Util | Sfaturi pentru a prelungi viata bateriei telefonului


Probabil cel mai important lucru la un telefon mobil este bateria. Fara aceasta (deocamdata) telefonul nu ar putea functiona. De aceea, majoritatea persoanelor cauta telefoane care au o baterie inepuizabila. Ei bine, acest lucru inca nu este posibil, dar va voi prezenta cateva sfaturi pentru a prelungi viata bateriei telefonului mobil personal. Tinand cont de aceste sfaturi, garantez o durata mai lunga a vietii bateriei, incepand de la cateva ore si ajungand la o zi sau chiar doua.


1. De fiecare data cand sunteti ocupati sau dormiti inchideti telefonul salvand astfel o mare parte din energia bateriei, ducand ca o baterie sa tina cel putin 5 zile pana a fi reincarcata.
2. Sa spunem ca sunteti intr-o zona in care semnalul este foarte prost. In acest caz, telefonul va incerca sa caute un semnal mai bun consumand astfel mai multa energie. Solutie ar fi sa il inchideti pana iesiti din zona cu semnal lispa.
3. Functia de vibratie consuma si ea o parte din energia bateriei. Asadar, va sfatuiesc sa folositi doar sunet atunci cand primiti apeluri sau mesaje.
4. Contrastul telefonului este la fel de important in mentinerea consumului de energie. De aceea ar trebuie ca acesta sa nu depaseasca 70%.
5. Sunetele care nu sunt necesare cum ar fi sunetul tastelor, clapitei (daca este cazul), a blocarii tastelor sau mai stiu eu ce, consuma la randul lor o parte din energia bateriei. Asadar dezactivarea lor ar fi benefica.
6. Nu in ultimul rand, convorbirile. Acestea consuma cel mai mult, deci cel mai bine ar fi sa evitati convorbirile lungi la telefon deoarece ca pe langa consumul excesiv de energie, apar si o nenumarata lista de probleme printre care se numara si radierea timpanului (parca asa se zice).

Astea au fost sfaturile mele. Pe viitor, incercati sa tineti cont macar de o parte dintre ele daca tineti la viata si viitorul bateriei telefonului mobil. Pe curand!

Sursa foto: vaxxi.net


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu