Happy Halloween!!


Spune-ne un slogan Koyos.ro!

Concursul „Spune-ne un slogan Koyos.ro!” se deruleaza in perioada 25 oct – 08 nov 2010. Castigatorii concursului vor fi anuntati incepand cu data de 9 noiemvrie 2010, dupa ora 17.00. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru a intra in concurs trebuie urmati cativa pasi foarte simpli:
- va ganditi la un slogan pentru Koyos.ro.
- cei care au blog publica sloganul intr-un post cu link spre Koyos.ro, pe urma lasa aici un comentariu cu linkul spre postul respectiv.
- cei care nu au blog, publica sloganul pentru Koyos.ro intr-un status pe FaceBook si lasa intr-un comentariu link spre respectivul status (aici).

Dupa parerea mea cel mai potrivit slogan ar fi:
"Alege ce-i mai bun! Alege Koyos.ro!"


Alege-ti costumul de Halloween

Mai sunt 6 zile pana la Halloween, o sarbatoare de origine celtica preluata astazi de multe popoare din lumea occidentala. Halloween-ul este sarbatorit in noaptea de 31 Octombrie desi in unele tari data variaza. Cu ocazia acestei sarbatori, copiii se mascheaza in vrajitori, mumii sau alte personaje si colinda pe la case intreband „Trick or Treat?” (Pacaleala sau dulciuri?), ca o amenintare ca daca nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsa. In alte tari Halloween este serbat prin parade si carnavaluri.
Chiar daca e prea tarziu, mai este timp sa ne alegem un costum care sa fie mai special fata de ale celorlalti. Asadar, va ofer o serie de imagini cu o gama variata de costume special realizate pentru sarbatoarea de Halloween, pentru a va forma o idee sau chiar pentru a va creea propriul costum. Enjoy!



New single Hi-Q in vechea formula

Cea mai apreciata trupa din Romania a revenit in vechea formula (Dana Nalbaru, Florin Grozea si Mihai Sturzu) cu un nou single intitulat "Inca o data". Dupa o pauza de cativa ani in care Dana nu a mai cantat pentru baietii de la Hi-Q, trupa revine pe piata muzicala din Romania si au in plan multe surprize.
Piesa de fata este destul de reusita apartinand propriului stil Hi-Q. Cu siguranta vocea si stilul Danei vor "ridica" noile piese. Love the new single, by the way!


Next Event: Dj Sava & Raluk in Dublin Pub

Dupa ce au concertat in Club Skye (tot din Iasi) pe 16 Octombrie nefiind primiti asa cum se asteptau deoarece publicul vor invitati care nu au mai fost in Skye, DJ Sava si Raluk sunt asteptati si joi, 28 Octombrie, insa de data aceasta in Dublin Pub.
Intrarea este moca daca prezinti carnetul de student, joi fiind Seminarul de joi seara dedicat studentilor.

Detalii si rezervari la numarele de telefon:
- 0729 993 197
- 0729 802 765
- 0371 395 777

Pubul se afla la adresa: Vasile Conta 30, Iasi
sau
accesati acest link pentru a vizualiza o mica harta. 
Sursa foto


Filelist is back, Vplay is down

Update 25 Octombrie: Filelist is back again. Vplay still down. Last update!

Update 24 Octombrie: Filelist a cazut din nou. Vplay este in continuare inactiv.

Cele mai in voga site-uri romanesti trec printr-o perioada destul de nefasta. Dupa ce filelist.ro, cel mai bun tracker romanesc de torrente a fost inactiv timp de aproximativ 6 zile datorita unui/unor "hacker/i" care l-au atacat prin intermediul unor atacuri DDoS, a venit vremea ca si vplay.ro, cel mai bun site de seriale online si video sharing sa fie inactiv. Cele doua site-uri sunt partenere si nu este imposibil ca "hacker-ul/ii" sa fi trecut si la fratele de breasla a filelist.ro. Pana vom fi anuntati ce se intampla cu vplay.ro, ne apucam de luat lectii de securitate si "hackereli".

Nota
A denial-of-service attack (DoS attack) or distributed denial-of-service attack (DDoS attack) is an attempt to make a computer resource unavailable to its intended users. (wikipedia.org)


Examen de Bacalaureat @ Mihai Bendeac

Seria glumelor pe seama "perversului de pe Tg. Ocna" continua. De data aceasta a venit randul lui Mihai Bendeac de a intra in rolul personajului din Tg. Ocna, personaj ce sustine examenul de bacalaureat. Probabil stiti la ce sa va asteptati urmarind acest filmulet. Il vedem mai jos impreuna. Vizionare placuta!


Tu ce-ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul?


Incep prin a spune ca a prezice viitorul este un lucru ce nu se va intampla niciodata. Nu am nimic cu acei care cred in predictii si alte chestii nemaintalnite, insa ii urasc pe cei care incearca sa minta lumea cu asemenea "predictii". In ultimul timp aud fara sa vreau tot felul de tampenii cu niste persoane tampe care se dau mari prezicatori, mari intelepti sau chiar "trimisi ai Domnului". Mi se pare un lucru nefiresc sa sperii lumea (mai sunt prosti care chiar ii cred) cu astfel de prostii imbecile.
Lasand parerea personala la o parte, incerc sa raspund la urmatoarea intrebare: Tu ce-ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul? Raspunsul? Simplu: NIMIC!
In incheiere precizez ca particip cu acest articol la un concurs, concurs despre care am aflat de la Blogatu.

Aceasta insemnare participa in concursul organizat de RCA ieftin.

Sursa foto


Numarul 11. Coincidenta?


La prima vedere numărul 11 pare un simplu număr care nu are nicio semnificație aparte, dacă ar fi să ne gândim la superstițiile legate spre exemplu de numerele 13 sau 666. Și totuși, numărul are ceva aparte – un mister sinistru, dacă ar fi să analizăm tragicele evenimente care au avut loc în Statele Unite pe data de 11 septembrie 2001:
1.  “New York City” are 11 litere.
2.  “Afghanistan” are 11 litere.
3. Numele teroristului care a atacat cele două Turnuri Gemene, “Ramsin Yuseb” în 1993, are 11 litere.
4. Numele preşedintelui “George W Bush” are 11 litere.
5. Arhitectura Turnurilor Gemene formau numărul 11.
Dacă aveți impresia că aspectele de mai sus reprezintă o simplă coincidenţă, citiți în continuare:
1. New York-ul este statul cu numărul 11
2. Primul avion care s-a izbit de unul dintre Turnuri avea numărul de zbor 11.
3. Zborul 11 avea 92 pasageri la bord, 9 +2 = 11.
4. Zborul 77 care a lovit cel de-al doilea Turn avea la bord 65 de pasageri, 6 +5 = 11.
5. Incidentul a avut loc pe 11 septembrie, sau 9 / 11 aşa cum este acum cunoscut, 9 +1 +1 = 11
6. Data incidentului este egală cu numărul serviciului de urgenţă din SUA 911, 9 +1 +1 = 11.
Foarte ciudat, nu?

Sursa: aliceboboc.wordpress.com


Parodie "Love the way you die" @ Bendeac si Lora



Versuri "Love the way you die"
LORA
Tu poţi să zaci mort, într-un sicriu..
Îi doare-n cot, pentru că morţii prind la noi
Tu poţi să zaci mort, eşti în prime-time
Le aduci bani fiindcă "We love the way you die"
We love the way you die


Cum sa faci gheata fierbinte?


Vom invata in cadrul acestui articol cum sa facem "gheata fierbinte". Pentru a fi mai usor de citit si aplicat, va voi face un mic tutorial, voi trebuind sa urmati pasii necesari pentru a finaliza acest experment ciudat. Asadar, la treaba!

1. Avem nevoie de cateva lucruri: apa, un pahar, o oala si acetat de sodiu. (Se pare ca are un pret maricel acest compus chimic dar se poate inlocui cu o sare foarte fina.)
2. Se dizolva acetatul in apa pe punctul de a fierbe. Trebuie saturat, adica pus cat mai multa apa.
3. Se amesteca constant pana se dizolva complet.
4. Se toarna intr-un pahar si se lasa la racit in frigider.
5. Dupa ce s-a racit este gata de joaca. Rezultatul? O gheata instanta care elibereaza caldura. It's magic!


"Drept la tinta", un nou show marca Kanal D


Dupa ce a renuntat la "Acces direct", o emisiune ce trata cele mai importante subiecte ale zilei, Madalin Ionescu se va intoarce pe micile ecrane cu o noua productie, de data aceasta marca Kanal D. Show-ul se va numi "Drept la tinta", incercand a fi o emisiune magazin, in care vor fi tratate cel mai proaspete informatii ale zilei, subiecte originale, exclusivitati si intrigi pe cazuri de interes national. Nu vor lipsi nici vedetele, personajele mondene ale momentului si rubricile inovatoare pentru acest gen de emisiune. Emisiunea va debuta incepand cu 18 Octombrie, zilnic de la ora 16:45.


News!

  • In sfarsit dispun de o conexiune la internet si voi reveni in curand cu noi articole.
  • Am stat astazi jumatate de ora la BRD pentru a-mi elibera o chitanta. Personalul este foarte ok, incearca sa ajute, doar ca sistemul lor este destul de complex. PS. Chitanta inca nu mi-a fost eliberata.
  • Am fost anuntat ca am intrat la buget la Info Cuza. Bucuriee!!
  • Joi seara, ultra mega hyper petrecere in Dublin Pub din Iasi, invitati speciali David Deejay & Dony. Nu ratati, facem prezenta!:)) {Intrare moca. Pret bere: 50 Ron:))}
  • Am renuntat la articolele destinate concursului "Reteaua" dupa ce mi-au fost retrase 3 sanse.


Sunt un sustinator al colectarii selective


Colectarea selectiva este un instrument deosebit de util nu numai pentru a mentine mediul curat, ci si pentru a fi noi mai sanatosi. Cu cat mai multe materiale sunt reciclate, cu atat avem mai putine gunoaie. In ceea ce priveste site-ul Colecteaza selectiv, pot spune ca imi place mult designul. Cat despre mesaj, acesta e foarte simplu: colecteaza selectiv pentru un mediu cat mai curat! Am aflat despre aceasta initiativa de la Blogatu. Va recomand sa promovati si voi aceasta campanie!


Scurte (2 Octombrie 2010)

  • Nu am postat si nu voi mai posta pana cand nu voi dispune de o conexiune la internet. 
  • Cum iti poti crea propriul blog [link]
  • Granitele unei noi lumi [link]
  • Next Diva, o noua emisiune concurs [link]
  • Cum sta vremea in urmatoarele zile? [link]
  • Reportaj: Filmul mortii lui Vlad Tepes [link]
  • Videoclip: Eminem ft. Lil Wayne - No Love [link]
  • Videoclip: Inna - Sun is Up [link]
  • Videoclip: Xonia feat. Deepcentral – My Beautiful One [link]
  • Videoclip: Shontelle - Perfect nightmare [link]
  • Dance Hit: MarQuiZ & Juliette – Take my love [link]
  • Dance: Buppy Brown feat London 32 - Attraction [link]
  • Dance: Tom Boxer & Alexandra Black - Obsession [link]
  • Dance Hit: Phelipe - Gitana [link]