Festivalul verii (berii) în Botoşani, ediţia 2011 [Update]


[Update 30 August]
Potrivit viceprimarului Florin Ghiorghiţă, reprezentanţii firmei ieşene care ar fi trebuit să se ocupe de organizarea Festivalului Verii vor să poarte noi discuţii cu Primăria, fiind avansată o nouă dată pentru organizarea acestui eveniment, respectiv sfârşitul lunii septembrie.
Posibil loc de desfăşurare: Poligonul ACR.

[Update 17 August]
Cum spuneam, ăştia se răzgândesc din oră în oră. Astăzi totuşi a fost dată publicităţii şi mass-mediei informaţia că Festivalul Verii 2011 este ANULAT. Nu-i bai, la anul sunt alegerile electorale. Atunci o să fie şi festivalul verii şi a primăverii şi înca vreo 7.

[Update 16 August-2]
Ăştia se răzgândesc din oră în oră. În urmă cu câteva minute s-a anunţat că se va ţine până la urmă şi s-a dat publicităţii online şi posterul oficial. Producătorul de bere este: .... TIMIŞOREANA!! Ieiii!!


[Update 16 August]
E oficial. Nici anul acesta nu vom avea parte de festival. [via]

[Update 11 August]
Eram sigur! La fel ca şi anul trecut, festivalul se pare că va fi anulat, motivul invocat de primar fiind blocarea traficului şi aşa îngreunat datorită lucrărilor din tot oraşul. Decizia finală se va lua săptămâna viitoare dar mai mult ca sigur nu vom avea parte de spectacol nici anul acesta.  

După un an în care Festivalul verii a luat o mică pauză, anul trecut fiind anulat din motive financiare, botoşănenii vor avea parte din nou de mici, bere şi muzică.. proastă. Fac o paranteză şi spun că acest eveniment este cunoscut ca şi Festivalul Berii datorită tonelor de bere consumate în cele trei patru zile. Revenind la muzică, anul acesta îi vom avea ca invitaţi speciali pe Bandidos, Mandinga, Hi-Q, Fără Zahăr şi Spitalul de Urgenţă, trupe care au mai fost şi în anii precedenţi. Excepţie o face Hi-Q (dacă va veni în formula completă) datorită pieselor care nu vor muri niciodată.
Festivalul va fi organizat în perioada 25 - 28 august, adică ultimul weekend din august. În prima zi este programat un spectacol folcloric, invitaţi fiind (după cum era de aşteptat) Rapsozii Botoşanilor. A doua zi, vineri, vor urca pe scenă Karaoke Still, Fără Zahăr dar şi Spitalul de Urgenţă. A treia zi îi vom auzi pe Bandidos şi Mandinga (fără Elena Gheorghe, bineînţeles), urmând ca în ultima zi să concerteze Hi-Q. Locul în care se va ţine evenimentul va fi tot zona Bazarului, de la Crucea Eroilor până la Petrom, unde va fi amplasată şi scena.
Pentru cei care vor participa în toate cele patru zile, eu bănuiesc că voi fi prezent doar la ultima, le urez Distracţie plăcută!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu