Cum blochezi jocurile/aplicaţiile de pe Facebook?

Am creat acest articol special pentru utilizatorii de facebook care sar ca arşi atunci când primesc o notificare în care i se spune că un prieten l-a invitat să încerce un joc sau o aplicaţie. Aşadar, facebook îţi permite să blochezi jocul/aplicaţia pentru totdeauna, pe viitor fiind exclus din a mai primi invitaţii.

1. Click pe "Apps and Games" din sidebar-ul din stânga.

2. În această pagină, la "Requests from friends" sunt afişate toate invitaţiile primite. Alegeţi una dintre ele şi apăsaţi pe "X".

3. După asta click pe "Block nume joc/aplicatie". Sistemul va întreba dacă doriţi să blocaţi aplicaţia şi va explica în câteva cuvinte rezultatul acestei operaţii. Răspundem cu "Okay".
4. Asta-i tot. Acea aplicaţie a fost blocată pentru totdeauna. Trebuie să faceţi acelaşi lucru cu toate aplicaţiile la care aţi fost invitaţi şi nu vreţi să luaţi parte sau să mai primiţi pe viitor. Dacă la acelaşi joc/aplicaţie aveţi mai multe notificări, nu este nevoie să repetaţi paşii de mai sus. Odată ce jocul/aplicaţia a fost blocată sistemul va şterge şi restul notificărilor.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu