Download Yahoo Messenger 11


Cea mai populară aplicaţie de mesagerie instant a ajuns la o nouă versiune. Yahoo Messenger 11 beta include o întreagă colecţie de joculeţe pe care le poţi savura împreună cu amicii din lista de contacte, dar şi numeroase îmbunătăţiri pentru comunicarea cu reţelele de socializare online.
Cu Yahoo Messenger 11 poţi iniţia sesiuni de chat cu prietenii de pe Facebook, le poţi vedea şi comenta update-urile, iar mesajul tău de status este vizibil şi în reţeaua lor. Nici prietenii de pe Twitter nu sunt uitaţi, Yahoo Messenger având acum opţiunea de configura un mesaj de status şi pentru această reţea.
Posesorii de telefoane iPhone sau Android au de ce să se bucure, Yahoo Messenger 11 fiind puternic optimizat pentru acestea. Acum avem posibilitatea de a împărţi cu prietenii fişiere video, poze şi chiar să iniţiem gratuit apeluri video. Astfel de operaţii pot fi făcute între PC şi dispozitive iPhone sau Android (versiune 2.2 sau mai nouă).
Utilizatorii de Yahoo Messenger 11 se pot loga acum şi de pe mai multe calculatoare simultan, pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutăţi.
via

===================================================
=                 DESCARCA YAHOO MESSENGER 11 DE AICI!!          =
===================================================


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu