Joc | Blur


Tocmai a fost lansat cel mai prost joc marca Activision. Cum sa joci asa ceva? Mergi cu masina pe strada si te trezesti ca iti da unu un soc de te arunca kilometrii in aer. Sa fim seriosi. Noroc ca aceasta mare porcarie poate fi dezactivata si ne ofera posibilitatea sa il jucam fara toate efectele astea futuristice care practic a stricat jocul. Nota mea: 5.


Blur este un racing game dezvoltat de Bizarre Creations, care a fost lansat de Activision pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3, astazi 26 Mai 2010.
In Blur, jucatorii vor lua parte la curse de cate 20 de masini, avand ocazia sa cumpere si sa vanda vopseluri speciale sau dispozitive cu care sa-si imbunatateasca masinile. Printre altele, bolizii vor fi dotate cu un tun de energie care va fi capabil sa arunce oponentii de pe pista.
Cursele vor avea loc in mai multe orase importante ale lumii, printre care Los Angeles, San Francisco, Hackney (UK) sau Barcelona. Blur va avea si un multiplayer, care va suporta pana la 20 de jucatori online si 4 jucatori prin split-screen, in cazul jocului pentru console.
Sursa: wizoo.ro
Cerinte de sistem recomandate:
Operating System : Microsoft Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processor : Intel Pentium D at 3.4 Ghz or equivalent AMD
Video Card : 256 MB VRAM – with Shader Model 3.0 support. (nVidia GeForce 6600GT or better / ATI Radeon 1600XT or better)
Memory : 1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista & 7)
Hard Disk : 14 GB of free Hard Drive space
Sound : DirectX 9.0c compatible sound card
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse
Installation : DVD-ROM Drive
Internet : Broadband connection required for Multiplayer Connectivity


2 comentarii:

Anonim spunea...

cati gb are jocu?

Trabelsy spunea...

@Anonim
Kit-ul are aprox 5 GB iar jocul necesita pentru instalare in jur de 14 GB spatiu pe hard, deci cam mult pentru un joc de genu.

Trimiteți un comentariu