"Drept la tinta", un nou show marca Kanal D


Dupa ce a renuntat la "Acces direct", o emisiune ce trata cele mai importante subiecte ale zilei, Madalin Ionescu se va intoarce pe micile ecrane cu o noua productie, de data aceasta marca Kanal D. Show-ul se va numi "Drept la tinta", incercand a fi o emisiune magazin, in care vor fi tratate cel mai proaspete informatii ale zilei, subiecte originale, exclusivitati si intrigi pe cazuri de interes national. Nu vor lipsi nici vedetele, personajele mondene ale momentului si rubricile inovatoare pentru acest gen de emisiune. Emisiunea va debuta incepand cu 18 Octombrie, zilnic de la ora 16:45.


2 comentarii:

Anonim spunea...

Madalin mai lasa te rog tigani la o parte dai dovada de neprofesionalism amator de surcele imi pare rau dar asta nu mai este emisiune .COLUMBENI TIGANII PITIPOANCE de 2 banii faceti emisiuni de corupti invitati politicieni coruptii Asta vrem sa vedem de acea platim tv.

Anonim spunea...

Domnule Madalin .va rugam acestea nu sunt emisiuni la noi la tara se numea Mahalagisme barfe de 2 lei nu ne intereseaza Tiganii Columbeni Oana zavoranu tarfele astea

Trimiteți un comentariu