Dance | New dance hits!


Dupa o pauza de aproximativ o saptamana, dance-ul romanesc revine in forta cu trei piese noi destul de reusite. Una este un pop-electro iar celelalte doua apartin "popcornului", stil 100% romanesc. Le luam pe rand, prima dintre ele fiind cea mai buna.

Sunfun feat Adaggio, un proiect format din Rares Timis si Horea Pascu (Sunfun) si Sorin Pop-Magda (Adaggio) si-au lansat astazi al doilea single, un single ce se vrea a fi peste "So untrue", piesa de debut a baietilor. Dupa parerea mea o sa fie peste si va fi prezenta o perioada buna de timp in fruntea clasamentelor romanesti si de ce nu europene sau chiar ale intregii lumi. Nu lungim articolul si trecem la urmatoarea piesa dar nu inainte sa ne delectam cu cea mai buna piesa a verii. Enjoy!





Al doilea single lansat cu cateva minute in urma se numeste "Another Way" apartinand lui Claudio Cristo in colaborare cu Eugene Crusher. Aceasta piesa este destul de buna si va avea parte de un videoclip in scurt timp. Despre Claudio Cristo se stie ca este dj-ul care a facut piesele "In the sky" si "I can't Believe It" impreuna cu Laura si respectiv Tami Sofi. O ascultam mai jos apoi trecem la ultima piesa.




Ultima piesa si nu cea din urma apartine unui nou proiect intitulat "Sweet Lemon". Narcotic Sound se afla in spatele proiectului "Sweet Lemon", care inseamna Andreea Crepcia (voce), Bogdan Ionescu (synth / chitara) si Felix Moldovan (percutie / MC), o trupa care abordeaza un stil pop cu influente dance-electro. Prima lor piesa se numeste "Make Me Wanna" si va invit sa o ascultati in premiera pe Trabelsy Blog.
Ramaneti pe Trabelsy Blog pentru a afla ultimele noutati din muzica si nu numai. Pe curand!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu