"Shooting Stars" by tyDi

Lansat chiar în seara "Perseidelor", noul album al lui tyDi prinde bine la public şi este printre favoritele la albumul anului, categoria trance. Intitulat "Shooting Stars", noul album este realizat în colaborare cu voci nu chiar noi în lumea trance, atât feminine cât şi masculine, printre care îi amintim pe Tania Zygar, Audrey Gallagher, Jennifer Rene sau Sarah Howells. Pe lângă trance, pe album sunt incluse şi piese ce aparţin genului dubstep şi chillout. Preferata mea este "Out In The Cold" urmată de "The Moment It Breaks" şi "The Camera Doesn't Lie, But You Do". Şi celelalte sunt la fel de bune, tyDi făcând o treabă foarte bună.
Tot în această perioadă a fost lansat şi albumul chillout al băieţilor de la Tenishia, intitulat "Frozen Roads", un album care pe mine nu m-a atras cu nimic. Probabil pentru că nu sunt fan al genului. Revenind la "Shooting Stars", ascultăm mai jos un preview al întregului album, iar dacă dorim să îl cumpărăm îl găsim pe Beatport (18 euro), iTunes (9 euro) sau ArmadaShop la preţul de 13 euro.



Numele de Perseide vine de la constelaţia Perseus, de unde par că vin aceste dâre luminoase. Însă este important să ştiţi că nu vorbim de stele căzătoare, ci de meteori care "se topesc" în atmosferă. Dacă am stabilit că denumirea de "ploaie de stele" este doar una metaforică, greşită este şi cea de "ploaie de meteori". [via]


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu