Tu ce-ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul?


Incep prin a spune ca a prezice viitorul este un lucru ce nu se va intampla niciodata. Nu am nimic cu acei care cred in predictii si alte chestii nemaintalnite, insa ii urasc pe cei care incearca sa minta lumea cu asemenea "predictii". In ultimul timp aud fara sa vreau tot felul de tampenii cu niste persoane tampe care se dau mari prezicatori, mari intelepti sau chiar "trimisi ai Domnului". Mi se pare un lucru nefiresc sa sperii lumea (mai sunt prosti care chiar ii cred) cu astfel de prostii imbecile.
Lasand parerea personala la o parte, incerc sa raspund la urmatoarea intrebare: Tu ce-ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul? Raspunsul? Simplu: NIMIC!
In incheiere precizez ca particip cu acest articol la un concurs, concurs despre care am aflat de la Blogatu.

Aceasta insemnare participa in concursul organizat de RCA ieftin.

Sursa foto


2 comentarii:

faze tari spunea...

interesant.succes

Alle spunea...

Sa sperie lumea?? Orice vine de la Dumnezeu este sa te intareasca, sa te incurajeze si sa te ridice... asta fac profetii crestini :) Ceea ce vine sa te sperie e de la Satan si sunt blesteme transmise prin vrajitorie sau prin falsii profeti care evident ca daca tu alegi sa crezi in ele o sa se intample :|
Raspunsul corect ar fi DA poti sa afli particele din viitor... dar nu ceea ce te intereseaza pe tine ci ceea ce vrea Dumnezeu ca tu sa stii.

Trimiteți un comentariu