Jocurile de pe facebook - Statistici

Dacă aveţi un cont pe facebook şi sunt sigur că majoritatea aveţi, este imposibil să nu fi auzit de Farmville, Cityville, Mafia Wars sau alte jocuri ce domină din ce în ce mai mult site-ul de socializare. De curând, cei de la Single Grain au făcut nişte statistici în legătură cu numărul de jucători şi frecvenţa lor asupra jocurilor de pe Facebook.
Top 10-ul este dominat clar de Cityville, cu aproximativ 90 de milioane de jucători, urmat de celebrul Farmville (cu 43 de milioane) şi Texas HoldEm Poker (35 de milioane), în coada acestui top fiind noul joc de la Zynga, Empires & Allies cu 9.6 milioane.
Cel mai mare producător de jocuri online care-şi au "reşedinţa" pe facebook sunt create de Zynga, o companie despre care s-a auzit că ar caştiga undeva la 10 dolari per utilizator. Pe lună sau pe an, asta ştiu doar ei.
Topul întreg plus alte informaţii despre aceste jocuri aflaţi printr-un click pe imaginea de mai jos. Subliniez, printr-un click, deoarece imaginea are o dimensiune mai mare şi o claritate mai bună.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu