alcool se deconteaza cam 570 de lei, iar pentru un pacient internat in regim de internare continua, 1500 de lei. Daca la conducerea Romaniei ar fi niste persoane cu cap, criza ar fi pe sfarsite, insa nea Boc si cu Base vor ca resursele financiare ale tarii sa revina la "debitul" normal prin marirea taxelor, scaderea salariilor, marirea impozitelor, scaderea ajutorului social si multe altele. Asadar, revin la ideea ca Romania ar iesi in criza in curand daca ar fi niste oameni destepti care sa o scoata din asa ceva. Dovada? Aceasta lege. Deci, se poate!


Videoclip | Mossano - Zingarinho

Lansata la inceputul lunii mai, piesa a fost una dintre cele mai ascultate din aceasta vara, motiv pentru care, Mossano - Zingarinho, are parte, acum, si de un supervideoclip care starneste multa bunadispozitie. Melodia a fost produsa de dj Cristian Colceru alias David Deejay. In 2009, Mossano a lansat pe piata “Indianotech”, o piesa care a fost si este inca difuzata la posturile de radio din Romania si in cluburi. Vizionare placuta!


Rezultate Cupa Romaniei 2010-2011

1
21.09.2010
16:00
CSU VOINŢA SIBIU
 3-1
GAZ METAN MEDIAŞ
2
21.09.2010
16:00
Universitatea CLUJ
 1-0
VICTORIA BRĂNEŞTI
3
21.09.2010
18:00
ACU ARAD
 0-1
CFR CLUJ
4
21.09.2010
18:00
Universitatea CRAIOVA
 5-0
MINERUL LUPENI
5
21.09.2010
20:30
RAPID BUCUREŞTI
 5-0
PETROLUL  PLOIEŞTI
6
22.09.2010
16:00
ALRO SLATINA
 4-3
SC VASLUI
7
22.09.2010
16:00
UNIREA URZICENI
 1-0
DELTA TULCEA
8
22.09.2010
16:00
SPORTUL STUDENŢESC
 3-1
CS OTOPENI
9
22.09.2010
16:00
FC SILVANIA
 0-1
FCM TÂRGU MUREŞ
10
22.09.2010
16:00
GLORIA BISTRIŢA
 3-0
FC ASTRA 2
11
22.09.2010
16:00
JUVENTUS BUCURESTI
 1-3
FC TIMIŞOARA
12
22.09.2010
18:00
PANDURII TG.JIU
 3-2
VIITORUL CONSTANŢA
13
22.09.2010
20:30
DINAMO  BUCUREŞTI
 2-0
CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ
14
23.09.2010
16:00
CHIMIA BRAZI
 0-1
FC BRAŞOV
15
23.09.2010
18:30  
ASTRA PLOIESTI
 2-1
OŢELUL GALAŢI
16
23.09.2010
20:30
GAZ METAN CRAIOVA
 -
STEAUA BUCUREŞTI
Sursa


Film | Easy A (2010)


O productia marca Screen Gems (Sony), "Easy A" este o comedie dramatica, filmul urmarind povestea unei eleve de liceu (Olive) in varsta de 18 ani care este ostracizata de catre colegii si profesorii puritani pentru faptul ca si-ar fi pierdut virginitatea si ca ar fi devenit tarfa scolii. Olive decide sa manipuleze aceasta morisca a zvonurilor nefondate in avantajul ei, cu scopul de a obtine foloase materiale si de a avansa in ierarhia sociala. La final, Olive ii asmute pe colegii si profesorii conservatori impotriva colegilor si profesorilor cu un comportament libertin. Suna bine asa-i? Filmul a fost lansat in urma cu 4 zile, mai exact pe 17 Septembrie, urmand a se lansa si in cinematografele din Romania pe 3 Decembrie 2010. Cam tarziu dar "mai bine mai tarziu decat niciodata".


Videoclip | Deepcentral - Music Makes Me Free

Băieţii de la trupa Deepcentral au prezentat în premieră, astăzi, la matinalul "Neatza cu Răzvan şi Dani" de la Antena 1, cel mai nou videoclip pentru piesa "Music Makes Me Free". Clipul este fresh şi a fost terminat noaptea trecută. Doru şi George au fost nominalizaţi pentru premiul Best Romanian Act, la MTV European Music Awards 2010. Băieţii concurează alături de Inna, Connect-R, Edward Maya şi Dan Bălan.


Un nou concurs marca eMAG si Kiss FM


Astazi a fost dat startul celui mai interesant concurs online dedicat tuturor romanilor. Concursul este un proiect marca eMAG si Kiss FM, iar premiile sunt uriase. Va spun doar ca premiul cel mare este un autoturism, si nu un autoturism oarecare, ci un Porsche Cayman 2.9, 265 CP, 195 kW, cutie de viteze manuala 6 trepte, culoare Alb Carrara, an fabricatie 2010, cu o valoare de 235.244,36 lei. Pare un premiu colosal asa-i? Ei bine dar sansele de a-l castiga sunt de 1 la un miliard, deci nule.
Concursul se desfasoara in perioada 20 Septembrie - 12 Decembrie 2010, castigatorul premiului cel mare urmand a fi anuntat pe 17 Decembrie 2010, acordarea acestuia fiind un eveniment public. Celelalte premii puse in joc sunt 12 iPad-uri Apple de 32 GB si 60 de aparate foto digitale Nikon Coolpix L21. Valoarea totala a premiilor este de 295.172,36 lei.
In cadrul acestei campanii, utilizatorii inscrisi in microsite-ul reteaua.emag.ro sunt motivati prin diverse metode sa acumuleze CREDITE. Folosind aceste CREDITE, participantii isi inregistreaza SANSE, pentru castigarea marelui premiu sau a premiilor saptamanale puse in joc.


Minunata calatorie a pungii de plastic

Scurt documentar realizat de americani despre cum ajunge o punga de plastic din magazin in Oceanu Pacific.




Banc

Bula si taica-su isi cumpara un dulap de bucatarie nou care trebuie pus pe perete.
Tatal lui bula:
- Bula adu masina de gaurit sa punem dulapul asta pe perete!
Aduce bula masina, se apuca de treaba si, bagand acolo in draci la un momentdat trece prin perete burghiul. Ingrijorat tatal lui Bula ii spune lui Bula:
- Bai Bula ia du-te sa vezi daca a patit ceva vecinu'.
Se intoarce Bula de la vecin si zice:
- Tata am doua vesti: una buna si una proasta.
Tatal:
- Ce e ma?
Bula:
- Vestea buna e ca vecinul era langa perete si i-a intrat in fund...
Tatal:
- Da ma, bun si... vestea proasta?
Bula:
- Da, dar i-a spart si doi dinti mamei!


Se scumpesc biletele de tren


Tarifele din transportul feroviar de călători se vor majora cu 8% de luni, 20 septembrie 2010. Potrivit reprezentaţilor CFR Călători, facilităţile de călătorie acordate de companie până la acest moment se aplică în continuare şi după majorare. Ei au anunţat că se vor menţine principiile de protejare a călătorilor care utilizează frecvent trenurile de persoane, prin continuarea acordării de reduceri de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetişti şi de 75% la abonamente pentru elevi şi studenţi. Ultima ajustare tarifară a avut loc la data de 1 septembrie 2007.
Sursa text: botosaninews.ro
Sursa foto: banatul.info


Dance | Rey Dj feat. Alexandra - Key of Love


Piesa lansata in urma cu zece zile, "Key of Love" nu prea isi are succesul pe care il astepta. Cred ca am ascultat-o azi de aproximativ 50 de ori si inca nu m-am plictisit de ea. Suna foarte bine si ar merita o mica atentie din partea noastra. Despre interpreti nu se stie nimic, ci doar ca se numesc Rey Dj si Alexandra. Sper ca acest hit in devenire sa fie prezent prin cluburile din tara pentru ca merita. Chiar merita. O ascultam mai jos si ne dam cu parerea. Merita sau nu?


Joc | Sid Meier's Civilization V


Un joc marca 2K Games, "Sid Meier's Civilization V" numit si "Civilization 5" va indrepta jocurile de strategie spre noi directii. Noul titlu din celebra franciza ne promite o noua aventura care va incepe in antichitate si se va sfarsi odata cu era spatiala. Mie nu imi plac sf-urile si drept sa spun, niciodata nu mi-a placut vreun joc Civilisation. Iese in evidenta la noul titlu gameplay-ul realist si peisaje organice pentru ca jucatorii sa poata explora in timp ce isi extind imperiul. Razboaiele intre imperii sunt mai drastice, armatele dominand peisajul, iar lupta este mult mai interesanta si mai intensa decat in titlurile anterioare. Ne convingem vizionand gameplay-ul de mai jos. Nu uitati si de cerintele de sistem. Pe curand!


Totul despre marele imperiu Google


Am descoperit recent in timp ce navigam pe youtube, un filmulet foarte interesant. In 2 minute jumatate ne este prezentat cam tot ce tine de marele imperiu Google.
Google Inc. este o companie americană care administrează motorul de căutare pe Internet cu același nume. A fost fondată în 1998 de către doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page și Sergey Brin. Google oferă o metodă simplă și rapidă de găsire a informațiilor pe web, având o bază de date de peste 8 miliarde de situri web. La începutul anului 2004, Google răspundea zilnic la mai mult de 200 milioane de consultări.
Compania a pornit cu o investiție de 100.000 de dolari care a venit din partea unuia dintre co-fondatorii Sun Microsystems, Andy Bechtolsheim, care considera că un motor de căutare pe internet poate revoluționa lumea.


Download Internet Explorer 9 Beta


Noul browser Microsoft, versiunea beta a Internet Explorer 9, promite o nouă experienţă de navigare. Ştim că IE a pierdut masiv teren în ultimii ani în faţa navigatoarelor Firefox, Google Chrome (cu o cotă de piaţă încă modestă totuşi) sau Opera (foarte bun, dar încă utilizat sub potenţial). De aceea, noua versiune a Internet Explorer 9 aduce schimbări importante, accesibile doar celor care folosesc Windows Vista sau Windows 7. Utilizatorii altor platforme Windows nu se pot bucura de experienţa instalării lui IE9. Unele dintre noutăţi sînt de fapt preluări ale unor funcţii/ facilităţi ale browser-elor concurente. Spre exemplu, meniul a fost simplificat, cuprinzînd trei secţiuni: Acasă, Favorite şi Unelte – în ultimul au fost plasate toate funcţiile importante.


Weekend Studentesc - Episodul 5

Un serial 100% romanesc realizat de un grup de studenti de la facultatea FSEGA din Cluj (si nu numai), "Weekend studentesc" este o comedie imbinata cu elemente de "lifestyle" studentesc sa'i zic asa, care incearca sa ne arate noua viitorilor studenti si chiar celor care au trecut prin asa ceva, cam cum sta treaba in timpul facultatii. Serialul dezbate o tema destul de interesanta si este cu mult peste unele productii hollywoodiene care pana la urma urmei sunt realizate de profesionisti. Haideti sa vizionam impreuna cel de-al cincilea episod din seria "Weekend studentesc", numele acestuia fiind "Intoarcerea". Vizionare placuta!



Detalii despre personajele acestui serial:

Piscot - Vlad Catana
Puf - Tudor Mitrea
Sobo - Ovidiu Suciu
Barby - Ana-Maria Mocan
DD - Andrada Samartean

Pentru a afla informatii si/sau a'i contacta click pe numele real al fiecarui personaj.
Ne auzim la urmatorul episod. Pe curand!

Vezi si: Episodul 1 | Episodul 2 | Episodul 3 | Episodul 4


Film | Devil (2010)


Astazi, 17 Septembrie 2010 a fost lansat cel mai bun film de groaza al lunii si chiar al toamnei acestui an. Numele productiei este "Devil" fiind realizat de Universal Pictures avandu-i ca regizori pe John Erick Dowdle si Drew Dowdle, cei doi fiind implicati ca scenaristi si in "Quarantine", film aparut in 2008. "Devil" trateaza o poveste infioratoare a unui grup de cinci persoane care s-au intalnit absolut intamplator si care raman blocate intr-un ascensor al groazei. Ori de cate ori se stinge lumina in interiorul ascensorului, se aud zgomote suspecte, tipete si vaiete, iar unul dintre cei cinci prizonieri este ranit in moduri care mai de care mai bizare. Vom afla care este finalul filmului urmarind productia proaspat lansata in Statele Unite. Pana ajunge pe marile ecrane din Romania, mai exact pe 22 Octombrie, ne delectam (sau nu) cu un trailer. Vizionare placuta!


Discoteca Ring se muta in Iasi


Cea mai tare discoteca in aer liber din Romania se muta incepand cu 9 Octombrie 2010 in capitala Moldovei, Iasi. Dupa cum stiti cu totii, "orasul mama" a discotecii era Costinesti, insa din motive necunoscute Iasi-ul se va bucura de prezenta ospatarilor cu stil, barmanilor chic, animatoarelor vesele, djilor nebuni si mc-ii cu premii la "Steaua fara nume". Chiar si femeile care se ocupa cu curatenia vor fi cele mai "sexoase".
Nu stiu daca Iasi-ul va fi locatia definitiva a discotecii, insa sa speram la un raspuns afirmativ din partea organizatorilor. Asadar, incepand cu 9 Octombrie 2010 ARDEE IASIUUUUL!!!


Timelapse 2: Tokyo, Japonia




Videoclip | Sunfun feat. Adaggio – I Feel Love


Un nou videoclip apartinand unei trupe suta la suta romaneasca a fost lansat ieri in premiera pe monden.info. De data aceasta a venit randul celor de la Sunfun si Adaggio cu ultimul lor single intitulat "I Feel Love", pentru a atrage publicul cu un videoclip de la care asteptam mai mult. Piesa suna foarte bine insa videoclipul este un esec. A fost filmat in regia lui Alex Ceausu, tratand o poveste de dragoste cu un final fericit. Filmarea a avut loc in noaptea din 9 septembrie, intr-un apartament de pe Decebal si in Piata Unirii, iar cadrele finale au fost trase in judetul Calarasi la Fundulea, la iesirea de pe autostrada. Vizionare placuta!


Chiar exista fantome! Real sau ireal?

Patronul unui local din Cumbria, Anglia, a avut parte de o surpriza, recent, cand urmarea imaginile surprinse noaptea de camerele de supravegheat. Barbatul a vazut o fantoma, coborand din tavan, deasupra unei mese.
Aparitia, ce arata ca un fel de ceata, a iesit pur si simplu prin tavan, coborand incet, deasupra unei masute de langa geam. Toata povestea a durat cateva secunde, dupa care fantoma a disparut brusc.
Voi credeti in fantome?




Download Fifa 2011 si PES 2011 Demo


Zilele acestea au fost lansate versiunile demo pentru cele mai asteptate titluri cu tenta sportiva din industria jocurilor.
FIFA 2011 va fi lansat de Electronic Arts in toamna anului 2010, urmand sa fie disponibil pentru PC, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, PlayStation 2, Nintendo DS si PSP.
FIFA 11 va introduce o noua caracteristica pentru jucatori, denumita Personality+. Aceasta va oferi fiecarui atlet o personalitate proprie, peste 36 de atribute si 57 de caracteristici fiind stocate pentru fiecare fotbalist. Pentru realizarea Personality+, dezvoltatorii FIFA 11 vor folosi peste 1700 de persoane pentru strangerea de date. Astfel, Kaka se va evidentia prin pasele date, pe cand Andres Iniesta va fi un as al driblingului.


Biblia in ritm de rap?


A innebunit lumea si a innebunit bine de tot!!
Vaticanul a fost de acord cu ideea de a transpune cele mai cunoscute versete din Biblie pe ritmuri de rap. Astfel reprezentanţii bisericii speră că pot apropria tinerii de învăţăturile sfinte şi le poate reda credinţa.
Va fi lansată Biblia pe ritmuri de rap/ Foto simbol NorthfotoÎn Italia s-a lansat versiunea de buzunar a Bibliei, care costă 7,90 euro şi poate fi găsită atât în benzinării şi aeroporturi, dar şi în supermarket. Potrivit Realitatea.tv, acest lucru s-a realizat la inţiativa revistei catolice Famiglia Cristiana care sărbătoreşte 50 de ani de la o mare operaţiune comercială: "Biblia la 1000 de lire" (echivalentul a 50 de eurocenţi).
Vaticanul s-a declarat încântat de ideile progresiste de popularizare a Bibliei, sperând că astfel tinerii vor reveni la credinţă şi se vor apropia de biserică.


Castigatori MTV Video Music Awards 2010


Premiile MTV Video Music Awards au fost oferite prima data in 1984 de MTV pentru a celebra cele mai bune videoclipuri ale anului. La inceput au fost gandite ca alternative la premiile Grammy, insa de-a lungul timpului au devenit premii respecatible, mai ales in cultura pop. Sunt organizate anual, si transmise live pe MTV. Orasele gazda până acum au fost New York, Miami si Los Angeles.

* Best Collaboration: Lady GaGa ft. Beyonce Knowles - "Telephone"
* Best Female Video: Lady GaGa - "Bad Romance"
* Best Male Video: Eminem - "Not Afraid"
* Best Hip-Hop Video: Eminem - "Not Afraid"
* Best New Artist: Justin Bieber ft. Ludacris - "Baby"
* Best Pop Video: Lady GaGa - "Bad Romance"
* Best Rock Video: 30 Seconds to Mars - "Kings and Queens"
* Best Dance Music Video: Lady GaGa - "Bad Romance"
* Video of the Year: Lady GaGa - "Bad Romance"
* Best Art Direction: Florence and the Machine - "Dog Days Are Over"
* Best Choreography: Lady GaGa - "Bad Romance"
* Best Cinematography: Jay-Z & Alicia Keys - "Empire State of Mind"
* Best Direction: Lady GaGa - "Bad Romance"
* Best Editing: Lady GaGa - "Bad Romance"
* Best SFX (Special Effects): Muse - "Uprising"
* Breakthrough Video: The Black Keys - "Tighten Up"


McDonald's. I was loving it


Un ONG din Statele Unite, care promoveaza consumarea alimentelor sanatoase, a postat o reclama anti McDonald's pe Internet, in incercarea de a-i convinge pe iubitorii de fast-food sa mai renunte la hamburgeri.
In clip, un barbat grasut apare intins pe o targa, cu un hamburger muscat in mana. Langa  el, sotia sa il plange in timp ce un medic incearca sa o indeparteze de cadavru. Sloganul lantului de restaurante, "I'm loving it"(Imi place), a fost inlocuit cu "I was loving it" (Imi placea). Vizionare (ne)placuta!


Videoclip | Morandi - Rock TheWorld


"Rock the world", al nouălea videoclip al trupei Morandi, este primul videoclip 3d filmat în România, tehnologie folosită şi de artişti ca Bjork ("Wanderlust") sau Radiohead ("House of Cards"), dar şi în "Avatar"-ul lui James Cameron.  Videoclipul a fost lansat în varianta 3d în luna iulie, la un cinematograf din Bucureşti, în prezenţa fanilor şi a presei.
Dacă pentru filmarea celui mai recent videoclip, "Colors", platourile de filmare din Buftea au fost invadate de fluturi şi o zebră, "Rock the world" aduce petrecerea în mijlocul pădurii, unde entertaineri sunt chiar Randi şi Marius.
Sursa: eva.ro


Film | Alpha and Omega (2010)


Toamna isi intra din plin in drepturi aducand pe marile ecrane productii din ce in ce mai interesante si care merita pe deplin atentia noastra. Cel mai asteptat film de animatie a lunii septembrie este o productie Lionsgate, fiind intitulat "Alpha and Omega", lansarea fiind programata pe 17 Septembrie. Productia trateaza povestea de dragoste dintre o lupoaica alpha (Kate) si un lup omega (Humphrey). Fiind o lupoaica alpfa care pune pret pe responsabilitate, datorie si disciplina, Kate nu se intelege deloc cu Humphrey, masculul omega, care este pasionat numai de distractii, frivolitate si prieteni si care pare sa fi imbratisat filozofia "Traieste clipa!". Pe parcursul aventurilor lor, cei doi vor intelege ca iubirea nu tine cont de diferentele de temperament si caracter dintre ei. Vedem mai jos trailerul si ne dam cu parerea, enjoy!


120 de ani de la nasterea lui Agatha Christie


Cei 120 de ani de la naşterea scriitoarei Agatha Christie sunt sărbătoriţi astăzi printr-un logo special care apare pe pagina principală a motorului de căutare Google, într-o serie deja binecunoscută.
Conform Cărţii Recordurilor, citată de enciclopedia online Wikipedia, Agatha Christie este cea mai bine vândută scriitoare de cărţi din toate timpurile. Conform Wikipedia, doar Biblia s-a vândut în mai multe exemplare decât cele 4 miliarde de exemplare pe care Agatha Christie le-a vândut.
De asemenea, Agatha Christie este scriitorul care a fost cel mai tradus, cărţile ei fiind traduse în cel puţin 100 de limbi.
În afară de Agatha Christie, Google a mai sărbătorit şi alţi scriitori de talie mondială cum ari fi Hans Christian Andersen, dar şi oameni cunoscuţi din lumea culturii. 
Sursa: capital.ro


European Mobility Week - Botosani 2010


Mai mult ca sigur, 80% dintre voi nu au auzit despre Saptamana Mobilitatii Europene asa ca va descriu eu in cateva cuvinte: in perioada 16-22 septembrie a fiecarui an, are loc in toata Europa o multitudine de evenimente sportive si artistice cu scopul de a promova transportul ecologic in orase (tramvai, microbuz, troleibuz - nu e cazul la noi, biciclete si de ce nu, noile motoare hibride- pe hidrogen, curent electric, energie solara, etc.)
Anul acesta (defapt, pentru prima data) in Botosani evenimentul (initiat de MobilityWeek) este organizat de Primarie (prin domnul Paul Vieru - Urbanism) in colaborare cu A.P.M. Botosani.
Poza de mai sus reprezinta un flyer ce va fi distribuit incepand de maine in zonele cu trafic intens si marcheaza primul eveniment (poate cel mai mare organizat in acest sens) si anume Marsul Biciclistilor de joi, 16 Sep. 2010, ora 11:00 care are ca punct de start Colegiul National "A.T.Laurian".
Va asteptam in numar cat mai mare!
Pentru alte detalii si contact puteti folosi: incultu.blogspot.com
Sursa: 4botosani.blogspot.com


Joc | Lionheart: Kings' Crusade


A venit vremea ca adeptii jocurilor de strategie sa se bucure de un titlu ce merita atentia tuturor. "Lionheart: Kings' Crusade" este un titlu dezvoltat de NeocoreGames si publicat de catre Paradox Interactive. Jocul va fi disponibil doar pentru PC incepand cu 17 Septembrie 2010, acesta fiind al treilea joc din franciza Lionheart. La inceput ne-am bucurat cu "Lionheart: Thy Kingdom Come", apoi am asteptat cu sufletul la gura lansarea lui "Lionheart: King Arthur" urmand ca acum, NeocoreGames sa ne mai faca o surpriza placuta si sa ne ofere un alt titlu, "Kings' Crusade". In jocul de fata, jucatorii vor avea parte de batalii epice date pe harti 3D, avand sub comanda sute de soldati. Eroii principali vor fi personalitatile istorice ale acelor vremuir, Richard Inima de Leu si Saladin fiind principalii conducatori ai armatelor oponente. Dezvoltatorii ne promit si o rescriere a istoriei, fiind posibil ca in joc sa existe si un asediu asupra orasului.
Mai avem de asteptat deci 4 zile pana la "ziua cea mare". Peste 4 zile de la lansarea acestui titlu, vom avea parte de inca o surpriza, lansarea celei de-a cincea parte a seriei Civilisation, joc despre care vom vorbi intr-un articol viitor. Pana atunci analizam cerintele de sistem si vedem un mic gameplay. Pe curand!


Dance | Alexandra Stan - Mr. SaxoBeat


Ieri, 12 Septembrie 2010 a fost lansata versiunea oficiala a ultimului hit marca Alexandra Stan. Piesa este intitulata "Mr. SaxoBeat" si suna foarte, foarte bine. Combina vocea sexy a Alexandrei Stan, beatul clubbing si acordurile de saxofon, ceea ce face din acest release un mega-hit. Piesa este deja prezenta in playlistul dj-ilor din majoritatea cluburilor din tara si, deja face furori printre clubberi.
Acum 20 de ani intr-o zi de vara mama mea s-a indragostit de numele de Alexandra si asa am devenit cine sunt: Alexandra Stan. Ce va pot spune despre mine este ca sunt o fire pasionala si pasionata de artele frumoase. Muzica a fost si a ramas prima mea dragoste inca de la varsta de 3 ani cand m-am intalnit cu prima mea muza: mica sirena Ariel. Asa mi-am descoperit inclinatia spre muzica si de atunci ea a fost prezenta in ficare zi din viata mea pana cand a pus stapanire complet pe mine. Intrarea in industria muzicala am facut-o datorita baietilor de la MAAN Studio (Marcel Prodan si Andrei Nemirschi) fiind cei care au crezut cel mai mult in mine aduncandu-ma in echipa lor. Acum ei sunt cei mai buni prieteni ai mei si avem o colaborare de invidiat atat in studio cat si in afara lui.


Noua ani de la atentatele din Statele Unite


Statele Unite comemorează astazi nouă ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, într-o atmosferă tensionată după ce un pastor a ameninţat că va arde mai multe exemplare ale Coranului şi a solicitat modificarea planurilor de amplasare a unei moschei în apropiere de Ground Zero.
Preşedintele american, Barack Obama, urmează să asiste la o ceremonie organizată la Pentagon în memoria celor aproape 3.000 de victime ale atentatelor, comise de militanţi islamişti aflaţi la bordul a patru avioane de linie.
Două avioane au lovit turnurile gemene de la World Trade Center din New York, iar un al treilea clădirea Pentagonului din Washington, în timp ce al patrulea aparat s-a prăbuşit în statul Pennsylvania.


Timelapse 1: Madrid, Spania


Tehnologia in 2014

Am dat recent de un filmulet interesant in care ne este prezentat cam cum va sta treaba cu tehnologia dupa 2 ani de la Apocalipsa, adica in 2014. Practic, ma asteptam la asemenea schimbari insa nu chiar asa rapid. Tehnologia evolueaza intr-un ritm ingrijorator, trendurile se schimba si odata cu acestea se dezvolta un nou "lifestyle". Cred, si nu numai eu ca peste cativa ani, nu multi, ne vom muta pe luna, vom conduce masini zburatoare (deja exista prototipuri care pot face acest lucru) si vom trai o viata cat mai scurta. De ce? Vom afla peste cativa ani. Vizionam deci, un filmulet cu tehnologia in anul 2014. Enjoy!


Film | The Romantics (2010)


O productie Paramount Famous, "The Romantics" este un film lansat pe marile ecrane astazi, 10 Septembrie 2010 alaturi de "Lengendary" si "Resident Evil: Afterlife". Facand cunostinta cu titlul filmului, vom crede ca trateaza o poveste romantica, plina de dragoste si fantezii insa nu-i nici pe deaparte astfel. Productia este mai degraba o comedie in toata firea in care 7 fosti colegi de facultate ce fac parte dintr-un grup autointitulat "Romanticii" vor trece prin multe peripetii punand la incercare loialitatea membrilor grupului. Printre actorii principali apare Katie Holmes (a mai jucat in "Mad Money", "The Extra Man") si Josh Duhamel (a mai jucat in "When in Rome", "Transformers 1 si 2").


Videoclip | Free Deejays feat Buppy - You Know


Marian-Bogdan Tascau si Rares Varniote sunt Free Deejays, unul dintre cele mai fresh proiecte de pe piata muzicala romaneasca. Baietii s-au lansat cu piesa "You Know" ft Buppy. Bogdan are o experienta de 15 ani ca si artist, compozitor si poducator muzical. Rares canta de la 10 ani. Si atunci cand sunt impreuna pe scena, vibratia muzicii lor transforma oamenii.
Proiectul Free Deejays s-a nascut la o petrecere unde eram invitat eu si Rares, unde am cantat impreuna 6 ore, continuu. Din vorba in vorba am vazut ca ne dorim cam aceleasi lucruri, avem aceleasi idei despre muzica, asa ca, de a doua zi ne-am pus pe treaba si in scurt timp a aparut si prima noastra piesa, `You Know`, povesteste Marian-Bogdan Tascau.


Google Instant. Viitorul suna bine!


Google, cel mai popular motor de căutare din lume, a introdus recent o nouă opţiune denumită Google Instant care permite afişarea rezultatelor pe măsură ce utilizatorul tastează.
Utilizatorii Google pot privi acum rezultatele căutării în timp ce tastează. Google a introdus această funcţie în motorul de căutare pentru a salva din timpul preţios al celor care efectuează o căutare.
Conform testelor făcute de Google,  cu noua opţiune timpul de căutare se reduce cu două până la cinci secunde.
Google Instant este diponibil momentan doar în Statele Unite, Marea Britanie, Franţa, Germania, Italia, Spania şi Rusia. Utilizatorii români care vor să încerce Google Instant o pot face pe domeniile Google de mai sus.


Joc | House M.D.


Cel mai vizionat serial al momentului va avea parte incepand cu 13 Septembrie anul acesta de un joc cu acelasi nume. House M.D. este un joc marca Legacy Interactive ce va fi disponibil pentru PC si Nintendo incepand cu al doilea sfert al lunii Septembrie. Jucatorii vor prelua rolul lui Dr. House si vor conduce echipa de investigatii medicale ce va trebui sa puna diagnosticul corect la 5 cazuri misterioase. Jocul este realizat exact dupa scenariul serialului tv. Pana la lansarea oficiala, analizam cerintele de sistem si vedem un mic gameplay. Enjoy!


Playstation 4 in 2012?

La patru ani de la lansarea Playstation 3, gamerii din întreaga lume vorbesc deja de noua generaţie de Playstation. Deşi Sony încă nu a făcut un anunţ oficial, se pare că Playstation 4 va fi lansat în 2012, conform Yahoo News.
Mai multe jocuri create special pentru Playstation 4 sunt deja în faza de dezvoltare, iar specialiştii cred că noua consolă ar putea apărea pe piaţă în 2012.
Playstation a fost lansat în 1994, PS2 în 2000, iar PS3 în 2006, ceea ce ar însemna că lansarea PS4 în 2012 ar fi o variantă plauzibilă.
Preşedintele Sony Computer Entertainment, Kaz Hirai a declarat într-un interviu recent că noua consolă nu va renunţa nici pe viitor la discurile optice, chiar dacă acum există o tendinţă de descărcare a jocurilor direct de pe Internet.


Cele mai ciudate joburi din lume


1. Batatorul de caini
Era un oficial al bisericii carea avea sarcina de a indeparta cainii dintr-o biserica sau din curtea bisericii, ca sa nu deranjeze slujba. Daca animalele latrau, omul insarcinat cu aceasta slujba, inarmat cu un bici si un cleste de mari dimensiuni, din lemn, trebuia sa “se ocupe” de ele.

2. Cel care face rost de cadavre

Cum medicii trebuiau sa invete corpul omenesc si nu puteau face asta mai bine decat pe cadavre, era foarte greu sa faca rost de acestea in conditiile in care era aproape o crima sa “abuzezi” in acest fel de corpul unui decedat. In Anglia veche, furtul de cadavre era doar o infractiune minora, industria celor care subtilizau morti pentru a-i vinde scolilor medicale din Europa a inflorit. Erau furate sicriele din mormintele proaspete.

3. Spalatorul de lana
In Roma antica, cel care spala lana pentru a indeparta grasimile, impuritatile si mizeria era de obicei un sclav. Acestia stateau pana la glezne in recipiente pline cu urina umana, care, continand amoniac, albea si curata lana.


Banc

Bula si fratele lui Remus jucau carti in burta mamei lor. Deodata Bula arunca cartile:
- Nu mai joc!
- Pai de ce,mai Bula?
- E unul chel care se uita in cartile mele!


Tu faci scenariul! Fii scenarist pentru o zi!

Nu este o gluma. Tu poti fi scenarist pentru cateva minute, ore, zile. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi acest link iar in loc de "shooting" puteti scrie orice alt cuvant doar ca trebuie scris in engleza. Personajele principale, adica ursul si vanatorul vor face exact ce le spui tu. De exemplu eu am incercat urmatoarele cuvinte: shoots, fools, pokes, sex, kicks, sleep, kiss, love, football si multe altele iar rezultatele au fost foarte amuzante. Voi ce cuvant credeti ca s-ar potrivi cel mai vine pentru ca povestea sa fie cat mai funny?


Film | Resident Evil: Afterlife (2010)


Vorbeam zilele trecute despre acea perioada in care se va reveni la filme ce merita vazute, primul care va "sparge gheata" fiind "Legendary". Tot pe 10 Septembrie se va lansa un alt film foarte asteptat de cinefili, film intitulat "Resident Evil: Afterlife". Aceasta productie continua franciza "Resident Evil" care are la baza un joc video de succes, insa este primul titlu din serie care recurge la tehnologia 3D.
"Resident Evil: Afterlife" este un horror science-fiction al carui personaj principal este Alice (Milla Jovovich), o supravietuitoare a periculosului virus care a lovit si devastat orasul Los Angeles cu cinci ani in urma si care a transformat pe toti cei infectati in zombii. Pentru mai multe detalii si informatii accesati site-ul principal al filmului, adicatele acesta.


Noutati Bacalaureat 2011


Cum era de asteptat, si anul viitor vor fi impuse noi reguli ce tin de desfasurarea Bacalaureatului. In cadrul acestui articol vom afla ultimele noutati ce tin de Bacalaureat 2011 precum si schimbarile din calendarul (programul) desfasurarii acestuia. Asadar, urmariti aceasta pagina pentru a afla tot ce tine de Bacalaureat 2011.

Noutati Bacalaureat 2011
  • Elevii care vor fi prinsi copiind la examenul de bacalaureat din 2011 nu vor mai putea da examen în urmatoarele doua sesiuni, respectiv cea din toamna si cea din iunie 2012.
  • Finalizarea cursurilor cu doua saptamani inainte de sfarsitul anului scolar, pentru elevii care sustin examene nationale, si sustinerea probelor orale dupa finalizarea cursurilor de catre elevii din clasele a XII-a si, respectiv, a XIII-a.


Cum si de ce ucid zodiile?


Berbecul
Un Berbec te-ar ucide din motive de principii. Si atunci cand o face va fi in urma unui concurs de arme sau de inteligenta si Berbecul va fi maestrul care iti va face o surpriza extrem de neplacuta.
Nu vei avea prea mult timp la dispozitie sa vorbesti in timp ce berbecul te va cioparti si de obicei va incepe cu taiatul urechilor, apoi a nasului. Daca, cazi in genunchi si ii ceri indurare nu va functiona decat dupa ce pierzi anumite parti ale corpului. Berbecilor le place sa demonstreze ca ei sunt mai buni si nimic nu functioneaza mai bine decat sa iti vada urechile pe pamant. Dar dupa aceasta ai o sansa buna sa scapi.
Berbecii vor lasa segmentele taiate ca si trofeu. Arareori sunt judecati pentru crima datorita metodelor lor originale de a scapa de cadavre. Chiar si politia ramane impresionata de acest lucru.


Inna a pozat goala

Vezi ce sani apetisanti are artista in imaginile urmatoare. Enjoy!


Un nou logo de la Google

Google marcheaza cea de-a 25-a anivesare a descoperirii fulerenelor prin modificarea logoului de pe pagina de start. De data aceasta, Google a realizat pentru fulerene un logo animat, ce reprezinta o forma sferica ce poate fi rotita cu ajutorul mouse-ului.
Conform wikipedia.org fulerenele sau "C60" reprezintă o clasă de compuși de atomi de carbon, care prezintă per ansamblul structurii fie forme sferice de tip dom geodezic (C60, C540) sau forme cilindrică de "tip cușcă" (nanotuburile). Această clasă de substanțe este considerată, alături de carbonul amorf, grafitul și diamantul o formă alotropică  distinctă a carbonului. Din punct de vedere al legăturilor chimice dintre atomii de carbon constitueți, fulerenele sunt înrudite structural cu grafitul.


Film | Legendary (2010)


Suntem intr-o perioada in care filmele bune nu prea au curajul sa se lanseze, saptamana aceasta neavand parte de nici un film care macar sa merite cat de cat atentia noastra. Mai avem de asteptat o saptamana pana la lansarea unui film bun, film intitulat "Legendary". Asadar, acest film va "sparge gheata" si se va lansa pe 10 Septembrie impreuna cu alte filme de succes despre care vom vorbi in articolele viitoare.
"Legendary" urmareste povestea unui adolescent timid si nesociabil care se inscrie in echipa de lupte a liceului din dorinta de a-si reuni familia destramata si spera in secret ca va fi antrenat de catre fratele lui mai mare, Mike (John Cena). Ce se va intampla mai departe veti afla urmarind filmul incepand cu 10 Septembrie. Pana atunci ne facem o idee vizionand trailerul.


S-a atins nivelul maxim de prostie

Imi pare rau sa o spun insa chiar asa este. In Romanica noastra draga s-a atins nivelul maxim de prostie. Dovada o avem in super "ecranizarea" de mai jos in care "protagonistii" isi bat joc de un animal al unei gradini zoologice, victima fiind un urs. Ma rog, mai multi ursi. Mai exact, aceste personaje ipocrite dau de baut ursului, ghiciti ce? Bere! Si se mai si amuza intr-un mod foarte copios de zici ca au realizat cel mai mare lucru din viata lor.
Un mesaj pentru protagonistii acestui "superb" filmulet: Felicitari, ati atins nivelul maxim de ipocrizie!


Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro


Dance | Inna feat. Juan Magan - Un Momento


Inna nu se dezminte si lanseaza hit dupa hit. De aceasta data, artista a pus la cale o colaborare cu spaniolul Juan Magan si impreuna au dat nastere melodiei "Un momento". Juan Magan are la activ multe colaborari importante cu artisti consacrati ca: Juanes, Paulina Rubio, Nelly Furtado, Pitbull sau Bob Sinclair. Artista a urcat deja melodia pe YouTube pentru a urmari feedback-ul.


Pauza neprogramata

Datorita companiei care se ocupa de distribuirea energiei electrice in orasul in care locuiesc, am fost nevoit sa stau fara energie electrica timp de 2 zile neavand astfel posibilitatea sa mai postez cate ceva pe blog. Nu pot sa cred ca celebra E.On Moldova are o singura echipa care pleaca in deplasari in caz de vreo defectiune la sistemul lor care si asa este "supra solicitat" ca imi mai si trimite niste socuri doar asa ca sa ma bucure ca isi da restart calculatorul si eu inca nu beneficiez de o sursa UPS.
Probabil imi veti spune ca E.On Moldova are o singura echipa pe judetul Botosani. Da, asa este, dar sa fim seriosi, adica ne lasa pe noi 2 zile fara energie electrica motivandu-se ca singura lor echipa (nici macar nu au specificat daca echipa e pe judetul Botosani sau pe toata Moldova) care se ocupa cu remedierea defectiunilor este momentan plecata in alta locatie unde si acolo super-ultra-mega sistemul lor duce lipsa de ... mai multe.
Nu mai spun ca aceasta pana a venit dupa alta. Personajul principal, tot E.On Moldova, cei care au intrerupt alimentarea cu energie electrica a societatii Apa Grup care se ocupa cu distribuirea apei potabile in judet. Deci, dupa aproximativ 4 zile fara apa trebuia sa avem parte si de 2 fara energie electrica ca deh, suntem abonati E.On.
Sper sa nu mai am parte de vreo surpriza si sa revin cu blogul la normal. Pe curand!