Huawei Ascend Mate - telefonul cu cel mai mare ecran

Sursă foto: thedroidguy.com
Zilele acestea în Las Vegas se desfăşoară Consumer Electronics Show (CES) cel mai mare târg internaţional de IT din lume. Camere foto de ultimă generaţie, televizoare, procesoare mobile ultra rapide, notebook-uri şi nu în ultimul rând smartphone-uri cu multe funcţii noi sunt doar câteva din bijuteriile expoziţiei. Cu această ocazie a fost lansat şi smartphone-ul cu cel mai mare ecran din lume.

Chinezii de la Huawei au lansat ieri la CES smartphone-ul cu cel mai mare ecran din lume, HUAWEI Ascend Mate. Acesta are un display HD de 6,1 inci (15,49 cm), un processor quad-core Hi-Silicon de 1.5 GHz şi o baterie de 4050 mAh.
Aparatul are un raport ecran-corp de 73% - cel mai mare din industrie - care maximizează plăcerea vizionării de emailuri, documente, video sau jocuri. Ecranul de 6,1 inci HD IPS+LCD are o rezoluţie de 1280 x 720 pentru o bună claritate şi precizie a culorilor, precum şi tehnologia "Magic Touch" care oferă o reacţie îmbunătăţită a ecranului chiar şi când purtăm mănuşi. Smartphone-ul va fi pus în vânzare în China de luna viitoare. [via]