Film | Prince of Persia: The Sands of Time (2010)


Un film marca Disney, Prince of Persia: The Sands of Time (Printul Persiei: Nisipurile timpului) va fi unul dintre cele mai bune filme a anului.

Actiunea filmului Prince of Persia: Sands of Time , este plasata in Persia medievala si este povestea unui print care se aliaza cu o printesa ca sa infrunte un vizir malefic. Planurile lui sunt de a distruge lumea cu ajutorul unei furtuni globale de nisip. Printul este pacalit de vizir sa elibereze Nisipurile Timpului, iar populatia este transformata in in demoni feroce. Incercand sa isi salveze imparatia, si sa se izbaveasca pentru greseala fatala comisa, totul depinde acum de el si printesa, care trebuie sa se lupte cu toti acesti demoni care stapanesc acum intreg regatul sau. Utilizand Pumnalul Timpului, printul capata o putere limitata de a controla timpul, care il ajuta in misiunea lui impotriva vizirului.



Era si timpul! Cum cele trei jocuri din seria The Sands of Time au un loc special in inima mea pot spune ca il astept cu sufletul la gura. Din ce reiese din trailer va urmari in mare parte povestea primului joc adaugand inteligent, in acelasi timp, si cateva elemente din celelalte doua (costumul este din Warrior Within, si am zarit si cateva secvente in care printul are un brat infectat, ca in The Two Thrones). Efectele speciale sunt de calitate si nu cred ca vor fi putine. Cred c-o sa aiba succes (nu numai printre fanii jocului) si-o sa puna intr-o alta lumina jocurile video si potentialul artistic al acestora.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu