Multi-messenger in Windows 7


Probabil majoritatea utilizatorilor de pc-uri au trecut de la Windows XP sau Vista la Windows 7 si au pierdut setarile pentru multi-messenger. In cadrul acestui articol va voi prezenta un tutorial prin intermediul caruia veti avea posibilitatea sa va logati pe mai multe conturi de Yahoo Messenger in acelasi timp. Metoda pe ca v-o prezint nu necesita descarcarea vreo unui soft si este 100% legala. Functioneaza pe versiunile 7,8,9 si 10 ale Y!M si pe majoritatea windows-urilor. Noi insa vom lucra cu Windows 7 si Yahoo Messenger 10. Asadar, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa parcurgeti pasii urmatori.



1. Start->All Programs->Accessories->Run
2. In casuta "Run" scriem urmatoare comanda "regedit.exe" dupa care apasam Enter.
3. Windows-ul ne va intreba daca suntem siguri ca vrem sa ruleze acest program, bineinteles dam OK.
4. In fereastra noua care s-a deschis cautam in partea stanga a acesteia "HKEY_CURRENT_USER".
5. Dupa ce am gasit acest folder, cautam si dam dublu click mai departe pe urmatoarele subfoldere: Software->Yahoo->pager->Test.
6. Ok. Acum ne mutam in dreapta ferestrei. Click dreapta pe un spatiu gol, apoi "New" -> DWORD (32-bit) VALUE (aici depinde de windowsul d-voastra. daca este pe 32 de biti selectati DWORD, daca e pe 64 biti atunci selectati QWORD).
7. Redenumiti registrul creat astfel: "plural" (fara ghilimele)
8. Dupa redenumire dati dublu click pe "plural" urmand ca la "Value Data" din fereastra care s-a deschis sa puneti 1 in loc de 0. Dati OK.
9. Inchideti Registry Editor si logati-va pe cate id-uri doriti si bineinteles, cate suporta procesorul:)
10. That's It! Enjoy!


1 comentarii:

Anonim spunea...

dar eu de ce nu mai gasesc run? numi mai apare las id daca ma poate ajuta cnva ionutz_official_cool

Trimiteți un comentariu