Balul Bobocilor - Facultatea de Informatica Iasi

 Update: Tin sa precizez ca tigarile cu care s-a spus ca veti fi intampinati la intrare NU SE DAU GRATIS.

Toamna se numara bobocii, iar pe langa boboci, la noi se numara si balurile lor. Toamna aceasta nu face exceptie de la regula, aducand in prim-plan unul dintre cele mai importante proiecte cu traditie ale FII: Balul Bobocilor.
In fiecare an, acest eveniment a adunat in acelasi loc numerosi studenti ai facultatii noastre si nu numai, iar anul acesta se anunta a fi o actiune la fel de reusita ca si in ceilalti ani. Avand tema cabaretului, Balul Bobocilor in stilul Moulin Rouge va uni, iar, cele doua organizatii studentesti: Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni (Facultatea de Informatica Iasi) si Liga Studentilor Electronisti (Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii “Gh. Asachi”)  intr-o seara de petrecere si voie buna in care studentii, si mai ales bobocii, vor avea parte de spectacol si dans.
Data de 22 noiembrie este rezervata in club Skye pentru a ne simti bine si pentru a-i sustine pe participatii din partea facultatii noastre la concursul de Miss si Mister FII 2010: Apopei Emanuela, Oana Rusu, Virna Gabriela, Calin Andrici, Stefan Chirila si Nicu Spinu. Acestia vor fi suspusi la diferite probe pentru a demonstra tuturor cat de carismatici si frumosi sunt. Pe langa concursul la care acestia vor lua parte,spectacolul va cuprinde si un show al lui Lucian Barbulescu si Alexuuu & TDK. Pretul biletului este de 13 RON, iar la intrarea in club fiecare participant va primi un pachet de tigari gratis, o cartela Vodafone cu numar cat si o ora de joaca la sala de internet StarNet.  De asemenea, oricine poate participa la o tombola pentru 2 imprimante performante in schimbul a 2 RON/talon de tombola.
Asadar, marcati in calendar seara de 22 noiembrie si fiti prezenti in Skye alaturi de prietenii vostri pentru a va sustine colegii in concurs si pentru a ne simti bine impreuna.
Biletele se gasesc in holul corpului C al UAIC, de luni pana vineri si in ziua balului, intre orele 12 si 16 sau la numarul de telefon 0740173204 (Ioana).



via


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu