Eurovision 2011 - Selectia nationala


Eurovision 2011 va fi a 56-a editie a Concursului Muzical Eurovision. Competitia va avea loc in Düsseldorf, Germania, ca urmare a castigarii concursului de anul trecut de catre aceasta tara cu piesa „Satellite” a Lenei Meyer-Landrut. Semifinalele vor avea loc pe 10 mai si 12 mai 2011, iar finala, pe 14 mai 2011. Pana in momentul de fata, 28 de tari si-au confirmat participarea la concurs, inclusiv Austria, a carei aparitie anterioara a fost in 2007.
Selectia nationala este programata cu doua luni mai devreme decat de obicei, mai exact in noaptea dintre ani. TVR vrea sa nu mai investeasca timp si bani in doua evenimente, iar selectia nationala pentru Eurovisionul de anul viitor va avea loc chiar in noaptea de Revelion. Astfel, cei de la TVR spera sa impuste doi iepuri deodata: sa economiseasca bani si sa aiba audiente mai mari decat in anii trecuti. Ramane de vazut insa daca artistii care vor sa castige biletul pentru Eurovision 2011 vor renunta la cantarile pe care trebuie sa le sustina in noaptea dintre ani.

Avem mai jos lista cu cele 13 piese finaliste, piese pe care le vom asculta printr-un singur click pe numele acestora. Enjoy!

1. Directia 5 - Cinema Love
2. Hotel FM – Change
3. Laurentiu Cazan – We Can Change the World
4. Bogdan Dima – Bang Bang
5. Elena Leticia Moisescu – Dreaming of You
6. Dan Helciug – My Facebook Girl
7. Dragos Chircu & Anthony Ikwuagwu Uchenna – Open Your Eyes
8. Jakab Noemi, Miciu Elena & Stamiloiu Cristina – Take Me Down
9. Blaxy Girls – It’s So Fine
10. Adrian Cristescu – One by One
11. Dalma Kovacs – Song for Him
12. Silvia Stefanescu – I Can’t Breath Without You
13. Claudia Pavel – I Want U to Want Me

Care este preferata voastra? Folositi sondajul din partea dreapta-sus.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu