La zi | Botosani-ul nu scapa de ploi (Update - 20 Mai)

Pur si simplu m-am saturat. De aproape o saptamana ploua incontinuu si nu are de gand sa se opreasca. Weather.com, cel mai mare meteorolog online din lume spune ca Botosani-ul nu va scapa de ploi saptamana aceasta. Vestea buna este ca temperaturile vor oscila intre 19 si 21 grade maxima, si 10-12 grade minima. Mai jos aveti un print facut la softul celor de la weather.com, un soft pe care il folosesc si eu si chiar merita. Nu cred ca s-a intamplat de vreo 2-3 ori sa spuna gresit, insa cine stie...
Daca vreti sa urmariti si voi vremea din orasul vostru (ma refer la orasele mari; eu ma orientez dupa vremea din Botosani pentru a-mi da seama ce o sa fie si in Bucecea) va recomand My Free Weather, softul care nu greseste niciodata (vorba vine).



UPDATE 20 Mai 
Vremea continua sa se inrautateasca. Nu scapam de ploi nici pana Luni cand avem si noi zi libera, deci un weekend prelungit. Partea nasoala este ca scad si temperaturile deci sunt sanse ca si saptamana viitoare sa avem parte doar de ploi, dar ramane de vazut. Mai revin cu detalii.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu