Am fost la întâlnirea bloggerilor botoşăneni


S-a întâmplat pe 31 August la Memorialul Mihai Eminescu din Ipoteşti. A fost prima mea întâlnire cu bloggerii din Botoşani şi cum am spus şi pe blogtosani.info, prima impresie a fost bună. Suntem puţini însă, şi din aceşti puţini mai mult de jumătate nu au mai fost activi de câteva luni bune. Botoşani-ul stă prost la categoria bloggeri, chiar foarte prost, în comparaţie cu judeţele vecine, Suceava sau Iaşi.
Revenind la întâlnirea de Miercuri, am avut ocazia să îi întâlnesc pe Andrei, specialist în IT şi omul cu bricheta :)), Liviu, cel mai vorbăreţ dintre noi, Teofil, fost coleg şi actual prieten :D, Emy, tipul care studiază la aceeaşi facultate cu mine, Delia, tipa drăguţa şi iubitoare de design, şi Bogdan, specialist în fotografie.
A rămas ca pe 10 Octombrie să ne întâlnim la un nou blogmeet, de data aceasta prin Iaşi pentru că o să fim mai toţi ocupaţi cu facultatea, sperând că o să fim mai mulţi şi poate o să facem o întâlnire cu toţi bloggerii din ţară care studiază în Iaşi.
PS. Tot pe 31 August, tot la Memorialul din Ipoteşti, a avut loc ediţia cu numărul 6 a Festivalului de Tehnologii Informatice GREPIT.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu