Drogurile (i)legale ameninta capitala Moldovei


Dupa ce aceste droguri (i)legale au fost interzise in majoritatea oraselor din tara, ele continua sa faca victime in randul studentilor din capitala Moldovei, adica Iasi. Libertatea.ro anunta ca ultima victima a acestor droguri este o studenta din Iasi care a sarbatorit finalul de sesiune combinand alcoolul cu tigari confectionate din plante etnobotanice. Citez:
Studenta, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită de colega de cameră, la scurt timp după ce s-a întors de la o petrecere de final de sesiune, unde a combinat alcoolul cu ţigările confecţionate din plante etnobotanice. Tânăra a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Sfântul Ioan din Iaşi.
Chiar daca aceste ierburi au fost interzise, in ultimul timp au fost semnalate mai multe victime decat atunci cand gaseai acele chioscuri "mici si verzi" la colturile strazii. Recomandarea mea? Relegalizarea acestor minunatii. De ce? Cat timp erau legale, aceste ierburi erau fabricate "la standardele europene". Acum, daca sunt ilegale, aceste ierburi sunt facute acasa de amatori. Deci, calitate proasta. De aceea si numarul de victime in crestere.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu