Eveniment | Targul Auto Botosani - Editia 2010

Si in acest an botosanenii vor putea admira sau de ce nu, cumpara autoturismele prezente la deja renumitul targ auto. Anul acesta, "expozitia" se va tine in parcarea supermarketului Kaufland, organizatorii inchiriind deja 1000 de metri patrati. Evenimentul se va tine in perioada 26-30 Mai, anuntandu-se ca participante la targ marci ca: Dacia, Fiat, Opel, Mercedes sau Chevrolet.
"Am reluat organizarea targului auto intr-o noua locatie, pana acum avea loc in parcarea magazinului Altex, dar din cauza lucrarilor care au loc nu mai poate fi organizat acolo. Am reusit pentru anul acesta sa acoperim o suprafata de 1.000 metri patrati, pe care sa expuna firmele. Ultimul targ auto la Botosani a fost in anul 2008. La acest salon auto sunt expuse noile modele de masini si toata oferta firmelor care vin pe aceste branduri, majoritatea fiind cuprinse si in programul Rabla, deci merg si pe oferta acestui program" a declarat Carmen Pantiru, director general al Camerei de Comert Botosani.
Probabil voi fi si eu prezent in una din zile insa nu pentru a-mi cumpara vreun autoturism ci pentru a le admira. E bine ca si la Botosani se mai organizeaza cate ceva. Astept "Festivalul berii", voi nu?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu