Ziua Nationala a Fructelor 2011 - Iasi


Daca saptamana trecuta sarbatoarea Zilei Nationale a Fructelor a electrizat Piata Unirii din Timisoara, in acest weekend caravana Granini ajunge in Iasi, la Palatul Culturii. Multe fructe, sucuri, jocuri, concursuri si muzica de cea mai buna calitate sunt ingredientele cocktailului de distractie cu care vei fi intampinat la Ziua nationala a fructelor.
Dupa ce vara trecuta ai “savurat” cluburile pe ritmuri de Lick Shot, acum Sunrise INC vor canta in premiera in Iasi noul lor single, Yanna, Liviu Hodor & Tara vor continua party-ul cu cateva dintre hiturile pe care le iubesti, Keo este Liber sa iti ofere un super-recital live, iar Smiley va incheia seara de sambata cu un concert pe care nu ai voie sa il ratezi.
Energizeaza-te cu un pahar de suc Granini pentru ca duminica distractia continua cu Dancing Show! Vrei sa inveti sa dansezi dar ai vrea sa fii si la un concert? Perfect. De la ora 20.00 Andreea Balan si echipa sa numeroasa vor face show cu dansuri precum salsa, rock&roll, country, tiganesc si multe altele. Cu aceasta ocazie, cantareata-dansatoare va interpreta cele mai tari hit-uri din cariera sa si vei avea ocazia sa asculti in premiera in orasul tau Like A Bunny, cel mai recent single al Andreei.
Seara de duminica va fi incheiata cu un concert de zile mari: Directia 5, live, pe scena Zilei nationale a fructelor.
Agenda urmatoarelor concerte Granini:
  • Iasi - Palatul Culturii - 4-5 Iunie
  • Brasov – Piata Sfatului - 11-12 Iunie
  • Bucuresti – 18-19 Iunie
Sursa: suneteverzi.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu