Lodgy, noul model de la Dacia

Dacia îşi vor prezenta noul model, Lodgy, la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012. Maşina se vrea a fi una de familie fiind disponibilă în varianta cu 5, respectiv 7 locuri.
Mie unul nu-mi place. Nu zic că nu-mi place toată maşina, cum merge (nu cred că o sa ating vreodata volanul acestei maşini), cum se comportă sau cât consumă. Nu! Nu-mi place modelul, cum arată, în ce stil a fost concepută. Oare designerii ăştia sunt atât de incompentenţi? Să zicem că faţa maşinii e acceptabil spre mediocru, dar spatele...,  spatele mă dă pe spate. Urât, ce să mai!




Feisbucisme (8)

Tot nu se citeşte inainte de a se da share. Tre' să fii crud la minte să umpli facebook-ul cu asemenea tâmpenii...


Trailer "Bad Ass" (2012)


Astăzi a fost lansat trailerul oficial pentru filmul în regia lui Craig Moss, "Bad Ass". Craig Moss este la început de carieră, filmele sale (3 la număr) neavând parte de feedbackul aşteptat. Se pare însă că "Bad Ass" va fi unul reuşit, păreri pro şi contra circulând deja pe internet. Probabil vinovat pentru asta este deja celebrul Danny Trejo ce va avea rolul principal, interpretându-l pe Frank Vega, un erou al războiului din Vietnam ce se întoarce în oraşul natal unde dă de alte probleme.

După trailer, povestea filmului seamănă izbitor de mult cu "Hobo with a Shotgun", film lansat cu puţin timp în urmă.

P.S - Am uitat să precizez că filmul se va lansa pe 24 Aprilie 2012. Mai multe detalii aici.