Descarcă Fifa 2012 Demo

FIFA 2012 (FIFA 12) va fi lansat de Electronic Arts la sfârşitul lunii septembrie, jocul urmând să fie disponibil pentru PC, PlayStation 3, PSP, PS2, Nintendo Wii şi Xbox 360. David Rutter, producătorul jocului, a afirmat că va fi un an revoluţionar pentru franciza FIFA, în primul rând din punctul de vedere al gameplay-ului.
FIFA 2012 ne promite un nou sistem care ne va aduce mai mult realism în timpul luptei dintre adversari, numit Player Impact Engine, un nou sistem tactic de apărare, care va pune accent în egală măsură pe poziţionare, interceptare, pasă şi deposedare, precum şi un mod care va detecta leziunile suferite de jucători în timpul impactului cu adversarii. Leziunile suferite de jucători vor afecta şi Career Mode, jucătorii complet nerefăcuţi (şi trimişi în teren) fiind supuşi unui anumit nivel de risc.
FIFA 2012 va avea peste 500 de cluburi oficiale licenţiate şi peste 15.000 de jucători.

Până pe 30 septembrie când se va lansa varianta finală, avem posibilitatea să îl încercăm, cei de la EA punându-ne la dispoziţie în urmă cu două zile varianta demonstrativă a jocului. O putem descărca de aici.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu