Campionat sportiv local în oraşul Bucecea


Bucecea.ro împreună cu Primăria Oraşului Bucecea vor organiza în luna septembrie un campionat sportiv local, destinat tinerilor ce locuiesc sau au vreo tangenţă cu oraşul. Locul desfăşurării va fi sala de sport inaugurată în urmă cu trei ani, data exactă urmând să fie stabilită de comun acord cu organizatorii şi participanţii.
Înscrierea se face fie prin intermediul grupului Oraşului Bucecea de pe facebook, fie printr-un email la: orasulbucecea@yahoo.com. Pentru a putea participa trebuie să fiţi de acord cu regulamentul de mai jos, regulament ce poate fi schimbat de organizatori oricând, modificările urmând a fi anunţate aici. Tot aici aveţi posibilitatea să urmăriţi lista participanţilor ce va fi actualizată recent plus alte noutaţi.

Regulament general
  • Fotbaliștii/handbalistele care au fost/sunt legitimați/te nu vor putea să joace mai mult de 1 la o echipă.
  • Pentru a putea juca trebuie să fiți din orașul Bucecea. Dacă nu sunteți din orașul Bucecea și totuși doriți să vă înscrieți trebuie să ne contactați și vom discuta pe grup dacă veți fi acceptat. Din moment ce cunoașteți destui oameni în Bucecea, veți primi vot favorabil.
  • Regulile pe care le vom respecta cu toții pentru o bună desfășurare sunt cele de la fotbal, respectiv handbal - cred că oricine poate da o căutare pe un motor de căutare după regulament fotbal/handbal. Campionatul are loc pentru buna dispoziție a oamenilor, deci nu trebuie să ne accidentăm.
  • Echipele vor fi formate din 6+1 oameni, fără rezerve.
  • Toată lumea va trebuie să plătească o taxă de participare pentru a forma un fond de premii. Fondul de premii va fi distribuit integral echipelor câștigătoare pentru că, nu-i așa, avem nevoie de ceva motivație pentru un joc frumos. Valoarea taxei va fi stabilită de comun acord în zilele ce urmează și va fi 10 lei, iar fiecare participare se plătește separat - adică dacă participați și la fotbal și la handbal veți plăti 20 lei.
  • Toți participanții trebuie să obțină de la medicul de familie o adeverință medicală prin care demonstrează că sunt apți pentru a participa la activități sportive. Această clauză este foarte importantă și nu vom accepta oameni care nu au această adeverință. Motivul este unul cât se poate de clar, și acela că orice eveniment neplăcut de sănătate apărut în cadrul unui asemenea eveniment devine problema noastră, dacă nu avem această adeverință.
  • În cazul în care nu vor fi minim 3 echipe pentru fiecare sport vom decide amânare campionatului la o dată ulterioară.

Reguli de bun simţ
  • Egoismul nu este la el acasă și nu veți fi bine primiți dacă vă veți folosi de el.
  • Cine nu va avea bun simț de data aceasta, ne vom asigura că data viitoare va fi exclus de la orice fel de eveniment.
  • Participarea nu este nici o obligație și nici un drept, este un privilegiu.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu