Voyo.ro, un site pay-per-view 100% românesc


Divizia de internet a Pro TV a lansat astazi Voyo.ro, cel mai nou site cu continut video premium, unde utilizatorii vor putea sa vada filme, seriale si show-uri TV in exclusivitate. Astfel, pe Voyo.ro vor fi disponibile cele mai tari si mai actuale filme si seriale, show-uri TV, transmisii live ale unor evenimente importante, productii originale marca Pro TV si Acasa, dar si productii ale celor mai mari case internationale de productie.
Continutul Voyo.ro va fi disponibil atat gratis, dupa log in, cat si contra cost, la un pret prietenos, si va oferi o calitate inalta, multe noutati, materiale exclusive, legale si usor de accesat.
La prima vedere site-ul este destul de mişto, seamănă cu dolcetv.ro al celor de la Romtelecom, însă se vrea a fi unul mai bun, cu producţii mai renumite şi preţuri mai accesibile. Ar fi foarte interesant dacă ar oferi înregistrările emisiunilor tv la majoritatea posturilor din ţară, gratuit (de preferabil) sau contra cost. Deocamdată e la început şi oferă doar "Romania, te iubesc" şi "Dupa 20 de ani". O să vedem pe parcurs cum decurg lucrurile.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu