EURO 2012: Spania - Italia (Finala)

După un Campionat European plin de surprize şi cu rezultate neaşteptate, am ajuns la ultimele două echipe care se vor lupta pentru marele trofeu, acela de Campion European. Spania şi Italia vor juca Duminica la Kiev pentru a stabili viitoarea campioană. Spania este în a 3-a finală consecutivă după ce a câştigat Campionatul Mondial din 2010 şi cel European din 2008. Spania a trecut greu de Portugalia, scor 0-0, câştigând la penalty-uri. În sferturi i-a eliminat pe francezi cu 2-0. Rivalii, Italia, au trecut şi ei greu, în sferturi, de Anglia, acelaşi scor, 0-0, câştigând tot după penalty-uri. În semifinale au făcut surpriza campionatului eliminând favorita şi probabil cea mai bună echipă cu cel mai frumos joc, Germania. În acest meci aş merge pe victoria Italiei ţinând cont la cum a jucat cu Germania, dar la câte surprize au fost nu m-aş mira dacă s-ar termina egal sau ar câştiga Spania. Rămâne de văzut.


Echipa probabilă a Spaniei: Iker Casillas (Real Madrid) - Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Pique (FC Barcelona), Jordi Alba (Valencia) - Sergio Busquets (FC Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid) - David Silva (Man. City), Andres Iniesta (FC Barcelona), Xavi (FC Barcelona) - Fernando Torres (Chelsea).

Echipa probabilă a Italiei: Buffon (Juventus) - Abate (AC Milan), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Balzaretti (Palermo) - De Rossi (AS Roma), Pirlo (Juventus), Marchisio (Juventus) - Montolivo (AC Milan) - Balotelli (Man. City), Cassano (AC Milan).

Pronosticul meu: Spania - Italia 1 (cotă: 2.20)


Filmele săptămânii (29 Iunie - 6 Iulie 2012)

The Amazing Spider-Man (Acţiune, Aventură)
"The Amazing Spider-Man" îl are ca personaj principal pe Andrew Garfield şi se concentrează pe viaţa de adolescent matur a lui Peter Parker. Peter era student de colegiu şi avea probleme serioase cu egoul său. Problemele lumii şi natura puterilor sale îi afectau serios comportamentul social şi-l transformau. Peter va reîncepe lupta cu Venom care revine şi continuă să sperie lumea într-un masacru nimicitor asistat fiind de The Vulture, The Reptile şi The Hobgoblin care-l sprijineau pe Venom în răzbunarea lui pe Peter Parker. Mary Jane va fi şi ea alături de Peter dar nu fără emoţii deoarece şi ea va suferi transformări neaşteptate deoarece noul Venom dobândise puteri neaşteptate. [Trailer]


Last Ride (Dramă)

Un băiat în vârstă de 10 ani pe nume Chook locuieşte în Port Augusta împreună cu tatăl său Kev, un condamant la închisoare recent eliberat, care are un temperament violent. După ce comite o crimă brutală, Kev porneşte însoţit de Chook într-o călătorie cu maşina pe întreg cuprinsul Australiei pentru a scăpa de rigorile legii şi de autorităţile poliţieneşti care îl urmăresc. Oprindu-se la casa Maryannei, o fostă iubită pe care a întâlnit-o în ultima inchisoare în care a fost încarcerat şi cu care retrăieşte o noapte de pasiune, Kev îşi continuă fuga prin sudul Australiei, pâna la splendidul Lake Gairdner, acolo unde are loc o confruntare de voinţe între el şi Chook, băiatul fiind forţat să ia o decizie ce va afecta vieţile amândurora pentru totdeauna. [Trailer]



The Pact (Horror, Thriller)
Filmul o are în centru pe o tânără rebelă care este înștiințată de sora sa că mama lor a murit în condiții misterioase și că trebuie să vină la ceremonia funerară. Cu toate că relația dintre tânără și mama ei nu a fost una destul de solidă, acceptă să vină în orașul natal să-și întâlnească sora și să-și înmormânteze mama. Însa lucrurile nu decurg întotdeauna în conformitate cu planul. Ajunsă acasă, constată că sora sa a dispărut în condiții cel puțin misterioase. Mergând la poliție să declare dispariția surorii sale, este ajutată până la un moment dat de Creek, un polițist care dispare și el în condiții similare cu ale surorii ei. Contrar voinței sale, ea însăși devine detectiv, condusă fiind de misterul care o înconjoară. În cele din urmă constată că în casa ei se petrec lucruri ciudate și nu tocmai normale. Așa află ca nu întotdeauna cei din lumea de dincolo ne vor răul și că amenințarea vine din partea cuiva care este cât se poate de viu și foarte lumesc. [Trailer]


Savages (Thriller)
Antreprenorii din Laguna Beach, Ben, un pacifist Buddhist și Chon, un fost mercenar în marina SUA, conduc o afacere foarte prosperă crescând și vânzând marijuana de calitate superioară. În același timp aceștia împart o dragoste unică cu frumoasa Ophelia. Viața este idilică în orășelul lor din California de Sud, până când Cartelul Mexican Baja decide să se mute în oraș și le strică afacerile. Șefa Cartelului, Elena, și crudul ajutor al acesteia, Ladc, subestimează însă legătura puternică dintre cei doi prieteni. Ben și Chon – cu ajutorul reticent al unui agent necinstit de la brigada anti-droguri – pornesc un război împotriva Cartelului. [Trailer]


Katy Perry: Part of Me (Muzical, Documentar)
”Part of Me” îmbină imagini din concerte cu cele din culise și e atât un material muzical, cât și unul biografic. Katy Perry a spus că a vrut să filmeze turneul ei de un an pentru promovarea albumului ”California Dreams” fiindcă știa că va fi o perioadă importantă din viața ei și vroia să păstreze cât mai multe amintiri. Documentarul include interviuri cu prieteni de-ai lui Kerry, asistentul ei, managerul, cosmeticianul, părinții ei, care sunt creștini evanghelici, și o mulțime de fani. Russell Brand apare și el în câteva scene, dar spre sfârșit prezența sa e redusă la convorbiri telefonice și mesaje text. [Trailer]


The Magic of Belle Isle (Comedie, Dramă)

"The Magic of Belle Isle" este o comedie produsă de Nicolas Chartier şi regizata de Rob Reiner, în timp ce rolurile principale sunt jucate de Morgan Freeman (Monte Wildhorn), Kenan Thompson (Henry), Virginia Madsen (Charlotte O Neil), Emma Fuhrmann (Finnegan O Neil), Madeline Carroll (Willow O Neil) şi Nicolette Pierini (Flora O Neil). În film este vorba despre un bărbat în vârstă, aflat în scaunul cu rotile, care, în încercarea de a-şi reînvia entuziasmul pentru scris, se mută într-un orăşel mai liniştit. Acolo întâlneşte oameni minunaţi, printre care o mamă singură cu trei copii, care împreună reuşesc să-i readucă la viaţă inspiraţia pentru vechea lui pasiune, scrisul. [Trailer]


Huidu a scăpat de puşcărie?


Da! 3 oameni ucişi nu au fost de ajuns ca vedeta Cronicii să facă pârnaie. Am citit astăzi în presă că Huidu a primit 2 ani şi 6 luni cu suspendare pentru ceea ce a facut. Bine, familiile victimelor pot face recurs şi asta or să şi facă ţinând cont că de la bun început l-au vrut după gratii. Oricum scapă şi după recurs. Nu o să-i mai dea 2 ani şi 6 luni, ci o să-i dea 3 ani, tot cu suspendare bineînţeles. Oare în România trebuie să omori o echipă de fotbal să faci o zi de pârnaie? Sau iei tot cu suspendare?
Sursă foto: realitatea.net


A State of Trance 567 - Live tracklist


Joi. Iar. Un nou episod din celebra emisiune a lui Armin stă să înceapă. A State of Trance a ajuns la episodul 567 apropiindu-se cu paşi grăbiţi de 600, episod ce va fi celebrat după cum ne-am obişnuit într-o serie de mari concerte desfăşurate în toate colţurile lumii.
În episodul de astăzi Armin ne pregăteşte remixuri şi piese noi ce îi includ pe Norin & Rad, Markus Schulz, Paul van Dyk & Arty, Paul Trainer, Dark Matters, Daniel Kandi şi alţii. Vom asculta care este Future Favorite şi ce piesă a ales Armin pentru 'Tune of the Week'. Tracklistul va fi actualizat în timpul emisiunii.

Tracklist:
01. Andain - Turn Up The Sound (Xtigma Remix)
02. Denis Kenzo feat. Sveta B. - Lullaby Lonely
03. Norin & Rad - Retrograde
04. Above & Beyond - On My Way To Heaven (Tomas Heredia At Sunrise Mix)
05. Luigi Lusini & Starchasers feat. Molly Bancroft – All I Want (Matteo Marini Mix)
06. Markus Schulz featuring Adina Butar - Caught (Club Mix)
07. Tritonal & Kaeno - Azuca (Club Mix)
08. DJ Shah feat. Carla Werner - One Love (Andrew Rayel Remix)
09. Nitrous Oxide & Dan Stone - Nautica
10. Gelardi - Deira (Original Mix)
11. Gradian - Valkyrie (Abstract Vision & Elite Electronic Remix)
12. Lemon & EinarK pres. Capa - Bit By...
13. Paul van Dyk feat. Arty - The Ocean (Eddie Bitar Remix)
14. Dark Matters feat. Neev Kennedy - Loneliness Won't Leave Me Alone (S. Brandt Remix)
15. Dan Thompson - Bipolar (Vengeance EP)
16. C-Systems & Bushi - Ari (Suncatcher Remix) [Tune of the Week]
17. Stoneface & Terminal - Here Comes The Sun
18. Dart Rayne – Sophia (UCast Remix)
19. Aligator & Daniel Kandi - The Perfect Match [Future Favorite]
20. Running Man - City Lights (Original Mix)
21. Paul Trainer - Outbound
22. AYDA - Pharoah (James Dymond Remix)
23. Solarstone with Aly & Fila - Fireisland (Uplifting Mix)
24. Hans Zimmer - I Don't Think Now Is The Best Time (Philippe El Sisi Remix)
25. Indecent Noise - Phobia (Bryan Kearney Remix)
26. Conjure One feat. Sinead O'Connor - Tears From The Moon (Tiesto's In Search Of Sunrise Remix) [ASOT Classic]


EURO 2012: Germania - Italia

A doua semifinală a Campionatului European de Fotbal se va disputa între favorita la câştigarea trofeului, Germania, şi Italia, o echipă de la care nu se aştepta nimeni să ajungă aşa departe. Nemţii au eliminat în sferturi modesta Grecie învingându-i la scor, 4-2. Italia a eliminat o echipă mult mai bună, pe Anglia, chiar dacă mai greu, italienii câştigând meciul la loviturile de departajare. La cum joacă nemţii fotbal se vor impune categoric.

Echipa probabilă a Germaniei: Neuer (Bayern Munich) - Jerome Boateng (Bayern Munich), Badstuber (Bayern Munich), Hummels (Dortmund), Lahm (Bayern Munich) - Schweinsteiger (Bayern Munich), Khedira (Real Madrid) - Reus (Monchengladbach), Ozil (Real Madrid), Podolski (FC Koln) - Mario Gomez (Bayern Munich).

Echipa probabilă a Italiei: Buffon (Juventus) - Abate (AC Milan), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Balzaretti (Palermo) - De Rossi (AS Roma), Pirlo (Juventus), Marchisio (Juventus) - Montolivo (AC Milan) - Balotelli (Man. City), Cassano (AC Milan).


Pronosticul meu: Germania - Italia 1 (cotă: 1.90)


EURO 2012: Portugalia - Spania

Campionatul European de Fotbal de anul acesta din Polonia şi Ucraina se apropie de sfârşit, cele patru echipe rămase luptându-se pentru un loc în finală şi eventual pentru trofeul european. Prima semifinală se va juca între două ţări vecine, Portugalia şi Spania. Portugalia a eliminat în sferturi pe Cehia, o echipă care a jucat bine în grupe şi foarte prost în sferturi. Portughezii s-au impus doar cu 1-0. Spania a eliminat un adversar (ce obişnuiau să fie) periculos/i care nu ştie să joace fotbal. Da, a învins Franţa cu scorul de 2-0, cocoşii galici jucând cel mai prost fotbal din istoria naţionalei. În meciul de faţă se ştie favorita. Spania i-a învins pe portughezi de fiecare dată pe unde i-au prins.

Echipa probabilă a Portugaliei: Rui Patricio (Sporting) - Joao Pereira (Valencia), Bruno Alves (Zenit), Pepe (Real Madrid), Fabio Coentrao (Real Madrid) - Raul Meireles (Chelsea), Miguel Veloso (Genoa), Joao Moutinho (FC Porto) - Nani (Man. United), Hugo Almeida (Besiktas), Cristiano Ronaldo (Real Madrid).


Echipa probabilă a Spaniei: Iker Casillas (Real Madrid) - Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Pique (FC Barcelona), Jordi Alba (Valencia) - Xavi (FC Barcelona), Sergio Busquets (FC Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid) - David Silva (Man. City), Cesc Fabregas (FC Barcelona), Andres Iniesta (FC Barcelona).


Pronosticul meu: Portugalia - Spania X (cotă: 3.30)


Ce se întâmplă cu vplay.ro?

Update 4! [27 Iunie 2013]
Am observat şi eu că nu mai apare nici un serial la colecţii. Deocamdată nu au fost şterse, ele încă există. Le găsiţi dând un search.

Update 3! [30 Iunie 2012]
Se pare că adevăratul motiv pentru care există probleme cu acest site este mutarea hostingului din Polonia şi Bulgaria (unde era până acum) în Olanda. Ar trebui să îşi revină cât de curând.
P.S. Mie nu-mi mai face probleme de pe 27.

Update 2! [27 Iunie 2012]
Şi-a revenit. Cel puţin la mine merge ca înainte. :D La voi cum e?

Update! [23 Iunie 2012]
Vplay.ro nu mai funcţionează (sau funcţionează foarte greu) pe reţeaua UPC. Dacă eşti client al acestui provider nu-ţi mai fă speranţe, întotdeauna o să existe 'conflicte' între serverele celor de la vplay şi UPC.

Am observat astazi ca cei de la vplay.ro chiar vor sa ramana fara vizitatori. Daca pana acu cateva zile un simplu user trebuia sa astepte 30 de minute pentru a viziona un episod, in prezent s-a pus o limita de 1-2 episoade pe zi. Pentru a putea urmari fara aceasta limita, utilizatorii trebuie sa devina VIP, acest lucru facandu-se prin trimiterea unui sms. Pentru 2 luni de VIP trebuie sa platiti 5 euro (atentie, fara TVA - la factura o sa va vina aproximativ 10 euro) si 10 euro pentru 6 luni. De la bun inceput nu am fost de acord cu acest site insa acum chiar as dori sa se faca ceva in legatura cu asta. Administratorii au cam inceput sa-si bata joc de utilizatori. Banuiesc ca peste cateva luni (nu multe) o sa ajunga sa ceara 5 euro pentru fiecare episod vizionat. Urat din partea lor!


Rezultate Admitere Liceu 2012

[Update #6] 
Au fost afişate rezultatele repartizării în licee. Vezi AICI


[Update #5]
Rezultatele finale vor fi disponibile la adresa aceasta imediat ce vor fi publicate de Ministerul Educaţiei.


[Update #4] 
Până astăzi la ora 13:00, doar 13 inspectorate judeţene au publicat rezultatele evaluării naţionale. Urmează şi restul, să sperăm, în cursul zilei de azi.

[Update #3]
Rezultatele încep a fi afişate pe site-urile inspectoratelor judeţene. Mai jos voi publica lista cu toate cele 41 de judeţe. Judeţele scrise cu font portocaliu au publicat rezultatele. Articolul este in curs de actualizare.

Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Alba
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Arad
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Argeş
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Bacău
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Bihor
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Bistriţa
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Botoşani
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Braşov
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Brăila
Rezultate Evaluare Naţională în Bucureşti
          - Colegiul Naţional "Tudor Vianu"
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Buzău
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Caraş-Severin
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Călăraşi
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Cluj
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Constanţa NEW!
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Covasna
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Dâmboviţa
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Dolj
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Galaţi
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Giurgiu
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Gorj
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Harghita
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Hunedoara
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Ialomiţa
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Iaşi
          - Colegiul "Costache Negruzzi
          - Colegiul "Octav Bancila" şi altele
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Ilfov
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Maramureş NEW!
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Mehedinţi
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Mureş
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Neamţ
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Olt
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Prahova
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Satu Mare
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Sălaj
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Sibiu NEW!
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Suceava
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Teleorman
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Timiş
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Tulcea
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Vâlcea
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Vaslui
Rezultate Evaluare Naţională în judeţul Vrancea

Rezultatele pentru sesiunea de admitere la liceu 2012 vor fi publicate imediat ce vor fi disponibile, la adresa aceasta. Succes!

[Update]
Ministerul Educaţiei a anunţat că rezultatele finale vor fi afişate mâine, 29 iunie 2012, la adresa deja stabilită. (Cea de mai sus).

[Update #2]
Rezultatele vor fi publicate după ora 14, conform libertatea.ro.


EURO 2012: Anglia - Italia

Al patrulea şi ultimul sfert de finală al Campionatului European de Fotbal din Polonia şi Ucraina se va juca mâine între selecţionata Angliei şi cea a Italiei. Anglia a terminat grupa D pe primul loc obţinând 7 puncte din 3 meciuri, iar Italia (grupa C) pe poziţia secundă cu 5 puncte. După părerea mea grupa D a fost una mai dificilă, Anglia făcând egal cu Franţa şi învingându-le pe Suedia şi Ucraina. De cealaltă parte, Italia a remizat cu Spania şi Croatia şi i-a învins pe modeştii Irlandezi care nu au obţinut nici un punct.

Echipa probabilă a Angliei: Hart (Manchester City) - G. Johnson (Liverpool), Terry (Chelsea), Lescott (Man. City), Cole (Chelsea) - Gerrard (Liverpool), Milner (Man. City), Parker (Tottenham), Young (Man. United) - Rooney (Man. United) - Welbeck (Man. United).

Echipa probabilă a Italiei: Buffon (Juventus) - Abate (Milan), Barzagli (Juventus), Chiellini (Juventus), Balzaretti (Palermo) - Pirlo (Juventus) - Marchisio (Juventus), De Rossi (Roma), Motta (PSG) - Cassano (Milan), Di Natale (Udinese).

Pronosticul meu: Anglia - Italia 1 (cotă: 2.75)


Filmele săptămânii (22-29 Iunie 2012)

Abraham Lincoln: Vampire Hunter (Horror, Thriller)
Inspirat din romanul omonim al autorului Seth Grahame-Smith, horror-ul "Abraham Lincoln: Vampire Hunter" acreditează ideea fantezistă că principalele cauze ale declanşării Războiului Civil din SUA ar fi fost vampirismul şi ura preşedintelui Abraham Lincoln faţă de aceste creaturi ale întunericului, care i-au ucis mama atunci când el avea 9 ani. În momentul în care află că boala misterioasă din pricina căreia a decedat mama lui Nancy avea legătură cu un vampir local ce dorea să colecteze o datorie de la tatăl său, adolescentul Abe Lincoln jură să se răzbune pe această specie consumatoare de sânge uman şi este instruit în tainele profesiei de ucigaş de vampiri de către mentorul Henry Sturgess, el însuşi un vampir aflat de cealaltă parte a baricadei faţă de creaturile nopţii asemenea lui, care îi va înmâna ulterior unui scriitor jurnalele celui de-al 16-lea preşedinte, în care se ascund detaliile secrete ale vieţii duble a acestuia şi ale luptei lui neobosite împotriva vampirilor. Ajutat de Will Johnson, aboliţionistul Abraham Lincoln îşi dedică întreaga viaţă stârpirii clanului de vampiri condus de puternicul Adam şi de Vadoma, pornind o cruciadă împotriva monştrilor care au devenit aliaţii Confederaţiei în timpul Războiului Civil fiindcă erau interesaţi de menţinerea instituţiei sclaviei şi de transformarea sclavilor într-o sursă de hrană pentru ei. [Trailer]

Brave (Animaţie, Aventură, Comedie) 

Acţiunea din "Brave" e plasată în ţinuturile de sus, mistice, ale Scoţiei, unde Merida e o prinţesă în regatul condus de Regele Fergus (Billy Connolly) şi Regina Elinor (Emma Thompson). Ea e o fiică neascultătoare şi un foarte bun arcaş. Merida sfidează obiceiurile sacre ale ţării şi determină harababura în tot regatul. În încercarea de a îndrepta lucrurile, Merida caută ajutor de la o bătrână excentrică - Femeia Înţeleaptă (Julie Walters) şi i se îndeplineşte o dorinţă nepotrivită. Ca invitaţi ai Meridei şi pe post de comici apar cei trei lorzi ai regatului: uriaşul Lord MacGuffin (Kevin McKidd), arogantul Lord Macintosh (Craig Ferguson) şi dezagreabilul Lord Dingwall (Robbie Coltrane).
Iniţial, vocea prinţesei Merida trebuia să fie cea a actriţei Reese Witherspoon, dar aceasta a avut programul prea încărcat şi în locul ei a venit Kelly Macdonald. [Trailer]

Grassroots (Comedie, Dramă)
Povestea unui jurnalist care, după ce îşi pierde slujba, încearcă să îşi ajute un prieten să câştige un post de consilier în primăria oraşului Seattle. [Trailer]

Seeking a Friend for the End of the World (Comedie)
Dodge e părăsit de soție atunci când se dă vestea apocaliptică a ciocnirii asteroidului Matilda de Pământ peste trei săptămâni. Femeia a făcut un atac de panică și pur și simplu nu a vrut să aștepte moartea să o despartă de soț, ci s-a grăbit să se despartă ea mai repede. Dar există altcineva din trecutul lui Doug care vrea să-și petreacă ultimele clipe din viață împreună cu el. E vorba de iubita lui din liceu, care i-a trimis o scrisoare în care i-a mărturisit dorința ei. Ca urmare, Doug se decide să-și ia mașina și să plece la drum în căutarea fostei iubite. Penny, tânăra și la fel de singuratica vecină a lui Doug, îi apare acestuia în casă, plângându-se că nu va mai apuca să-și vadă familia niciodată. Săritor din fire, Doug o ia pe Penny cu el în călătoria lui. [Trailer]

Beasts of the Southern Wild (Dramă)
Hushpuppy e o fetiță de șase ani, care trăiește cu tatăl ei, Wink, în ”cada de baie” - o comunitate din sudul deltei de la capătul lumii. Tatăl ei o iubește, dar e sever cu ea, așa că Hushpuppy nu e o fetiță vulnerabilă, ci una care sepoate descurca singură. Atunci când Wink se îmbolnăvește cu o maladie misterioasă, toată natura o ia razna - temperaturile cresc mult, ghețarii se topesc, iaro armată de creaturi preistorice denumite aurochi se dezlănțuie. Pe măsură ce aurochii se apropie și nivelul apei din deltă crește, iar tatăl ei etot mai slăbit, Hushpuppy își dă seama că trebuie să plece singură pentru a-și găsi mama. [Trailer]

To Rome With Love (Comedie, Dramă)

Filmul se concentrează pe viaţa a mai multor cupluri din diferite colţuri ale lumii care întâmpină dificultăţi, dar care reuşesc să găsească rezolvare la orice situaţie. Din distribuţie, pe lângă regizor, fac parte şi alţi actori renumiţi că:  Penelope Cruz , Roberto Benigni, Alec Baldwin, Ellen Page, Jesse Eisenberg, Judy Davis, Alison Pill şi Greta Gerwig. [Trailer]

Articol realizat cu ajutorul cinemarx.ro


EURO 2012: Spania - Franţa

Probabil cel mai tare meci din sferturi, Spania - Franţa, se va juca mâine pe stadionul lui Shakhtar începând cu ora 21:45. Meciul va fi transmis cum ne-am obişnuit pe TVR 1. Spania este favorită în acest meci. Aceştia au strâns 7 puncte în 3 meciuri şi au avut cea mai bună defensivă a fazei grupelor încasând un singur gol şi ăla luat de la rivala Italia. Locul secund din grupa D, Franţa, a obţinut doar 4 puncte din 3 meciuri înscriind 3 goluri (din care 2 cu Ucraina) şi primind tot 3. Franţa nu va putea conta în acest meci pe Mexes şi Nasri, locurile acestora fiind luate de Koscielny şi Menez.

Echipa probabilă a Spaniei: Casillas (Real Madrid) - Arbeloa (Real Madrid), Pique (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Jordi Alba (Valencia) - Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid) - David Silva (Man. City), Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona) - Fernando Torres (Chelsea).

Echipa probabilă a Franţei: Lloris (Lyon) - Debuchy (Lille), Rami (Valencia), Koscielny (Arsenal), Evra (Man. United) - Cabaye (Newcastle), Alou Diarra (Marseille), M’Vila (Rennes) - Menez (PSG), Ribery (Bayern), Benzema (Real).

Pronosticul meu: Spania - Italia 2-1 (cotă: 8.00)


Genial! (26)


A State of Trance 566 - Live Tracklist


Joi. Iar. Un nou episod din celebra emisiune a lui Armin stă să înceapă. A State of Trance a ajuns la episodul 566 apropiindu-se cu paşi grăbiţi de 600, episod ce va fi celebrat după cum ne-am obişnuit într-o serie de mari concerte desfăşurate în toate colţurile lumii.
În episodul de astăzi Armin ne pregăteşte remixuri şi piese noi ce îi includ pe Andain, Mark Sixma, Running Man, DNS Project, Alex M.O.R.P.H., Mr. Pit, Celauro şi alţii. Vom asculta care este Future Favorite şi ce piesă a ales Armin pentru 'Tune of the Week'. Tracklistul va fi actualizat în timpul emisiunii.

Tracklist:
01. Denis Kenzo feat. Sveta B. - Lullaby Lonely
02. Andain - Turn Up The Sound (tyDi Remix)
03. Paul Oakenfold feat. J. Hart - Surrender (Maison & Dragen Remix)
04. Store'n'Forward & Aneym - I´ll Be There
05. Fisherman & Hawkins with Mark Sixma - Perlas
06. Ashley Wallbridge feat. Audrey Gallagher - Bang The Drum (Omnia Remix)
07. Aly & Fila with Roger Shah feat. Adrina Thorpe - Perfect Love
08. Running Man - Alternative Algebra
09. Aligator & Daniel Kandi feat. Julie Rugaard - The Perfect Match (Club Mix)
10. Stoneface & Terminal - Here Comes The Sun
11. DNS Project - 2Day
12. Lemon & Einar K presents Capa - Bit By… [Tune of The Week]
13. Will Atkinson pres. Darkboy - Darker Shades of Black (Angry Man Remix)
14. Alex M.O.R.P.H. feat Sylvia Tosun - Antara (The Circle)
15. Sean Tyas and Giuseppe Ottaviani - Arcobaleno (Classic Mix)
16. Mr. Pit - River Of Hearts (Ben Gold Remix)
17. Celauro - Soundwaves
18. Photographer - Night Rush (Lee Miller Remix)
19. Aly & Fila vs Bjorn Akesson - Sand Theme
20. Rene Dale - Reset (James Poulton Remix)
21. Clay C - Switch
22. Bryan Kearney & Jamie Walker - Nataraja
23. John O'Callaghan - Boban
24. Armin van Buuren feat. Jan Vayne - Serenity (Bryan Kearney Remix)
25. Airbase -  Ocean Realm [ASOT Classic]


EURO 2012: Germania - Grecia

Al doilea sfert de finală al Campionatului European de Fotbal se va disputa între favorita la câştigarea trofeului şi surpriza fazei grupelor, Grecia, echipă ce a eliminat Rusia. Nemţii au obţinut maximul de puncte în cele 3 meciuri, deci nu ar trebui să-şi pună probleme cu modesta Grecie, însă, grecii au una din cele mai bune defensive ale campionatului şi nu o să fie uşor de pătruns. Merg pe o victorie a nemţilor cu scor exact 1-0.

Echipa probabilă a Germaniei: Neuer (Bayern Munchen) - Lars Bender (Leverkusen), Badstuber (Bayern Munchen), Hummels (Dortmund), Lahm (Bayern Munchen) - Khedira (Real Madrid), Schweinsteiger (Bayern Munchen) - Muller (Bayern Munchen), Ozil (Real Madrid), Podolski (Arsenal) - Gomez (Bayern Munchen).

Echipa probabilă a Greciei: Sifakis (Aris) - Torosidis (Olympiakos), Papadopoulos (Olympiakos), Papastathopoulos (Werder Bremen), Tzavellas (Monaco) - Maniatis (Olympiakos), Katsouranis (Panathinaikos) - Salpingidis (PAOK), Makos (AEK Athens), Samaras (Celtic) - Gekas (Samsunspor).

Pronosticul meu: Germania - Grecia 1-0 (cotă: 6.50)


Feisbucisme (10)

Aşa arată noul sistem de previzualizare implementat de Facebook. La fel se întâmplă şi la persoane, nu doar la pagini. Păreri?


EURO 2012: Cehia - Portugalia

Primul sfert de finală al Campionatului European de Fotbal se va disputa între câştigătoarea grupei A şi locul secund din grupa morţii, asta fiind grupa B. Cehia şi Portugalia se vor întâlni aşadar pe 21 iunie începând cu ora 21:45. Cehii au început cu stângul campionatul fiind învinşi la scor de Rusia, echipă care surprinzător a fost eliminată. După acel 4-1 din primul meci, cehii s-au pus pe treabă şi au obţinut 6 puncte în două meciuri.  De cealaltă parte, Portugalia a trecut de faza grupelor asemănător cum au trecut şi cehii. Primul meci l-au pierdut, urmând ca celelalte două să le câştige. Mă aştept la o surpriză în acest meci.

Echipa probabilă a Cehiei: Petr Cech (Chelsea) - Selassie (Liberec), Sivok (Beşiktaş), Kadlec (Bayer Leverkusen), Limbersky (Plzen) - Plasil (Bordeaux), Jiracek (Wolfsburg) - Pilar (Plzen), Rosicky (Arsenal), Rezek (Anorthosis Famagusta) - Baros (Galatasaray).

Echipa probabilă a Portugaliei: Patricio (Sporting Lisabona) - Lopes (Braga), Alves (Zenit), Pepe (Real Madrid), Coentrao (Real Madrid) - Veloso (Genoa), Meireles (Chelsea) - Nani (Manchester United), Moutinho (FC Porto), Ronaldo (Real Madrid) - Almeida (Beşiktaş).

Pronosticul meu: Cehia - Portugalia X (cotă: 3.50)


EURO 2012: Suedia - Franţa

Suedia - Franţa este ultimul meci din grupele Campionatului European de Fotbal din 2012. Suedia nu a obţinut nici un punct în cele 2 meciuri disputate, deci nu mai au nici o şansă la calificarea în sferturi. De cealaltă parte, Franţa este deja calificată indiferent de rezultatul final din celălalt meci. Eu cred însă că francezii nu se vor mulţumi cu un eventual loc 2 şi vor juca până la final.

Clasament după al doilea meci al grupei:
Echipa probabilă a Suediei: Isaksson (PSV) - Granqvist (Genoa), Mellberg (Olympiakos), J. Olsson (WBA), M. Olsson (Blackburn) - A. Svensson (Elfsborg), Kallstrom (Lyon) - Elm (Alkmar), Ibrahimovici (Milan), Toivonen (PSV) - Elmander (Galatasaray).

Echipa probabilă a Franţei: Lloris (Lyon) - Reveillere (Lyon), Rami (Valencia), Mexes (Milan), Evra (Man. United) - Cabaye (Newcastle), M’Vila (Rennes) - Valbuena (Marseille), Nasri (Man. City), Ribery (Bayern) - Benzema (Real).

Pronosticul meu: Suedia - Franţa 2 (cotă: 1.70) sau H1-2 (cotă: 2.60)


EURO 2012: Anglia - Ucraina

Penultimul meci din grupe se va juca mâine între selecţionata Angliei şi a ţării gazdă, Ucraina. Ambele echipe au şanse la calificare, cele mai mari avându-le Anglia, strângând 4 puncte în două partide. Anglia se califică şi cu un egal. Ucraina trebuie să învingă pentru a se califica mai departe sau poate face un egal dar cu condiţia ca Franţa să fie învinsă la 3 goluri diferenţă. Deci e imposibil.

Clasament după al doilea meci al grupei:
Echipa probabilă a Angliei: Hart (Manchester City) - G. Johnson (Liverpool), Terry (Chelsea), Baines (Everton), Cole (Chelsea) - Gerrard (Liverpool), Milner (Man. City) - Walcott (Arsenal), Rooney (Man. United), A. Johnson (Man. City) - Carroll (Liverpool).

Echipa probabilă a Ucrainei: Şovkovski (Dinamo Kiev) - Kucher (Şahtior), Selin (Vorskla), Cigrinski (Şahtior), Rakiţki (Şahtior) - Gusev (Dinamo Kiev), Rotan (Dnepr), Timoşciuk (Bayern), Iarmolenko (Dinamo Kiev) - Şevcenko (Dinamo Kiev), Milevski (Dinamo Kiev).

Pronosticul meu: Anglia - Ucraina GG (cotă: 1.70) sau X (cotă: 3.30)


EURO 2012: Italia - Irlanda

Al doilea meci al zilei de mâine se joacă între Italia şi Irlanda. Favorita se ştie. Italia n-ar trebui să îşi facă probleme în a obţine cele 3 puncte. Totuşi dacă meciul dintre Spania şi Croaţia se termină la egalitate iar Italia câştigă cu Irlanda, primele 3 echipe vor avea acelaşi număr de puncte, criteriul luat în considerare fiind golaverajul. Aşadar, Italia trebuie să învingă cu 3 goluri diferenţă pentru a merge mai departe. Nu e imposibil.

Clasament după al doilea meci al grupei:
Echipa probabilă a Italiei: Buffon (Juventus) - Maggio (Napoli), Barzagli (Juventus), Chiellini (Juventus), Balzaretti (Palermo) - Marchisio (Juventus), De Rossi (Roma) - Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus), Pepe (Juventus) - Balotelli (Man. City), Di Natale (Udinese).

Echipa probabilă a Irlandei: Given (Aston Villa) - O’Shea (Sunderland), O’Dea (Celtic), Dunne (Aston Villa), Ward (Wolverhampton) - Duff (Fulham), Whelan (Stoke), Andrews (WBA), McGeady (Sp. Moscova) - Keane (LA Galaxy), Doyle (Wolverhampton).

Pronosticul meu: Italia - Irlanda H1-1 (cotă: 1.70)


EURO 2012: Croaţia - Spania

A venit timpul ca şi grupa C să-şi stabilească cele două echipe care merg în sferturi, mâine jucându-se ultimele meciuri. Probabil cel mai urmărit meci va fi Croaţia - Spania, un meci în care ambele echipe speră la calificare. Croaţia va avea un meci greu ce-i drept, ţinând cont că Spania a fost campioană europeană în 2004 şi mondială în 2010. Totuşi croaţii sunt predispuşi la surprize şi nu m-aş mira dacă ar scoate un egal.

Clasament după al doilea meci al grupei:
Echipa probabilă a Croaţiei: Pletikosa (Rostov) - Strinici (Dnipro), Simunici (D. Zagrab), Vida (D. Zagreb), Corluka (Tottenham) - Srna (Şahtior Doneţk), Rakitici (Sevilla), Modrici (Tottenham) - Eduardo (Şahtior Doneţk), Jelavici (Everton), Kalinici (Dnipro).

Echipa probabilă a Spaniei: Casillas (Real Madrid) - Arbeloa (Real Madrid), Pique (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Jordi Alba (Valencia) - Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid) - David Silva (Man. City), Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona) - Llorente (Bilbao).

Pronosticul meu: Croaţia - Spania 1X (cotă: 1.95)


EURO 2012: Portugalia - Olanda

Celălalt meci decisiv al zilei de mâine se va disputa între Portugalia şi Olanda, două echipe care încă speră la o calificare. Portugalia speră ca Danemarca să nu obţină nici un punct în meciul cu Germania, la rândul lor sa scoată cel puţin un egal în meciul de faţă, iar Olanda speră ca Germania să învingă la scor pe danezi şi tot la scor să îi învingă şi pe portughezi. Cam greu ce-i drept, însă în fotbal orice este posibil.

Clasament după al doilea meci al grupei:
Echipa probabilă a Portugaliei: Patricio (Sporting Lisabona) - Lopes (Braga), Alves (Zenit), Pepe (Real Madrid), Coentrao (Real Madrid) - Veloso (Genoa), Meireles (Chelsea) - Nani (Manchester United), Moutinho (FC Porto), Ronaldo (Real Madrid) - Almeida (Beşiktaş).

Echipa probabilă a Olandei: Stekelenburg (AS Roma) - van der Wiel (Ajax), Heitinga (Everton), Vlaar (Feyenoord), Willems (PSV Eindhoven) - de Jong (Manchester City), van Bommel (AC Milan) - Robben (Bayern Munich), Sneijder (Inter Milan), Afellay (FC Barcelona) - Robin van Persie (Arsenal).

Pronosticul meu: Portugalia - Olanda GG (cotă: 1.70) sau 2 (cotă: 2.50)


EURO 2012: Danemarca - Germania

Grupa morţii cum a fost numită această grupă B îşi va alege cele două echipe care vor merge în sferturi, mâine, de la 21:45. După cum ştiţi ambele meciuri ale zilei vor începe de la aceeaşi oră, acesta fiind meciul pe care eu unul îl voi urmări. Situaţia stă în felul următor: Germania e aproape calificată cu cele 6 puncte strânse în meciurile precedente. Dar, pentru a ieşi din grupă cap de serie trebuie să obţină măcar un egal. Danemarca e surpriza campionatului. Nimeni nu le dădea nici o şansă însă dacă o dă la pace cu nemţii şi obţin un egal iar Portugalia pierde cu Olanda, atunci vor merge mai departe.

Clasament după al doilea meci al grupei:
Echipa probabilă a Danemarcii: Andersen (Evian) - Jacobsen (FC Copenhaga), Simon Kjaer (AS Roma), Agger (Liverpool), Simon Poulsen (AZ Alkmaar) - Christian Poulsen (Evian), Kvist (FC Nürnberg) - Rommedahl (Brondby), Eriksen (Ajax), Krohn-Dehli (Brondby) - Bendtner (Arsenal).

Echipa probabilă a Germaniei: Neuer (Bayern Munchen) - Boateng (Bayern Munchen), Badstuber (Bayern Munchen), Mertesacker (Arsenal), Lahm (Bayern Munchen) - Khedira (Real Madrid), Schweinsteiger (Bayern Munchen) - Muller (Bayern Munchen), Ozil (Real Madrid), Podolski (Arsenal) - Gomez (Bayern Munchen).

Pronosticul meu: Danemarca - Germania X (cotă: 3.40)


Woman only!



EURO 2012: Grecia - Rusia

Al doilea meci din ultima etapă a grupei A se va juca între ultimul şi primul loc, respectiv între Grecia şi Rusia.  Ruşii sunt calificaţi oricare ar fi rezultatul celuilalt meci. Grecii se vor califica doar dacă îi bat pe ruşi şi celalalt meci se termină la egalitate. Cam slabe şanse. Totuşi Rusia se poate mulţumi şi cu un egal datorită meciurilor directe. Mă aştept la o surpriză în acest meci.

Clasament după al doilea meci al grupei:
Echipa probabilă a Greciei: Tzorvas (Palermo) - Torosidis (Olympiakos), Papadopoulos (Olympiakos), Papastathopoulos (Werder Bremen), Holebas (Olympiakos) - Karagounis (Panathinaikos), Katsouranis (Panathinaikos) - Fotakis (PAOK), Salpingidis (PAOK), Gekas (Samsunspor) - Samaras (Celtic).

Echipa probabilă a Rusiei: Malafeev (Zenit) - Aniukov (Zenit), Berezuţki (ŢSKA Moscova), Ignaşevici (ŢSKA Moscova), Jirkov (Anzhi) - Denisov (Zenit), Şirokov (Zenit), Zirianov (Zenit), Dzagoev (ŢSKA Moscova) - Kerjakov (Zenit), Arşavin (Zenit).

Pronosticul meu: Grecia - Rusia 1X (cotă: 2.05)


EURO 2012: Cehia - Polonia

Şi-am ajuns şi la cea de-a treia şi ultima etapă a fazei grupelor ale Campionatului European de Fotbal. În grupa A toate echipele au şanse să se califice mai departe, cea mai mare având-o Rusia, acumulând 4 puncte în 2 partide. Lupta cea mai sprâncenă se va da însa între Cehia şi Polonia, echipe cu 3 respectiv 2 puncte. Cehii au început prost dar s-au revanşat în meciul precedent împotriva Greciei câştigând cu 2-1. Polonia practică un joc frumos însa sunt cam ghinionişti. În meciul acesta ambele echipe vor marca şi cred că Polonia va merge mai departe.

Clasament după al doilea meci al grupei:
Echipa probabilă a Cehiei: Petr Cech (Chelsea) - Selassie (Liberec), Sivok (Beşiktaş), Kadlec (Bayer Leverkusen), Limbersky (Plzen) - Plasil (Bordeaux), Jiracek (Wolfsburg) - Pilar (Plzen), Rosicky (Arsenal), Rezek (Anorthosis Famagusta) - Baros (Galatasaray).

Echipa probabilă a Poloniei: Szczesny (Arsenal) - Wasilewski (Anderlecht), Perquis (Sochaux), Wawrzyniak (Legia), Piszczek (Borussia Dortmund) - Matuszczyk (Düsseldorf), Polanski (Mainz) - Blaszczykowski (Borussia Dortmund), Mierzejewski (Trabzonspor), Obraniak (Bordeaux) - Lewandowski (Borussia Dortmund).

Pronosticul meu: Cehia - Polonia 2 (cotă: 2.20) sau GG (cotă: 1.70)


Filmele săptămânii (15-22 Iunie)

Rock of Ages (Muzical)
O fată dintr-un orăşel mic din America soseşte la Hollywood în perioada de vârf a scenei muzicii rock din decada 1980. Sherrie îl cunoaşte pe Drew, un băiat de la oraş, fiindcă amândoi au vise de a ajunge la Hollywood. Până una alta, Sherrie ajunge să lucreze într-un club de noapte, unde se ascultă rock şi se dansează la bară. Povestea de dragoste dintre Sherrie şi Drew are pe fundal concerte cu Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake şi mulţi alţii. În timp ce Sherrie speră la faimă, Patricia Whitmore, o femeie sofisiticată şi foarte conservatoare, e pornită să închidă clubul în care lucrează fata, pentru că ceea ce se întâmplă în acel club încalcă toate principiile şi regulile de moralitate ale Patriciei. [Trailer]

That's My Boy (Comedie)
Donny a lăsat o fată gravidă când era doar un adolescent și a ajuns să crească de unul singur copilul. Băiatul, Todd, a trăit cu tatăl său iresponsabil, petrecăreț și imatur până ce a împlinit 18 ani și a reușit să plece de acasă și să-și construiască o carieră de succes. Au trecut mulți ani de când cei doi nu s-au mai văzut, însă Donny descoperă că are mari probleme financiare căci nu și-a mai plătit impozitele și taxele de foarte mult timp. Ceea ce-l așteaptă e închisoarea, însă află la timp că fiul său a ajuns un bogat om de afaceri care e pe punctul de a se însura așa că Donny îi face o vizită lui Todd pentru a reface legăturile relației lor speciale de fiu și tată-copilandru. [Trailer]

The Tortured (Horror, Thriller)
Craig şi Elise au toate ingredientele pentru o viaţă ideală: un mariaj minunat, un băiat de 5 anişori, o casă încântătoare şi un viitor favorabil, până când, într-o zi, băieţelul lor a fost răpit. Toată vina şi-o asumă Craig, Elise neputând să-l ierte pentru că şi-a lăsat propriul fiu nesupravegheat. Aceştia află că fiul lor a fost ucis, iar după o altă crimă aproape identică, cei doi fac un plan pentru a-l prinde pe ucigaş şi a-l omorî exact cum a fost ucis Ben, fiul lor. [Trailer]

The Woman in the Fifth (Thriller)
Tom Ricks, un lector universitar concediat şi un scriitor ce a publicat un singur roman, vrea să reintre în viaţa fiicei sale în vârstă de 6 ani pe nume Chloé. În acest scop, Tom călătoreşte la Paris şi se trezeşte într-un autobuz, cu portofelul şi bagajele furate şi fără niciun ban în buzunar. Cazându-se la un hotel mizer, scriitorul acceptă o slujbă de paznic de noapte pe care i-o propune proprietarul algerian, care se întâmplă să fie un lider al crimei organizate şi care îi confiscă paşaportul. Tentativele de a se reconcilia cu fosta soţie eşuează, aceasta întâmpinându-l cu răceală, avertizându-l că încalcă un ordin de restricţie şi chemând poliţia. Viaţa bărbatului devine mai incitantă după ce o cunoaşte pe Margit Kadara, văduva sofisticată şi elegantă a unui scriitor maghiar, care îl atrage pe Tom într-o aventură toridă. Margit îi impune amantului un set de reguli stricte şi bizare, întâlnirile urmând să aibă loc numai în apartamentul ei din arondismentul 5, de două ori pe săptămână, la ora 17. Încet-încet, toate persoanele care i-au făcut rău scriitorului mor în condiţii suspecte, iar poliţiştii îl acuză pe Tom că şi-a asasinat vecinul. Fiindcă are nevoie disperată de un alibi, Tom Ricks menţionează întâlnirile amoroase cu Margit din apartamentul acesteia, doar pentru a afla că văduva nu mai locuieşte la acea adresă de 15 ani. [Trailer]

Your Sister's Sister (Comedie, Dramă)
Iris (Emily Blunt) îl invită pe bunul ei prieten, Jack (Mark Duplass), să stea la casa de vacanţă a familei ei, după moartea fratelui acestuia. Acolo, el o întâlneşte pe Hannah (Rosemarie DeWitt), sora lui Iris, iar următoarele zile vor scoate la iveală secrete despre toate cele trei personaje. [Trailer]

The Girl from the Naked Eye (Acţiune, Romance)
Atunci cand Sandy, o dansatoare în clubul “The Naked Eye” este ucisă, prietenul ei Jake porneşte în căutarea celui care a comis această crimă. [Trailer]

Articol realizat cu ajutorul cinemarx.ro


EURO 2012: Suedia - Anglia

Suedia - Anglia va fi ultimul meci al acestei etape, fiind programat să înceapă la ora 21:45 (ora României). Suedia a făcut surpriza grupei şi a fost învinsă de Ucraina, scor 2-1, plecând deci înaintea acestui meci cu 0 puncte. Nici Anglia nu stă mai bine, strângând doar 1 punct în meciul cu Franţa, fiind cel mai plictisitor meci al campionatului (până în prezent). Aşadar, ambele echipe ar trebui să atace, echipa pierzătoare nemaiavând nici o şansă la calificare.

Clasamentul după primul meci al grupei:
Echipa probabilă a Suediei: Isaksson (PSV) - Granqvist (Genoa), Mellberg (Olympiakos), J. Olsson (WBA), M. Olsson (Blackburn) - A. Svensson (Elfsborg), Kallstrom (Lyon) - Elm (Alkmar), Ibrahimovici (Milan), Toivonen (PSV) - Elmander (Galatasaray).

Echipa probabilă a Angliei: Hart (Manchester City) - G. Johnson (Liverpool), Terry (Chelsea), Baines (Everton), Cole (Chelsea) - Gerrard (Liverpool), Milner (Man. City) - Walcott (Arsenal), Rooney (Man. United), A. Johnson (Man. City) - Carroll (Liverpool).

Pronosticul meu: Suedia - Anglia GG (cotă: 1.70)


A State of Trance 565 - Live Tracklist

Joi. Iar. Un nou episod din celebra emisiune a lui Armin stă să înceapă. A State of Trance a ajuns la episodul 565 apropiindu-se cu paşi grăbiţi de 600, episod ce va fi celebrat după cum ne-am obişnuit într-o serie de mari concerte desfăşurate în toate colţurile lumii.
În episodul de astăzi Armin ne pregăteşte remixuri şi piese noi ce îi includ pe Ashley Wallbridge, KhoMha, Sean Tyas, John O’Callaghan sau The Noble Six. Vom asculta care este Future Favorite şi ce piesă a ales Armin pentru 'Tune of the Week'. Tracklistul va fi actualizat în timpul emisiunii.

Tracklist:
01. Ashley Wallbridge feat. Audrey Gallagher – Bang The Drum (Omnia Remix)
02. Aly & Fila and Roger Shah feat. Adrina Thorpe - Perfect Love [Future Favorite]
03. Stoneface & Terminal - Here Comes The Sun  [Tune of The Week]
04. Heatbeat - Extra Bacon
05. Khomha - The Dark Knight
06. Aligator Feat. Daniel Kandi - The Perfect Match
07. Sean Tyas and Giuseppe Ottaviani - Arcobaleno
08. Andrew Rayel - Aeon Of Revenge
09. John O'Callaghan - Boban
10. The Noble Six - Sundown In Dubai (Ahmed Romel Remix)
11. Saltwater - The Legacy [ASOT Classic]

Ora a doua va conţine setul lui Armin de la Electric Daisy Carnival din Las Vegas.


12. Armin van Buuren pres. Gaia - J'ai Envie De Toi (Tom Fall Remix)
13. Armin van Buuren - We Are Here To Make Some Noise (Maison & Dragen Remix)
14. Gareth Emery - The Saga
15. Armin van Buuren feat. Jennifer Rene vs. Tom Heredia - Fine Without Montana (Armin van Buuren Mashup)
16. Armin van Buuren feat. Ana Criado - Suddenly Summer (Heatbeat Remix)
17. Beat Service - Fortuna
18. W&W - Invasion [A State of Trance 550 Offcial Anthem]
19. ID - ID
20. Armin van Buuren - Communication (Thomas Heredia 2012 Mix)
21. Ferry Corsten vs. Armin van Buuren - Brute (Armin's Illegal Drum Edit)
22. Armin Van Buuren feat. Justine Suissa vs John O'Callaghan & Guiseppe Ottaviani - Burned With Desire vs Ride The Wave (Will Atkinson Remix) (Armin van Buuren Mashup)
23. W&W - AK-47


EURO 2012: Ucraina - Franţa

Finalul celei de-a doua etape se apropie, primul meci fiind Ucraina - Franţa, un meci în care favorită nu mai este ţara organizatoare cum a fost în meciul cu Suedia. Ucraina a strâns 3 puncte în primul meci datorită eroului şi veteranului Shevchenko, acesta înscriind dubla. Franţa a reuşit doar un egal cu englezii, fiind nevoită să învingă în acest meci.

Clasamentul după primul meci al grupei:
Echipa probabilă a Ucrainei: Şovkovski (Dinamo Kiev) - Kucher (Şahtior), Selin (Vorskla), Cigrinski (Şahtior), Rakiţki (Şahtior) - Gusev (Dinamo Kiev), Rotan (Dnepr), Timoşciuk (Bayern), Iarmolenko (Dinamo Kiev) - Şevcenko (Dinamo Kiev), Milevski (Dinamo Kiev).

Echipa probabilă a Franţei: Lloris (Lyon) - Reveillere (Lyon), Rami (Valencia), Mexes (Milan), Evra (Man. United) - Cabaye (Newcastle), M’Vila (Rennes) - Valbuena (Marseille), Nasri (Man. City), Ribery (Bayern) - Benzema (Real).

Pronosticul meu: Ucraina - Franţa 2 (cotă: 2.10)


Genial! (25)


EURO 2012: Spania - Irlanda

Probabil acesta este singurul meci al întregului campionat în care cota unei echipe la victorie este sub 1.50. Spania va juca meciul doi al grupei împotriva Irlandei, o echipă în scădere de formă, asta observându-se şi în meciul împotriva Croaţiei, meci pierdut cu scorul de 1-3. Spania trebuie să câştige pentru a-şi asigura calificarea în sferturi.

Clasament după primul meci al grupei:
Echipa probabilă a Spaniei: Casillas (Real Madrid) - Arbeloa (Real Madrid), Pique (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Jordi Alba (Valencia) - Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid) - David Silva (Man. City), Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona) - Llorente (Bilbao).

Echipa probabilă a Irlandei: Given (Aston Villa) - O’Shea (Sunderland), O’Dea (Celtic), Dunne (Aston Villa), Ward (Wolverhampton) - Duff (Fulham), Whelan (Stoke), Andrews (WBA), McGeady (Sp. Moscova) - Keane (LA Galaxy), Doyle (Wolverhampton).

Pronosticul meu: Spania - Irlanda. Handicap Spania (cotă: 2.00)


EURO 2012: Italia - Croaţia

O nouă zi a Campionatului European de Fotbal, zi în care vedem meciurile grupei C, acolo unde derby-ul s-a jucat, Italia - Spania terminându-se la egalitate, scor 1-1. Mâine de la ora 19 se va juca meciul dintre Italia şi Croaţia, cei din urmă venind după o victorie categorică împotriva Irlandei, scor 3-1. Italia ne-a arătat în meciul precedent că nu e chiar cum o credeam noi şi că sunt în stare să joace fotbal de calitate, chiar dacă unii jucători au fost implicaţi cu câteva zile inainte de începerea competiţiei într-un scandal uriaş. În acest meci merg deci pe victoria Italiei.

Clasamentul după primul meci al grupei:
Echipa probabilă a Italiei: Buffon (Juventus) - Maggio (Napoli), Barzagli (Juventus), Chiellini (Juventus), Balzaretti (Palermo) - Marchisio (Juventus), De Rossi (Roma) - Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus), Pepe (Juventus) - Balotelli (Man. City), Di Natale (Udinese).

Echipa probabilă a Croaţiei: Pletikosa (Rostov) - Strinici (Dnipro), Simunici (D. Zagrab), Vida (D. Zagreb), Corluka (Tottenham) - Srna (Şahtior Doneţk), Rakitici (Sevilla), Modrici (Tottenham) - Eduardo (Şahtior Doneţk), Jelavici (Everton), Kalinici (Dnipro).

Pronosticul meu: Italia - Croaţia 1 (cotă: 2.25)


EURO 2012: Olanda - Germania

Mâine se joacă cel de-al doilea derby al grupei B (nu că n-ar fi toate, dar.. ) între Olanda şi Germania. Practic în acest meci se luptă aspirantele la titlul de campioană al Europei. Olanda vine după o înfrângere neaşteptată şi dezamăgitoare zic eu, pierzând cu Danemarca, scor 0-1. Acelaşi scor l-a obţinut şi Germania în meciul cu Portugalia, nemţii obţinând cu greu ce-i drept cele 3 puncte puse la bătaie. În meciul de faţă eu unul merg pe un rezultat de egalitate.

Clasament după primul meci al grupei:
Echipa probabilă a Olandei: Stekelenburg (AS Roma) - van der Wiel (Ajax), Heitinga (Everton), Vlaar (Feyenoord), Willems (PSV Eindhoven) - de Jong (Manchester City), van Bommel (AC Milan) - Robben (Bayern Munich), Sneijder (Inter Milan), Afellay (FC Barcelona) - Robin van Persie (Arsenal).

Echipa probabilă a Germaniei: Neuer (Bayern Munchen) - Boateng (Bayern Munchen), Badstuber (Bayern Munchen), Mertesacker (Arsenal), Lahm (Bayern Munchen) - Khedira (Real Madrid), Schweinsteiger (Bayern Munchen) - Muller (Bayern Munchen), Ozil (Real Madrid), Podolski (Arsenal) - Gomez (Bayern Munchen).

Pronosticul meu: Olanda - Germania X (cotă: 3.40)


EURO 2012: Danemarca - Portugalia

Etapa 2. Ziua 2. Primul meci din grupa B se va disputa între Danemarca şi Portugalia, două echipe care au jucat foarte bine în prima etapă. Danemarca a reuşit surpriza etapei învingându-i pe olandezi cu scorul de 1-0, Portugalia în schimb rezistând eroic în faţa maşinăriei nemţeşti, meciul terminându-se tot 1-0 în favoarea Germaniei. Cred că Danemarca nu va mai produce încă o surpriză. Deci Portugalia câştigă meciul.

Clasamentul după primul meci al grupei:
Echipa probabilă a Danemarcii: Andersen (Evian) - Jacobsen (FC Copenhaga), Simon Kjaer (AS Roma), Agger (Liverpool), Simon Poulsen (AZ Alkmaar) - Christian Poulsen (Evian), Kvist (FC Nürnberg) - Rommedahl (Brondby), Eriksen (Ajax), Krohn-Dehli (Brondby) - Bendtner (Arsenal).

Echipa probabilă a Portugaliei: Patricio (Sporting Lisabona) - Lopes (Braga), Alves (Zenit), Pepe (Real Madrid), Coentrao (Real Madrid) - Veloso (Genoa), Meireles (Chelsea) - Nani (Manchester United), Moutinho (FC Porto), Ronaldo (Real Madrid) - Almeida (Beşiktaş).

Pronosticul meu: Danemarca - Portugalia 2 (Cotă: 1.95)


Genial! (24)


Program Liga I - Sezonul 2012-2013

Astăzi s-a tras la sorţi programul meciurilor din liga I pentru sezonul 2012-2013. Nou promovatele sunt: Viitorul Constanţa, CSMS Iaşi, Gloria Bistriţa şi Gaz Metan Severin. Primul derby din tur va avea loc în etapa I când Rapid va întâlni FC Vaslui.


Etapa 1   [21 iulie 2012]
Steaua Bucureşti - Concordia Chiajna
Viitorul Constanţa - FC Braşov
Gaz Metan Severin - Dinamo Bucureşti
CSMS Iaşi - Oţelul Galaţi
Petrolul Ploieşti - Ceahlăul Piatra Neamţ
Rapid Bucureşti - FC Vaslui
CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş
Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Cluj
Gloria Bistriţa - Astra Ploieşti

Etapa a 2-a   [28 iulie 2012]
Concordia Chiajna - Viitorul Constanţa
FC Braşov - Gaz Metan Severin
Dinamo Bucureşti - CSMS Iaşi
Oţelul Galaţi - Rapid Bucureşti
Ceahlăul Piatra Neamţ - CFR Cluj
FC Vaslui - Petrolul Ploieşti
Gaz Metan Mediaş - Pandurii Târgu Jiu
Universitatea Cluj - Gloria Bistriţa
Astra Ploieşti - Steaua Bucureşti

Etapa a 3-a  [4 august 2012]
Steaua Bucureşti - Universitatea Cluj
Viitorul Constanţa - Astra Ploieşti
Gaz Metan Severin - Concordia Chiajna
Petrolul Ploieşti - Oţelul Galaţi
Rapid Bucureşti - CSMS Iaşi
CFR Cluj - FC Vaslui
Pandurii Târgu Jiu - Ceahlăul Piatra Neamţ
Gloria Bistriţa - Gaz Metan Mediaş
FC Braşov - Dinamo Bucureşti

Etapa a 4-a  [11 august 2012]
CSMS Iaşi - Petrolul Ploieşti
Concordia Chiajna - FC Braşov
Dinamo Bucureşti - Rapid Bucureşti
Oţelul Galaţi - CFR Cluj
Ceahlăul Piatra Neamţ - Gloria Bistriţa
FC Vaslui - Pandurii Târgu Jiu
Gaz Metan Mediaş - Steaua Bucureşti
Universitatea Cluj - Viitorul Constanţa
Astra Ploieşti - Gaz Metan Severin

Etapa a 5-a   [18 august 2012]
Steaua Bucureşti - Ceahlăul Piatra Neamţ
Viitorul Constanţa - Gaz Metan Mediaş
Gaz Metan Severin - Universitatea Cluj
Petrolul Ploieşti - Rapid Bucureşti
CFR Cluj - CSMS Iaşi
Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi
Gloria Bistriţa - FC Vaslui
Concordia Chiajna - Dinamo Bucureşti
FC Braşov - Astra Ploieşti

Etapa 6-a    [25 august 2012]
CSMS Iaşi - Pandurii Târgu Jiu
Rapid Bucureşti - CFR Cluj
Dinamo Bucureşti - Petrolul Ploieşti
Oţelul Galaţi - Gloria Bistriţa
Ceahlăul Piatra Neamţ - Viitorul Constanţa
FC Vaslui - Steaua Bucureşti
Gaz Metan Mediaş - Gaz Metan Severin
Universitatea Cluj - FC Braşov
Astra Ploieşti - Concordia Chiajna

Etapa a 7-a   [1 septembrie 2012]
Steaua Bucureşti - Oţelul Galaţi
Viitorul Constanţa - FC Vaslui
Gaz Metan Severin - Ceahlăul Piatra Neamţ
CFR Cluj - Petrolul Ploieşti
Pandurii Târgu Jiu - Rapid Bucureşti
Gloria Bistriţa - CSMS Iaşi
Concordia Chiajna - Universitatea Cluj
FC Braşov - Gaz Metan Mediaş
Astra Ploieşti - Dinamo Bucureşti

Etapa a 8-a  [15 septembrie 2012]
CSMS Iaşi - Steaua Bucureşti
Petrolul Ploieşti - Pandurii Târgu Jiu
Rapid Bucureşti - Gloria Bistriţa
Dinamo Bucureşti - CFR Cluj
Oţelul Galaţi - Viitorul Constanţa
Ceahlăul Piatra Neamţ - FC Braşov
FC Vaslui - Gaz Metan Severin
Gaz Metan Mediaş - Concordia Chiajna
Universitatea Cluj - Astra Ploieşti

Etapa a 9-a   [22 septembrie 2012]
Steaua Bucureşti - Rapid Bucureşti
Viitorul Constanţa - CSMS Iaşi
Gaz Metan Severin - Oţelul Galaţi
Pandurii Târgu Jiu - CFR Cluj
Gloria Bistriţa - Petrolul Ploieşti
Concordia Chiajna - Ceahlăul Piatra Neamţ
FC Braşov - FC Vaslui
Universitatea Cluj - Dinamo Bucureşti
Astra Ploieşti - Gaz Metan Mediaş

Etapa a 10-a   [29 septembrie 2012]
CSMS Iaşi - Gaz Metan Severin
Petrolul Ploieşti - Steaua Bucureşti
Rapid Bucureşti - Viitorul Constanţa
CFR Cluj - Gloria Bistriţa
Dinamo Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu
Oţelul Galaţi - FC Braşov
Ceahlăul Piatra Neamţ - Astra Ploieşti
FC Vaslui - Concordia Chiajna
Gaz Metan Mediaş - Universitatea Cluj

Etapa a 11-a   [6 octombrie 2012]
Steaua Bucureşti - CFR Cluj
Viitorul Constanţa - Petrolul Ploieşti
Gaz Metan Severin - Rapid Bucureşti
Gloria Bistriţa - Pandurii Târgu Jiu
Concordia Chiajna - Oţelul Galaţi
FC Braşov - CSMS Iaşi
Gaz Metan Mediaş - Dinamo Bucureşti
Universitatea Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ
Astra Ploieşti - FC Vaslui

Etapa a 12-a    [20 octombrie 2012]
CSMS Iaşi - Concordia Chiajna
Petrolul Ploieşti - Gaz Metan Severin
Rapid Bucureşti - FC Braşov
CFR Cluj - Viitorul Constanţa
Pandurii Târgu Jiu - Steaua Bucureşti
Dinamo Bucureşti - Gloria Bistriţa
Oţelul Galaţi - Astra Ploieşti
Ceahlăul Piatra Neamţ - Gaz Metan Mediaş
FC Vaslui - Universitatea Cluj

Etapa a 13-a    [27 octombrie 2012]
Steaua Bucureşti - Gloria Bistriţa
Viitorul Constanţa - Pandurii Târgu Jiu
Gaz Metan Severin - CFR Cluj
Concordia Chiajna - Rapid Bucureşti
FC Braşov - Petrolul Ploieşti
Ceahlăul Piatra Neamţ - Dinamo Bucureşti
Gaz Metan Mediaş - FC Vaslui
Universitatea Cluj - Oţelul Galaţi
Astra Ploieşti - CSMS Iaşi

Etapa a 14-a   [3 noiembrie 2012]
Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti
CSMS Iaşi - Universitatea Cluj
Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna
Rapid Bucureşti - Astra Ploieşti
CFR Cluj - FC Braşov
Pandurii Târgu Jiu - Gaz Metan Severin
Gloria Bistriţa - Viitorul Constanţa
Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş
FC Vaslui - Ceahlăul Piatra Neamţ

Etapa a 15-a   [10 noiembrie 2012]
Viitorul Constanţa - Steaua Bucureşti
Gaz Metan Severin - Gloria Bistriţa
Concordia Chiajna - CFR Cluj
FC Braşov - Pandurii Târgu Jiu
Dinamo Bucureşti - FC Vaslui
Ceahlăul Piatra Neamţ - Oţelul Galaţi
Gaz Metan Mediaş - CSMS Iaşi
Universitatea Cluj - Rapid Bucureşti
Astra Ploieşti - Petrolul Ploieşti

Etapa a 16-a  [17 noiembrie 2012]
Steaua Bucureşti - Gaz Metan Severin
Viitorul Constanţa - Dinamo Bucureşti
CSMS Iaşi - Ceahlăul Piatra Neamţ
Petrolul Ploieşti - Universitatea Cluj
Rapid Bucureşti - Gaz Metan Mediaş
CFR Cluj - Astra Ploieşti
Pandurii Târgu Jiu - Concordia Chiajna
Gloria Bistriţa - FC Braşov
Oţelul Galaţi - FC Vaslui

Etapa a 17-a    [24 noiembrie 2012]
Gaz Metan Severin - Viitorul Constanţa
Concordia Chiajna - Gloria Bistriţa
FC Braşov - Steaua Bucureşti
Dinamo Bucureşti - Oţelul Galaţi
Ceahlăul Piatra Neamţ - Rapid Bucureşti
FC Vaslui - CSMS Iaşi
Gaz Metan Mediaş - Petrolul Ploieşti
Universitatea Cluj - CFR Cluj
Astra Ploieşti - Pandurii Târgu Jiu


EURO 2012: Grecia - Cehia

Al doilea meci al zilei se va disputa între Grecia şi Cehia. Grecii au jucat peste aşteptări în meciul de deschidere şi au reuşit să termine la egalitate, 1-1, cu Polonia. În schimb, Cehia nu a dus-o prea bine. A fost învinsă de Rusia cu un scor de amical, 4-1. În meciul de faţă cred că Grecia se va impune chiar dacă au un jucător din primul 11 suspendat pentru că a încasat un cartonaş roşu în primul meci.

Clasament după primul meci al grupei:
Echipa probabilă a Greciei: Tzorvas (Palermo) - Torosidis (Olympiakos), Papadopoulos (Olympiakos), Papastathopoulos (Werder Bremen), Holebas (Olympiakos) - Karagounis (Panathinaikos), Katsouranis (Panathinaikos) - Fotakis (PAOK), Salpingidis (PAOK), Gekas (Samsunspor) - Samaras (Celtic).

Echipa probabilă a Cehiei: Petr Cech (Chelsea) - Selassie (Liberec), Sivok (Beşiktaş), Kadlec (Bayer Leverkusen), Limbersky (Plzen) - Plasil (Bordeaux), Jiracek (Wolfsburg) - Pilar (Plzen), Rosicky (Arsenal), Rezek (Anorthosis Famagusta) - Baros (Galatasaray).

Pronosticul meu: Grecia - Cehia 1 (Cotă: 3.20)


EURO 2012: Polonia - Rusia

A trecut prima etapă a Campionatului European de Fotbal, mâine tot Polonia deschizând a doua serie de meciuri. De această dată ţara organizatoare va întâlni Rusia. Dacă în primul meci polonezii şi-au bătut joc de ocaziile avute şi au terminat la egalitate, 1-1 cu Grecia, în acest al doilea meci nu prea au nici o şansă în faţa ruşilor. Plus că cei din urmă vin după o victorie categorică de 4-1 împotriva Cehiei.

Clasament după primul meci al grupei:
Echipa probabilă a Poloniei: Szczesny (Arsenal) - Wasilewski (Anderlecht), Perquis (Sochaux), Wawrzyniak (Legia), Piszczek (Borussia Dortmund) - Matuszczyk (Düsseldorf), Polanski (Mainz) - Blaszczykowski (Borussia Dortmund), Mierzejewski (Trabzonspor), Obraniak (Bordeaux) - Lewandowski (Borussia Dortmund).

Echipa probabilă a Rusiei: Malafeev (Zenit) - Aniukov (Zenit), Berezuţki (ŢSKA Moscova), Ignaşevici (ŢSKA Moscova), Jirkov (Anzhi) - Denisov (Zenit), Şirokov (Zenit), Zirianov (Zenit), Dzagoev (ŢSKA Moscova) - Kerjakov (Zenit), Arşavin (Zenit).

Pronosticul meu: Polonia - Rusia 2 (Cotă: 2.50)