Util | Cum sa faci ratie pe filelist?

Majoritatea utilizatorilor filelist şi ai altor site-uri de genul, au probleme cu raţia. Dacă aceasta scade sub 1, atunci vă banează contul. Această raţie se obţine şi se menţine destul de greu. Dacă nu aveti o viteză mare la upload nu faceţi nimic. De aceea, vă voi prezenta o metodă ilegală, ce-i drept, prin care vă puteţi mări raţia. Practic, se face o descărcare şi un upload fictiv. Nu trebuie să rămâneţi la seed sau să descărcaţi ceva de pe acel site.
Eu iau de exemplu site-ul filelist, cel mai mare tracker din România.
1. Pentru început descărcaţi acest mic soft de AICI. PS. Aplicaţia este văzută ca virus. Nu vă impacientaţi, NU conţine nici un virus.
2. Descărcaţi un torrent de pe site-ul unde doriţi să măriţi raţia şi salvaţi-l oriunde pe hard. De preferabil, torrentul să fie o colecţie de filme, de jocuri (ceva foarte mare) pentru ca să fie mai simplu de folosit.
3. După ce aţi descărcat torrentul, deschideţi softul Ratio Faker.



4. Click pe 'Open' si selectaţi torrentul pe care l-aţi descărcat la pasul 2 şi din nou click pe 'Open'.

5. Dupa ce aţi făcut ce am zis la pasul 4, softul vă va oferi informaţii despre trackerul de unde aţi descărcat torrentul. Nu mai rămâne decât să daţi 'Start' şi Voila! a început uploadul şi downloadul. Observaţi că viteza de upload este destul de mare.
6. Lăsaţi programul să termine treaba însa nu este nici o problemă dacă îl închideţi acum deoarece puteţi face asta oricând doriţi. Veţi observa chiar după câteva minute că raţia d-voastră va urca rapid.

FOARTE IMPORTANT! Nu abuzaţi de această metodă deoarece nu garantez că băieţii de pe filelist şi celelalte site-uri asemănătoare nu se vor prinde că faceţi acest lucru. Recomand ca raţia voastră să nu depăşească 10.

Sper că vă este de folos acest tutorial şi că v-am ajutat cât de cât. Bafta la download!