Descarcă Pro Evolution Soccer (PES) 2012 Demo

PES 2012 a fost anunţat de Konami Digital Entertainment, jocul urmând să fie lansat pentru PC, PlayStation 3, PSP, PlayStation 2, PSP şi Nintendo Wii. Ca şi ediţia precedentă, PES 2012 va avea licenţiate competiţiile UEFA Champions League şi UEFA Europa League.
Accentul este pus de dezvoltatori pe faza de atac, unde jucătorii vor executa diverse scheme tactice pentru a atrage apărătorii adverşi, oferind astfel spaţii mai largi atacanţilor. Apărarea în zonă a fost îmbunătăţită, noi elemente AI oferind un gameplay mai real. Un nou sistem va permite gamerilor să schimbe controlul asupra jucătorilor, astfel devenind posibil ca orice fotbalist să poată fi controlat în cazul în care se observă un pericol iminent sau o breşă în apărare. Apărătorii vor sta mai aproape de adversari, urmând să-şi folosească statura şi forţa fizică pentru a deposeda atacanţii.

Cei de la Konami au lansat zilele astea versiunea demo pentru PES 2012,  o versiune ce ne oferă posibilitatea să jucăm cu 6 echipe: Manchester United, AC Milan, FC Porto, SSC Napoli, FC Santos sau CA Penarol. Odată cu lansarea acestui demo a fost anunţată şi lansarea unui al doilea, cu îmbunătăţiri şi cu mai multe echipe undeva pe la începutul lunii Septembrie. Până atunci descărcăm demo-ul DE AICI şi ne delectăm cu un fotbal de ultimă generaţie.



Cerinte de sistem PES 2012:

  • Procesor: Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
  • Placă video: GeForce GT 240
  • Memorie RAM: 2GB
  • Spaţiu pe disc: 8GB
  • DirectX: 9
  • Mouse, Tastatură, etc etc


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu