Joc | Silent Hunter 5

Silent Hunter 5 marcheaza recenta intrare intr-o lunga linie al simulatoarelor de submarine din al doilea razboi mondial, cunoscute pe PC pentru realism, atentia la detalii si actiunea tensionata. Acest ultim titlu din seria Silent Hunter a fost lansat pe 5 Martie 2010 in Europa si Statele Unite. Este un joc de tip simulator dezvoltat si distribuit de Ubisoft.
Jocul va face responsabilul unui submarin german prin Oceanul Atlantic, bagand frica in marinele aliate si facand un "mormant apos" langa Titanic. Pentru prima data, jucatorii vor lua parte la actiune intr-un mod firs person, mod nemaintalnit la celelalte titluri din serie.

Am uitat sa va spun ca de acest joc s-a ocupat Ubisoft Romania. In sfarsit apare si Romania in industria jocurilor video. Pacat ca, Ubisoft nu mentioneaza in ce tara a fost facut jocul, asadar, majoritatea player-ilor vor spune ca acest titlu a fost dezvoltat de catre Ubisoft si atat. Pacat!

Trecem la Silent Hunter 5 si va ofer cerintele de sistem urmate de un gameplay. Bafta la jucat, asta in caz ca va cumparati jocul, desi 0.5% din cei ce vor citi acest articol ori l-au jucat deja (tot de pe net luat), ori il vor descarca pe viitor, bineinteles piratat.

Cerinte minime de sistem:

* Windows XP (SP3), Vista (SP2) sau Windows 7
* Intel Core 2 Duo E4400 / AMD Athlon 64 X2 4000+
* RAM: 1 GB (WinXP), 2 GB (Vista, Win7)
* Placa video: 256 MB DirectX 9.0c-Compatibil
* Placa sunet: DirectX 9.0c-Compatibil
* Spatiu pe disc: 8 GB



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu