Nesimţire curată la FC Botoşani


Toţi botoşănenii printre care mă număr şi eu, s-au bucurat când FC Botoşani a promovat în Liga I a campionatului naţional de fotbal, însă nici unul nu avea vreo idee de ce urmează să se întâmple. Mai marii echipei profită de fanii echipei în orice mod posibil. După ce preţul abonamentelor a fost unul enorm, aproape cât cel al abonamentelor la meciurile Stelei, acum aflăm că şi cel al biletelor este pe măsură.

Pe 22 Septembrie urmează ca Botoşaniul să joace cu campioana României, Steaua Bucureşti. Ţinând cont de renumele oaspeţilor, oficialii clubului vor să profite în cel mai nesimţit mod posibil şi au scumpit biletele cu 100% faţă de preţurile de la meciurile precedente, şi aşa scumpe şi alea.

Aşadar, un bilet la peluze va costa în jur de 50 de lei, urmând ca cele la tribune să depăşească 80. Aceste preţuri sunt mai mari şi decât cele de la meciul echipei naţionale, meci disputat în nocturnă, pe Arena Naţională, stadion cu tribune complet acoperite. Acolo biletele costă de la 20 până la 80 de lei, excepţie făcând cele de la categoria I care ajung la 160 de lei.

Voi aţi plăti aceşti bani? Mergeţi la meci?