Serial | Under the Dome (CBS/2013)


Vă era dor de un serial science-fiction? Oricare ar fi răspunsul, dacă sunteţi amatori de seriale tv şi vă plac şi cele science-fiction, atunci vă recomand "Under the Dome", un serial excepţional bazat pe nuvela cu acelaşi nume a celebrului Stephen King. Echipa ce se ocupă de serial este iarăşi una de excepţie incluzându-i pe Stephen King în persoană, tânărul american Brian K. Vaughan, Neal Baer, Jack Bender (a regizat episoade din Beverly Hills, Alias, Lost) şi Steven Spielberg, da, chiar el.
Premiera serialului a avut loc în urmă cu 2 zile pe CBS şi nu pe SyFy unde ne-am fi aşteptat, obţinând un punctaj de 72 de puncte din partea Metacritic (cu 7 puncte mai puţin decât sezonul 1 din Game of Thrones) ceea ce-l face un serial promiţător.
Povestea serialului stă în felul următor: populaţia unei localităţi este împărţită în 2 după ce oraşul este înconjurat de o barieră impenetrabilă. O parte este alcătuită din majoritatea locuitorilor şi sunt speriaţi, agitaţi şi problematici, iar cealaltă parte este formată dintr-un mic grup ce se ocupă cu pacea în localitatea cât şi cu aflarea de informaţii în legătură cu acea bariera ce-i înconjoară şi încercarea de a găsi o cale de ieşire.


Televiziunea: CBS
Premieră: 24 Iunie 2013
Genul: Acţiune, SF, Dramă
Număr Episoade: deocamdată 7
Actori: Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Natalie Martinez, Britt Robertson

Mai multe informaţii găsiţi AICI.