"Pariu cu viaţa", primul serial muzical românesc


În curând, la PRO TV, va avea loc premiera primului serial muzical din România, “Pariu cu viaţa”, o producţie MediaPro Pictures pentru toate generaţiile, cu o distribuţie impresionantă alcătuită din actori de renume din cinematografia românească şi din 20 de tineri frumoşi, dinamici şi talentati, componenţii trupei “La-La Band”.
Luni, 22 august, se lansează site-ul pariucuviata.protv.ro, unde fanii serialului "Pariu cu viaţa", vor găsi descrieri de personaje, galerii foto, galerii video, cover-uri interpretate de tinerii din trupa "La-La Band", precum şi ultimele noutăţi despre actori şi despre serial.
"Pariu cu viaţa" - primul serial muzical românesc - este o captivantă poveste de dragoste dintre Ioana Popa (Alina Eremia) şi Andrei Anghel (Dorian Popa), doi adolescenţi care au o mare pasiune pentru muzică. Ioana (Alina Eremia) şi Andrei (Dorian Popa) sunt elevi în ultimul an la Colegiul Naţional de Arte din Bucureşti. Sunt îndrăgostiţi şi fericiţi sau cel puţin aşa crede Ioana până în momentul în care descoperă că  a fost subiectul unui pariu pe care Andrei l-a pus cu prietenul lui, Cristi (Raphael Tudor), la începutul anului şcolar.
Ceea ce nimeni nu realizează este faptul că Andrei s-a îndrăgostit cu adevărat de Ioana. Profund dezamagită, Ioana găseşte refugiu în muzică, în special în trupa  "La-La Band", un club de muzică modernă înfiinţat de Raluca (Adela Popescu), noua profesoară de teorie muzicală a colegiului. 20 de elevi talentaţi alcătuiesc trupa pop-rock "La-La Band". Toţi sunt pasionaţi de muzică, îşi doresc să ajungă staruri şi să umple stadioane.
Ioana a crescut într-o familie săracă - Gică Popa (Radu Gabriel) şi Tănţica (Elvira Deatcu) - împreuna cu cei doi fraţi, Gio (Georgiana Drumen) şi Rafael (Levent Sali).  Plini de umor şi puşi mereu pe distracţie, Gică şi Tănţica trăiesc după principiul că "educaţia nu este importantă, doar banii contează".
Andrei este un tânăr charismatic, care provine dintr-o familie ce pare perfectă. Dar adevărul începe să iasă la suprafaţă atunci când Anca (Cristina Ciobănaşu), sora lui Andrei, este diagnosticată cu o boala gravă de rinichi, moştenită din familia Marei Anghel (Carmen Tănase). Singura ei şansă de supravieţuire este un transplant. În urma efectuării analizelor de compatibilitate, familia Anghel este pusă în faţa unui adevar şocant: Andrei nu este fratele Ancăi şi nici copilul lor.
Mara (Carmen Tănase) şi Sandu Anghel (Doru Ana) realizează că în urmă cu 17 ani, la maternitate, le-a fost schimbat copilul în timpul unui incendiu care a devastat spitalul. Din acest moment, începe o căutare contra cronometru a adevăratului copil al familiei Anghel... copilul care ar putea salva viaţa Ancăi.
"Pariu cu viaţa" este un serial pentru toate generaţiile care îmbină drama şi comedia cu muzica şi dansul într-un mod original. [via]


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu