Grupele UEFA Euro 2012. Păreri?

În această seară, la Kiev, a avut loc o nouă tragere la sorţi în fotbalul european, de data aceasta pentru EURO 2012. După cum probabil ştiţi, vor fi 4 grupe a câte 4 echipe naţionale. În total 16 echipe şi 48 de meciuri care nu trebuiesc ratate. Campionatul din 2012 va fi ediţia cu numărul 14, primul meci disputându-se pe 8 iunie între naţionalele Poloniei şi Greciei. Gazdele sunt Polonia şi Ucraina, ţări calificate direct. Vedem grupele mai jos. Personal cred că grupa B va fi cea mai spectaculoasă. Dacă vrea cineva să mă contrazică sau să îmi susţină părerea o poate face printr-un comentariu.



Cineva mi-a schimbat statusul. Soluţie.

De ceva vreme o aplicaţie disponibilă pe internet face ravagii printre utilizatorii programului Yahoo Messenger!, orice persoană având posibilitatea să schimbe statusul alteia. Din ce am văzut trebuie doar să introduci id-ul victimei, noul status şi un cod captcha, de restul ocupându-se aplicaţia. Se pare că motivul pentru care a fost creată este acela de a avea posibilitatea să ne actualizăm statusul chiar dacă messengerul este blocat sau nu funcţionează.

Dacă aţi întâmpinat această problemă trebuie să mergeţi la Messenger->Preferences->Ignore List şi să bifaţi opţiunea "Ignore anyone who is not in my Yahoo! Contacts". Asta-i tot.