O nouă telenovelă pe OTV?


M-am săturat de toate ziarele de scandal! M-am săturat de toţi redactorii care scriu despre acelaşi subiect de cinci milioane de ori! M-am săturat de ţara asta în care trăiesc! După ce primele pagini ale ziarelor (fie ele tipărite sau online) au lăbărit-o cu acel referendum făcut degeabă, urmează un alt scandal, cel în care e implicat Diaconescu şi statul privind privatizarea Oltchimului. Păi ăsta de se vrea preşedinte, ce are maxim doi dinţi în gură, şi ăia cariaţi, vrea el să îşi înceapă campania electorală mai devreme de termen, licitând o sumă enormă pentru combinatul Oltchim. De la bun început am zis că asta e măgărie de-a lui, cum că el salvează ţara, crezând că privatizând Oltchimul, CFR-ul şi Taromul, oamenii vor vedea în el un al doilea Ceausescu.

Deci a licitat omuleţu o sumă foarte mare câştigând licitaţia instant. Nu ştiu care-s regulile la licitaţii dar dacă suma licitată e de nu ştiu câte ori mai mare decât preţul de pornire, cel ce a licitat iese câştigător fără să mai aştepte alte oferte. Asta au dat de înţeles nenea ăştia de se cred redactori.
Partea frumoasă vine de acum. Vezi dom'le că dinţosu nu mai vrea să plătească pentru că numărul de pagini pe care îl are contractul înaintat de stat sunt în număr foarte mic, faţă de cele 1000 pe care le are contractul cu care a venit "distinsul". Mai nou cere şi anularea unei datorii pe care o are Oltchimul.
Din câte am înţeles, termenul limită în care Diaconescu trebuie să plătească pentru acţiuni este luni 1 Octombrie. Fac pariu că n-o să plătească nimic, Oltchimul o să rămână tot al statului sau vândut unor investitori străini cu o sumă modică, iar cea mai bună parte, o nouă telenovela va începe pe căcatul ăla de canal tv intitulat OTV. Numai bine!

[Sursă foto]