Download Fifa 2011 si PES 2011 Demo


Zilele acestea au fost lansate versiunile demo pentru cele mai asteptate titluri cu tenta sportiva din industria jocurilor.
FIFA 2011 va fi lansat de Electronic Arts in toamna anului 2010, urmand sa fie disponibil pentru PC, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, PlayStation 2, Nintendo DS si PSP.
FIFA 11 va introduce o noua caracteristica pentru jucatori, denumita Personality+. Aceasta va oferi fiecarui atlet o personalitate proprie, peste 36 de atribute si 57 de caracteristici fiind stocate pentru fiecare fotbalist. Pentru realizarea Personality+, dezvoltatorii FIFA 11 vor folosi peste 1700 de persoane pentru strangerea de date. Astfel, Kaka se va evidentia prin pasele date, pe cand Andres Iniesta va fi un as al driblingului.


Cerinte minime de sistem Fifa 2011
Operating System : Microsoft Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processor : Intel Dual Core at 2.4 GHz
Video Card : 256 MB VRAM – NVIDIA GeForce 8800 or better
Memory : 1 GB RAM
Hard Disk : -
Sound Card: DirectX Compatible
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse
Installation : DVD-ROM Drive
==========================================================================
DESCARCA FIFA 2011 DEMO DE AICI!!
==========================================================================
PES 2011 (Pro Evolution Soccer 2011)  a fost anuntat de Konami pe 5 mai, jocul urmand sa fie disponibil din toamna pentru PlayStation 3, Xbox 360, PC, Nintendo Wii, PlayStation 2 si PSP. Sub sigla Football Evolved, dezvoltatorii PES 2011 promit o noua evolutie in libertatea de miscare a jucatorilor, un control imbunatatit si animatii care sa duca realismul jocului pe noi culmi.
Fotbalistii vor avea un "power bar" care va permite jucatorilor sa stabileasca directia si puterea cu care fiecare mingie este pasata sau sutata. Astfel, PES 2011 va oferi o libertate totala asupra destinatiei paselor, balonul rotund putand fi directionat in orice colt al terenului. Prin aceasta modificare, dezvoltatorii promit un control total asupra modului si ritmului de joc, fiind eliminate situatiile in care pasele ajungeau la cel mai apropiat jucator din echipa. Aceasta modificare importanta vine in completarea sistemului lansat anul trecut in care jucatorii se pot misca pe o directie de 360 de grade.

Cerinte minime de sistem PES 2011
Intel Processor - Core 2 Duo E6700 2.66GHz
AMD Processor – Athlon 64 X2 Dual Core 5800+
Placa video Nvidia  - GeForce 8800 GTS
Placa video ATI – Radeon HD 3800 series
RAM – 2 GB
Spatiu Hard-Disk – 8 GB
Direct X9 


==========================================================================
DESCARCA PES 2011 DEMO DE AICI!!
==========================================================================


1 comentarii:

esti tare spunea...

foarte tare....mersiii mult...pe viitor pune si alte jocuri...

Trimiteți un comentariu