Festivalul verii (berii) în Botoşani 2013


[Update 2]
După un scandal izbucnit în Consiliul Municipal pe tema organizării agenţilor economici ce vor servi mici şi bere, festivalul verii sau "Summer Fest" 2013 a avut deschiderea astăzi la ora 15:00.
Programul de astăzi include spectacole, concerte, concursuri, demonstraţii sportive, expoziţii, concurs de miss, dar şi alte manifestări ziua fiind dedicată pensionarilor. Spre seară vor concerta Angelea Similea şi Ovidiu Komornik.
Vineri va concerta Nicole Cherry începând cu ora 22, sâmbătă vor intra pe scena amplasată la grupul statuar de pe bulevard, Corina, Voltaj şi Adrian Eftimie, iar duminică, Puya.

Vezi programul complet pe zile aici (29-30 august) şi aici (31 august - 1 septembrie).

[Update 1]
Este posibil ca Festivalul Verii să nu mai aibă loc dacă nu se recurge la schimbarea locaţiei pe motiv că unii agenţi economici sunt reticenţi în a participa la manifestări sau a contribui cu sponsorizări.

[Post iniţial]
Şi în acest an va avea loc festivalul verii sau al berii în municipiul Botoşani, chiar dacă locuitorii nu prea au fost de acord. Festivalul va avea loc în perioada 28 August - 1 Septembrie şi se va ţine în Centrul Vechi. What? Cum? Hă?

Da, din păcate acolo se va ţine, exact între ciori (nu o să folosesc cuvântul interzis prin lege). De vină pentru schimbarea locului este opoziţia formată din consilieri ai PDL, PNL şi PP-DD cât şi liberali. Eu unul oricum nu particip, deci nu mă deranjează foarte tare, însă mă gândesc la ceilalţi care o să trebuiască să-şi păzească până şi hainele de pe ei de frica ălora mici şi negri. Cam aiurea.

Acest post va fi actualizat de îndată ce mai aflu informaţii.