Iluzie audio

Ce tare! Ascultaţi sunetul de mai jos până la sfârşit după care daţi replay, again & again. Rezultatul? It's magic!




Care este cel mai lung video de pe youtube?

Ăsta..


Trailer Red Tails (2012)

Dacă vă era dor să vizionaţi un film cu şi despre avioane (din timpul războiului, sau nu), LucasFilm şi 20th Century Fox au lansat primul trailer pentru "Red Tails", drama de razboi ce se va lansa pe marile ecrane în Ianuarie 2012. Ca personaje principale ii vom vedea pe Cuba Gooding Jr., Terrence Howard, Bryan Cranston, Nate Parker sau David Oyelowo. Până atunci vedem trailer-ul care a fost lansat chiar astăzi. Vizionare placută!




Jocurile lunii August 2011

Vedem mai jos, într-un video realizat de site-ul GameTrailers.com, ce jocuri ne aşteaptă în luna august a acestui an. Precizez că nu toate jocurile sunt realizate pentru PC, în filmuleţ specificându-se platformele. Enjoy!


29 Iulie - Ziua imnului naţional

Pe data de 29 iulie se sărbătoreşte Ziua Imnului Naţional al României, iar versurile lui, pe care ar trebui să le fredonăm cu mândrie, sunt din ce în ce mai puţin cunoscute. Versurile imnului sunt scrise de Andrei Mureşanu, iar Anton Pann este autorul muzicii imnului, devenit în scurt timp un adevărat manifest, cântat  cu ocazia fiecărui conflict în România, datorită mesajului de patriotism şi de libertate pe care îl poartă în el. Acesta a fost şi cazul în timpul Revoluţiei române din 1989, când practic instantaneu şi generalizat a fost cântat ca un adevărat imn naţional, înlocuind imnul comunist "Trei culori”.



Fail Compilation - Iulie 2011


Cea mai ieftină tabletă

Nu cu mult timp în urmă, băieţii de la Allview au lansat pe piaţă propria lor tableta la un preţ foarte mic, fiind cea mai ieftină tabletă din România. Preţul se învârte în jurul a 700 RON fiind o copie excelentă a giganţilor de la Apple, Samsung sau Motorola. Ultima versiune a tabletei, Allview AllDro 2 are următoarea configuraţie:

  • Sistem de operare: Android 2.3
  • Procesor: Samsung ARM Cortex A8, 1GHZ
  • Display: 8 inch, 4/3
  • Redare: FullHD
  • G-sensor
  • Multitasking
  • Wifi 802.1.1 b/g
  • Flash Memory: 4 GB
 
    Caracteristici:
    • Rulează filme direct în browser
    • Aplicaţii şi jocuri româneşti într-un singur loc - Allview Store
    • Mesagerie instant
    • Office, E-book
    • Conexiune HDMI
    • Browser Dolphin
    Per total, Allview AllDro 2 este un gadget low-end ce se adresează persoanelor cu un buget redus şi care vor să "guste" din magia acestor tablete.


    Genial! (6)


    Weekend Studenţesc - Episodul 10

    Un serial 100% românesc realizat de un grup de studenţi de la facultatea FSEGA din Cluj (şi nu numai), "Weekend studenţesc" este o comedie îmbinată cu elemente de "lifestyle" studenţesc să'i zic aşa, care încearcă să ne arate nouă, viitorilor studenţi şi chiar celor care au trecut prin aşa ceva, cam cum stă treaba în timpul facultăţii. Serialul dezbate o temă destul de interesantă şi este cu mult peste unele producţii hollywoodiene care până la urma urmei sunt realizate de profesionişti. Haideţi să vizionăm împreună cel de-al zecelea episod din seria "Weekend studenţesc", numele acestuia fiind "Pascale". Vizionare placută!



    Detalii despre personajele acestui serial:

    Pişcot - Vlad Catană
    Puf - Tudor Mitrea
    Şobo - Ovidiu Suciu
    Barby - Ana-Maria Mocan
    DD - Andrada Sămârtean

    Pentru a afla informaţii şi/sau a'i contacta click pe numele real al fiecarui personaj sau:
    Contact:
    Echipa: weekendstudentesc@gmail.com
    Vlad Catană: piscot_ws@yahoo.com
    Tudor Mitrea: video_puf2010@yahoo.com
    Ovidiu Suciu: smucdj@yahoo.com
    Ana-Maria Mocan: *Privat*
    Andrada Sămârtean: *Privat*.

    Ne auzim la următorul episod. Pe curând!

    Vezi şi: Episodul 1 | Episodul 2 | Episodul 3 | Episodul 4 | Episodul 5 | Episodul 6 | Episodul 7 | Episodul 8 | Episodul 9


    Feisbucisme (3)

    Seria evenimentelor tampite cu produse oferite moca pentru un singur like continua. Se observa progresul pe care il fac cei cu evenimentele, produsele oferite cadó mai nou sunt ipad-uri si mini laptopuri. Daca se continua in ritmul asta, peste cateva saptamani se vor da masini primilor 100000 de participanti:)) Aberant..

    PS. Cel cu ipad-uri a fost eliminat.


    Vrei să fii miliardar revine la TV

    Kanal D a achiziționat cel mai renumit și de succes format de televiziune pe plan mondial «Vrei să fii milionar?» pentru grila din această toamnă. La 10 ani de la lansarea pe piață în Anglia, game show-ul «Vrei să fii milionar?» revine în România la cerințele publicului avându-l ca prezentator pe «părintele» acestui format în Romania: Virgil Ianțu. Kanal D va oferi, astfel, o alternativă telespectatorilor care își doresc un show de divertisment interesant, informativ, cu suspans și premii uriașe în bani. Kanal D provoacă telespectatorii români să își reîntoarcă atenția către cultura generală și să urmărească un show în care elementul catalizator este cunoașterea.
    Observ că din cauza crizei şi a schimbării bancnotei naţionale, mai exact datorită tăierii zerourilor, emisiunea "Vrei să fii miliardar" ce a fost difuzată la începutul anului 2000 pe Prima TV dacă nu mă înşel, şi-a schimbat titlul în "Vrei să fii milionar". Miliardar sau milionar, nu prea contează, important e că show-ul va fi reluat de Kanal D avându-l prezentator pe acelaşi tătic, Virgil Ianţu. Deocamdată nu a fost anunţată data oficială de lansare, cei de la Kanal D confirmând doar perioada, toamna acestui an.


    Syncronization in Progress.. (2)




    Muzica de azi (26 Iulie 2011)

    • Dance: Roller Sis Feat Lennox Brown - Let's Dance [Click]
    • Vocal Trance: E.P.I.C. feat. Julie Thompson - Breathe [Click]
    • Vocal Trance: tyDi with Jennifer Rene & Tenishia - Greater Heights [Click]
    • Vocal Trance: tyDi feat. DJ Rap - Talking To Myself [Click]
    • Remix: 4 Strings - Sunrise (Radion 6 Remix) [Click]
    • Videoclip: Xonia – Hold On [Click]


    Genial! (5)


    Trailer Intruders

    În urmă cu o zi a fost lansat primul trailer pentru "Intruders", un film realizat de Juan Carlos Fresnadillo, acelaşi care a gandit şi "28 Weeks Later". Povestea filmului este una sinistră, filmul fiind de groază, în care 2 familii diferite au probleme cu un aşa zis "intrus" care le dă bătăi de cap. Data de lansare înca nu a fost anunţată, din trailer filmul fiind mai mult decat ok şi probabil o să fie un must watch. Enjoy!


    Openminded!? by Roger Shah

    Un nou album de muzică vocal trance şi-a făcut apariţia pe piaţa muzicală începând cu 22 Iulie. Este vorba despre "Openminded!?" a lui Roger Shah, album ce conţine 28 de piese realizate în colaborare cu diferiţi vocalişti. Aş clasa albumul imediat după "Distant Earth" a lui ATB şi "Piercing the Quiet" al băieţilor de la Tritonal. Openminded!? este separat în două discuri, unul conţinând 14 piese Club Remix, celalalt tot 14 însă Album Remix. Preferata mea este "Island", în colaborare cu Adrina Thorpe, urmată de "Shine" şi "When The World’s Asleep".

    CD1 Album Club Mixes                                             CD2 Album Mixes
    01 Openminded!?                                                        01 Openminded!?
    02 Morning Star (feat. Moya Brennan)                        02 Morning Star (feat. Moya Brennan)
    03 In The Light (feat. Sian Kosheen)                           03 Hide U (feat. Sian Kosheen)
    04 Obsession (feat. Chris Jones)                                04 Obsession (feat. Chris Jones)
    05 One Love (feat. Carla Werner)                               05 One Love (feat. Carla Werner)
    06 Porque (feat. Salma Ros)                                       06 Porque (feat. Salma Ros)
    07 Guess (feat. Nuera)                                                07 Guess (feat. Nuera)
    08 Dance With Me (feat. Inger Hansen)                      08 In The Light (feat. Sian Kosheen)
    09 When The World’s Asleep (feat. Lorilee)                09 Dance With Me (feat. Inger Hansen)
    10 Save It All Today (feat. Ira Losco)                          10 When The World’s Asleep (feat. Lorilee)
    11 Shine (feat. Sian Kosheen)                                     11 Save It All Today (feat. Ira Losco)
    12 Island (feat. Adrina Thorpe)                                    12 Shine (feat. Sian Kosheen)
    13 Summer Days (feat. Chris Jones)                           13 Island (feat. Adrina Thorpe)
    14 Symbiosis (feat. Kim Svärd)                                    14 Symbiosis (feat. Kim Svärd)


    Feisbucisme (2)

    Am primit recent două invitaţii la alte tâmpenii la care cei mai mulţi pun botul. Voi chiar credeţi că veţi primi un tricou gratis doar dând un like? Credeţi că cei de la facebook vor creea butonul 'dislike' pentru că a fost creat nuş ce eveniment de un oarecare utilizator făcut pentru alocaţie? Vă înşelaţi rău de tot. Faza proastă e că românul nu se învaţă minte şi face aceeaşi greşeală de 1000 de ori. În cazul de faţă, chiar dacă nu a primit tricou, a participat la un altul unde primea o cană cadou. Din nou, nu a primit nici cana însa a participat şi la cel cu ochelarii. Cât de tâmp să fii?


    Da, sunt evenimente realizate de străini însă românii sunt majoritari la aşa ceva. Cum spuneam şi aici, cel mai bine e să reportaţi evenimentul ca spam/scam şi să nu participaţi, bineinţeles.


    Dramatizăm, dramatizăm, dramatizăm..


    De ce oare presa din România se ocupă mai mult de cazul morţii lui Amy Winehouse decât presa engleză? De ce trebuie să umplem paginile ziarelor şi cele online doar cu articole (exagerat de tâmpite unele) despre moartea cântăreţei? De ce trebuie să facem un serial gen Elodia din asta? De ce nu se face un singur articol care să fie actualizat cu toate căcaturile? De ce a trebuit să moară Amy Winehouse într-o asemenea circumstanţă? Îmi răspunde şi mie cineva la întrebările astea? Nu! Asta-i România, ţara în care dramatismul e la ordinea zilei..


    Muzica de azi (25 Iulie 2011)

    • Dance: Sonny Flame - Get Your Clothes Off [Click]
    • Dance: Voxis - I Just Wanna [Click]
    • Remix: Honey - Feel the love (Andeeno Damassy Remix) [Click]
    • Remix: Chris Reece feat. Romina Andrews - Right Back (EDXs Indian Summer Remix) [Click]
    • Trance: Nifra - Strangers (Vocal Mix) [Click]
    • Vocal Trance: Chris Reece feat. Jennifer Needles - Never Let Me Go (Extended Remix) [Click]
    • Remix: tyDi feat. Tania Zygar - Why Do I Care (Clashback Remix) [Click]
    • Remix: tyDi feat. Tania Zygar - Why Do I Care (Walsh & McAuley Mix) [Click]
    • Videoclip: tyDi feat. Tania Zygar - Why Do I Care [Click]


    Ya Hoo! (1)

    x: fa te bine
    x: vbim
    x: >:D<
    Trabelsy™: sec
    Trabelsy™: >:D<
    x: ca tine
    x: :*:**
    Trabelsy™: ca mine:X
    x: ca tine
    Trabelsy™: ca mine:X
    x: si totusi altfel
    Trabelsy™: ca mine:X
    x: Nu!
    Trabelsy™: :-""
    x: ce copii suntem
    x: esti
    x: suntem
    Trabelsy™: eu eu, eu sunt
    x: esti si bine ca recunosti

    : )


    Genial! (4)


    Matematica şi libertatea.ro

    Mă miră faptul că redactorii site-ului online libertatea.ro scriu articole cum că elevii sunt inculţi, prost educaţi şi nu au fost în stare să promoveze bacalaureatul, dar nu se uită la propria persoană care, ca redactor al unui site ce se respectă, ar trebui măcar să gândească ceea ce scrie.
    Am întâlnit azi un titlu: "În România trei copii mor în fiecare minut din cauza pneumoniei" şi m-am blocat pentru câteva secunde. Dacă ar face un calcul, rezultatul ar fi 4320 de decese pe zi ceea ce ar însemna luând în calcul şi natalitatea, ca în câţiva ani populaţia României să fie egală cu 0.
    Nu cred că mai e cazul să ne întrebăm unde fac carieră cei care nu au fost în stare să ia bacul..


    Trăiască prostia din România!

    Nu mi-am imaginat de ce pot fi în stare unele "vedete" de la noi pentru a ieşi în evidenţă şi a ajunge din nou pe prima pagina a ziarelor. Cel mai recent exemplu îl dă Oana Zăvoranu care urcă pe pagina sa de facebook câte un filmuleţ în care "dansează" pe diferite melodii, filmuleţe care apar din ce în ce mai des. Motivul pentru care face asta cică ar fi să demonstreze că acea pagină de facebook este pagina sa oficială. Asta se poate face contactându-i pe cei de la facebook care prin metode proprii îţi pot verifica contul, făcându-l, după caz, oficial sau nu.
    Ce mă irită pe mine este faptul că după ce s-a despărţit de Pepe, Zăvoranu a ajuns un nimic în faţa mass-mediei din România, ajungând la diverse metode de promovare printre care: poze nud în Playboy, poze nud "accidentale" şi mai nou, aceste filmuleţe, în numar de 4 (deocamdată), în care ea dansează. Cine stă să o privească? Nobody!

    Dovezi: aici, aici, aici, aici, aici sau aici.


    Syncronization in Progress..




    Weekend Studenţesc - Episodul 9

    Un serial 100% românesc realizat de un grup de studenţi de la facultatea FSEGA din Cluj (şi nu numai), "Weekend studenţesc" este o comedie îmbinată cu elemente de "lifestyle" studenţesc să'i zic aşa, care încearcă să ne arate nouă, viitorilor studenţi şi chiar celor care au trecut prin aşa ceva, cam cum stă treaba în timpul facultăţii. Serialul dezbate o temă destul de interesantă şi este cu mult peste unele producţii hollywoodiene care până la urma urmei sunt realizate de profesionişti. Haideţi să vizionăm împreună cel de-al noualea episod din seria "Weekend studenţesc", numele acestuia fiind "Romanţe". Vizionare placută!



    Detalii despre personajele acestui serial:

    Pişcot - Vlad Catană
    Puf - Tudor Mitrea
    Şobo - Ovidiu Suciu
    Barby - Ana-Maria Mocan
    DD - Andrada Sămârtean

    Pentru a afla informaţii şi/sau a'i contacta click pe numele real al fiecarui personaj sau:
    Contact:
    Echipa: weekendstudentesc@gmail.com
    Vlad Catană: piscot_ws@yahoo.com
    Tudor Mitrea: video_puf2010@yahoo.com
    Ovidiu Suciu: smucdj@yahoo.com
    Ana-Maria Mocan: *Privat*
    Andrada Sămârtean: *Privat*.

    Ne auzim la următorul episod. Pe curând!

    Vezi şi: Episodul 1 | Episodul 2 | Episodul 3 | Episodul 4 | Episodul 5 | Episodul 6 | Episodul 7 | Episodul 8


    Justiţie omenească

    Nu pot să cred aşa ceva!! Autorul masacrului de zilele trecute din Oslo care a ucis 84 de persoane + alţi 7 de la atentatul cu bomba, RISCĂ (cum dracu să rişte?) 21 de ani de închisoare. Numai atât? Se duce dracului toată omenirea asta tâmpită cu legile lor de căcat! Eu ştiam că daca omorul nu a fost din culpă se primesc mai puţini ani de închisoare, dar aşa, prostul ăsta a apasăt pe trăgaci, a fost conştient de ceea ce face, cum naiba să primească 21 de ani?!
    Asta ar fi echivalentul la 85 de zile pentru fiecare viată luată. Aşa fraţilor, trăiască criminalii, hoţii şi baptiştii! Noi restul avem un pret: 85 de zile la bulău şi poate să ne dea cu bâta în cap. Destul de corect, nu?


    Alphas - Serialul

    În urmă cu două săptămâni şi-a făcut debutul un nou serial marca SyFy intitulat "Alphas". Serialul urmăreşte povestea unei echipe de oameni cu puteri supranaturale conduse de un aşa zis Dr. Lee Rosen. Cei care fac parte din echipă, adică cei cu puteri sunt supranumiţi "alphas", lucrând împreună ei rezolvând diferite cazuri ce apar pe parcursul căutarii şi eliminării altor oameni ce la rândul lor caută să ii elimine pe toţi "alphas". Practic, serialul este considerat o clonă reuşită a "Heroes"-ului celor de la NBC care s-a terminat de mult şi a avut un final dezastruos, la fel cum s-a întâmplat şi cu seria "Lost".
    Momentan, "Alphas" a ajuns la episodul 2 (care este foarte tare, apropo), seria având în total 13 episoade pentru sezonul 1, fiind zvonuri cum că producătorii să fi comandat deja şi un sezon 2. Episoadele noi apar în fiecare Luni pe canalul american SyFy.
    Aveţi posibilitatea să îl vizionaţi şi online, ilegal, aici.


    Copacul porno

    Am văzut destule imagini în care copacii apăreau în ipostaze deocheate însa ca cel din imaginea de mai jos nu credeam că o să văd vreodată. Nici măcar nu credeam că poate exista aşa ceva:))
    Ei bine, fericitul proprietar este un sătean din Durneşti, judeţul Suceava, ce deţine o colecţie impresionantă de diferite lucruri vechi. Printre acestea apare şi această bucată de copac (de nuc, mai exact) ce face din curtea lui o atracţie turistică. Sper să ajung şi eu pe acolo că nu e departe tare de oraşul în care locuiesc. Vedem poza mai jos, preluată de pe libertatea.ro.


    Fetele astea!

    Nici când sunt mici nu le mai tace gura aia :)) Băiatul a paţit-o.. vrea nu vrea trebuie să se mărite cu ea.




    Trailer Paranormal Activity 3

    Ieri a fost lansat primul trailer oficial pentru Paranormal Activity 3, un horror ce se va lansa pe 21 Octombrie 2011 sub regia lui Henry Joost şi Ariel Schulma, filmările desfăşurându-se în studiourile celor de la Paramount Pictures. Îmi plac genul ăsta de filme şi abia aştept să apară partea a treia.
    Vedem deci primul trailer pentru Paranormal Activity 3. Vizionare (ne)placută!


    F.E.A.R. 3 - Game Over!


    Vă spuneam în articolul dedicat jocului de la SCS, "Truck & Trailers" că o să revin cu o parere despre nou lansatul F.E.A.R. 3, un shooter dezvoltat de Day 1 Studios şi distribuit de Warner Bros. Interactive Entertainment începând cu primăvara acestui an.
    Mă aşteptam ca jocul să fie nu peste precedentele (F.E.A.R 1 şi 2), dar măcar să atingă cât de cât nivelul lor însa am rămas dezamăgit. Grafica cu care vine partea a treia este una mediocră, una foarte slabă, o grafică întâlnită prin anul 2003-2004.
    L-am jucat ziua pentru că nu mă ţine să il joc după lăsarea întunericului, jocul continuând povestea horror pe care am întâlnit-o în celelalte titluri. Chiar daca F.E.A.R. 1 a fost catalogat ca fiind cel mai de groază joc produs vreodată, nici cea de-a treia parte nu se lasă şi vă pregăteşte surprize cam... "scarry". Subliniez că l-am jucat ziua şi mi-a pierit cheful de stat singur, orice mişcare, orice sunet din casă simţindu-l de parcă mi-aş fi dezvoltat auzul.
    Per total, jocul este reuşit, în afară de grafica care lasă de dorit, e unul de nota 8,5. Îl recomand cu cea mai mare placere dar nu faceţi greşeala pe care am făcut-o eu. Încercaţi să îl jucaţi noaptea după ora 12. Have fun!

    Cerinţe de sitem F.E.A.R 3
    • OS: Windows XP, Vista or Windows 7
    • CPU: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4800+
    • RAM: 2 GB
    • HDD: 10 GB free disk space
    • Graphics: 512 MB Graphics Memory
    • Sound Card: DirectX 9 Compatible
    • DirectX: Version 9.0c

    Gameplay


    Genial! (3)


    113 ani de la naşterea lui Alexander Calder

    Aşa cum ne-au obişnuit până acum, baieţii de la Google şi-au personalizat logo-ul cu unul dedicat împlinirii a 113 ani de la naşterea lui Alexander Calder, artistul american ce şi-a dedicat viaţa sculpturii, picturii şi litografiei, reuşind să işi deseneze propria maşină de curse.

    Alexander Calder (July 22, 1898 – November 11, 1976) was an American sculptor and artist most famous for inventing mobile sculptures. In addition to mobile and stable sculpture, Alexander Calder also created paintings, lithographs, toys, tapestry, jewelry and household objects. [via]
    Logo-ul creat de cei de la Google este unul animat, desenul putându-se mişca atingându-l uşor cu mouseul. Mai multe detalii despre Alexander Calder aflaţi aici, iar dacă doriţi să vedeţi şi celelalte logo-uri create de Google accesaţi pagina aceasta.


    Vreau şi eu! (2)

    Chiar dacă nu vom vedea în viitorul apropiat asemenea tehnologie instalată pe maşinile noastre, mi-aş dori şi eu să am geamuri ca cele prezentate mai jos, la maşina pe care nu o am.




    Muzica de azi (21 Iulie 2011)


    Dedic acest titlu, "Muzica de azi", unei serii de articole menite de a vă ţine la curent cu ultimele lansări de muzică şi videoclipuri, toate într-un singur loc. Aşadar, în fiecare seară sau o dată la două, trei zile (depinde de activitatea muzicii pe piaţa internaută) voi publica un astfel de articol.
    Încep cu noul single by Costi Ioniţă, "Dame", interpretat de Shaggy şi Celia. Nu, nu e Sahara, ea stă pe tuşă de data aceasta. Piesa a fost produsă pentru albumul "Summer in Kingston" al lui Shaggy, fiind cea de-a doua piesă produsă de Costi pentru Shaggy, dupa "Fired Up". [Click aici]
    Al doilea release de astăzi este un Mash-Up al francezului Le Roi, mash-up realizat între ultima piesă a Innei, "Club Rocker" şi remixul lui DJ Nejtrino şi DJ Stranger. [Click aici]
    Cam atâtea piese noi ce meritau atenţia noastră. Trecem la videoclipuri. Primul pe azi este realizat tot pentru o piesă de-a lui Shaggy, tot de pe acelaşi album, "Summer in Kingston". Este vorba despre "Suggarcane" aparută în luna mai, filmările desfăşurându-se într-o zonă aglomerată din capitala Kingston, regizor fiind Jay Will. [Click aici]
    Al doilea videoclip este unul românesc, creat pentru unul dintre hiturile verii şi anume "Senorita" lui Allexinno şi Starchild. Clipul a fost filmat la Saint-Tropez în regia lui Iulian Moga care se pare că e printre puţinii ce se mai ocupă de videoclipurile din România. Cum era de aşteptat, nu puteau să lipsească fetele. Deci se anunţă un clip hot. [Click aici]
    Ultimul, dar nu cel din urmă este un release pe care l-am aşteptat încă de când s-a anunţat. Vinovat pentru asta este Dash Berlin ce a lansat în urmă cu o oră videoclipul ultimului single în colaborare cu Jonathan Mendelsohn, "Better Half of Me". Este pe departe cel mai bun videoclip al verii ţinând cont şi de povestea acestuia, destul de originală în lumea muzicii trance. [Click aici]
    Cam atât pentru azi. Ne auzim mâine la un nou articol, asta dacă se vor lansa şi piese sau videoclipuri noi. Pe curând!


    Care a fost primul film de groază?

    Mi-am pus această întrebare şi neştiind răspunsul l-am luat pe nea' Google la răsfoit pentru a afla care a fost primul film de groază produs şi transmis la cinema. Aşadar am aflat, numele acestuia fiind "Le Manoir du Diable" (în engleza, "Devil's Castle"). A fost realizat în anul 1896 de către regizorul francez Georges Méliès, regizor ce a jucat şi rolul principal din film.
    Am găsit şi o bucată din această producţie, de câteva minute, având posibilitatea să o urmăriţi şi voi mai jos. Enjoy!


    Jocurile de pe facebook - Statistici

    Dacă aveţi un cont pe facebook şi sunt sigur că majoritatea aveţi, este imposibil să nu fi auzit de Farmville, Cityville, Mafia Wars sau alte jocuri ce domină din ce în ce mai mult site-ul de socializare. De curând, cei de la Single Grain au făcut nişte statistici în legătură cu numărul de jucători şi frecvenţa lor asupra jocurilor de pe Facebook.
    Top 10-ul este dominat clar de Cityville, cu aproximativ 90 de milioane de jucători, urmat de celebrul Farmville (cu 43 de milioane) şi Texas HoldEm Poker (35 de milioane), în coada acestui top fiind noul joc de la Zynga, Empires & Allies cu 9.6 milioane.
    Cel mai mare producător de jocuri online care-şi au "reşedinţa" pe facebook sunt create de Zynga, o companie despre care s-a auzit că ar caştiga undeva la 10 dolari per utilizator. Pe lună sau pe an, asta ştiu doar ei.
    Topul întreg plus alte informaţii despre aceste jocuri aflaţi printr-un click pe imaginea de mai jos. Subliniez, printr-un click, deoarece imaginea are o dimensiune mai mare şi o claritate mai bună.


    Genial! (2)


    Weekend Studenţesc - Episodul 8

    Un serial 100% românesc realizat de un grup de studenţi de la facultatea FSEGA din Cluj (şi nu numai), "Weekend studenţesc" este o comedie îmbinată cu elemente de "lifestyle" studenţesc să'i zic aşa, care încearcă să ne arate nouă, viitorilor studenţi şi chiar celor care au trecut prin aşa ceva, cam cum stă treaba în timpul facultăţii. Serialul dezbate o temă destul de interesantă şi este cu mult peste unele producţii hollywoodiene care până la urma urmei sunt realizate de profesionişti. Haideţi să vizionăm împreună cel de-al optulea episod din seria "Weekend studenţesc", numele acestuia fiind "Trac cu spatele". Vizionare placută!



    Detalii despre personajele acestui serial:

    Pişcot - Vlad Catană
    Puf - Tudor Mitrea
    Şobo - Ovidiu Suciu
    Barby - Ana-Maria Mocan
    DD - Andrada Sămârtean

    Pentru a afla informaţii şi/sau a'i contacta click pe numele real al fiecarui personaj sau:
    Contact:
    Echipa: weekendstudentesc@gmail.com
    Vlad Catană: piscot_ws@yahoo.com
    Tudor Mitrea: video_puf2010@yahoo.com
    Ovidiu Suciu: smucdj@yahoo.com
    Ana-Maria Mocan: *Privat*
    Andrada Sămârtean: *Privat*.

    Ne auzim la următorul episod. Pe curând!

    Vezi şi: Episodul 1 | Episodul 2 | Episodul 3 | Episodul 4 | Episodul 5 | Episodul 6 | Episodul 7


    Oraş cu un singur locuitor în Statele Unite

    Nici mie nu îmi vine să cred însă există. Oraşul Buford din Wyoming, Statele Unite are nici mai mult nici mai puţin de un singur locuitor. Acesta deţine singura funcţie oficială, cea de primar, fiind şi deţinătorul singurului magazin, al singurei benzinării, al singurei case şi al singurului camion din oraş.
    Se pare că oraşul a fost de-a lungul timpului mai populat, având 3 locuitori. Vedem mai jos un filmuleţ de la faţa locului, precum şi un interviu acordat de primar.:))




    De ce merg femeile cate doua la baie?


    iPuff - următorul release by Apple?!

    Chiar dacă pare ceva cu totul şi cu totul anormal, ideea celor de la Apple să lanseze iPuff mi se pare genială. Practic, este o ţigară electronică ce are încorporat un stick usb şi foarte probabil fiind şi un mp3 portabil. Pare de domeniul fantasticului însa dacă stam bine şi ne gândim, chiar ar fi posibil să se creeze aşa ceva. Nu mai zic cât de geniali au fost când au ales acest nume: iPuff.


    Vreau si eu! (1)


    Vreau maşină eco!

    Până în prezent nu prea mă atrăgeau maşinile eco însă începând de câteva zile, de când am aflat cât costă un plin şi ce autonomie are o maşină cu acel plin, parcă parcă mi-aş dori mai mult o maşină eco decât una diesel sau pe benzină.
    Prima pompă eco din România a afişat preţul de 4,5 lei la un plin făcut, autonomia acestuia fiind de 160 de kilometri! Pare imposibil nu? Uite că e posibil şi chiar vom vedea şi noi pe "străzile" din Românica din ce în ce mai multe maşini eco. Partea nasoală este că preţul unei astfel de maşini pleacă de la cel puţin 35.000 de euro, viteza maximă nedepăsind 130 de km. Totuşi pentru un asemenea consum e destul 100 km.
    Vedem aici câteva modele hibrid.


    Feisbucisme (1)

    Circulă de câteva zile pe site-ul de socializare Facebook, nişte evenimente penale care spun că: "Primii nnn.nnn de participanţi primesc un cadou personalizat absolut gratuit". Ei bine, pentru a primi acel cadou trebuie să dai de "veste" mai departe invitând toţi prietenii să ia parte la acel eveniment ca apoi să fii nevoit să dai un like la o pagină total banală care nu are nici cea mai mică legatură cu evenimentul în sine sau cu gratuitul cadó oferit.
    Ştim cu toţii că atunci când vine vorba de ceva moca, hop şi românu cu like-ul, şi vin cu miile ca deh.. nu le-ar strica un tricou, cană, şapcă sau ce mai dau ăia cadó. Vreau să vă spun deci că aceste evenimente sunt nişte măgării realizate doar pentru ca acel site să adune cât mai multe like-uri. Propun deci să daţi unlike şi să reportaţi evenimentul ca fiind spam, iar pe viitor să nu punem botul ca toţi... românii.


    WTF? Moneda Facebook?

    Ne ducem dracului cât de curând dacă mai continuăm în modul ăsta! Deşteptul ăsta de Mark Zuckerberg (pe bune, chiar E deştept), "tăticul" celui mai în vogă site de socializare (deocamdată:D vine Google+ tare) are în plan punerea în aplicare a propriei monede de circulaţie mondială.
    Cică s-ar numi "facebooks", 1 din ăsta fiind 10 cenţi americani. Nu trebuie să "punem botu" şi speram (in continuare) că lumea se va mai indrepta pe viitor (îi contrazic cam pe toţi când zic asta), tâmpenii ca acestea să auzim mai rar.


    Prima reclamă 3D vizibilă cu ochiul liber

    Nu ştiu dacă e chiar adevărat dar reclama de mai jos a fost considerată ca fiind prima reclamă 3D vizibilă cu ochiul liber. Ghiciţi cine a zis că e 3D.. ProTV. O fi n-o fi, ca reclamă e destul de reuşită.


    Google şi Catedrala Sfântul Vasile, din Moscova


    Geniala idee a celor de la Google de a-şi transforma logo-ul într-unul personalizat odată cu omagierea unui anumit eveniment a fost pusă în practică şi astăzi odată cu sărbătorirea a 450 de ani de la construirea uneia dintre cele mai mari catedrale din lume, Sfântul Vasile.
    Catedrala este situată în Piaţa Roşie din Moscova, construcţia fiind finalizată în 1561, de atunci este considerată un templu ortodox şi un simbol al oraşului și al arhitecturii ruse tradiționale.
    Pentru mai multe informaţii despre catedrală accesaţi pagina aceasta. Iar dacă doriţi să vedeţi şi celelalte logo-uri (numite Google Doodle) intraţi aici.


    S-a lansat Mozilla Firefox 6 Beta


    Cred că glumesc! Nici bine nu m-am văzut cu versiunea finală 5 a browserului web, că băieţii de la Mozilla ne-au pregatit o nouă versiune, a şasea, beta bineînţeles, punând-o la dispoziţia noastră, utilizatorilor Firefox, spre testare, începând de ieri seară. Îmi place că baieţii încă se ţin de treabă şi trudesc în realizarea unei versiuni cât mai rapide şi mai bune că deh.. Chrome-ul e pe val.
    Ce spun baieţii că vine nou odată cu 6 Beta?

    • Add-ons Manager with Plugin Check: Check that your plugins are up-to-date directly from the Add-ons Manager
    • Improved Panorama Groups: Reduces browser startup time by only loading saved tab groups when you use Panorama
    • Improved Address Bar: Highlights the domain name of the website you’re visiting to make it easy to identify where you are online
    • Streamlined site identity block
    • Quickly build and test JavaScript snippets in the browser
    • Support for Web Sockets with a prefixed API
    • Moveable Web Console
    • New Web developer-specific menu
    • Window.matchMedia API
    • Support for server-sent events

    Într-adevăr, a treia îmbunătăţire am observat-o şi eu după finalizarea instalării. Pentru restul nu mă pot pronunţa pentru că nu sunt pro în domeniu.
    Versiunea 6 Beta este disponibilă pentru download la acest link.


    "Haifaiviştii" invadează Facebook-ul

    Încetul cu încetul se adevereşte ceea ce ziceam eu şi încă mulţi alţii cum că Facebook-ul o să ajungă un alt site de cocalari datorită invaziei "haifaiviştilor". Deja încep să se înmulţească linkurile cu manele, mass-urile tâmpite (da, sunt aşa ceva şi pe facebook) şi personajele ratate şi prost educate.
    În urma cu două zile a dat dracu în toţi ăştia de pe facebook şi acum folosesc toţi (da toţi) o tâmpenie de joc, provocare sau ce o mai fi, care zice aşa: "Dă-mi un like şi iţi dau o literă", cu litera primită trebuind să te lauzi cu ce-ţi place şi ce nu. Aberant..
    Uite şi un printscreen:

    Priviţi cum sar toţi cu like-ul:)


    De ce nu merge Facebook?

    Am ales un titlu care se cauta cam des ce-i drept, de catre cei care nu au nici o tangenta cu internetul si tehnologia de ultima generatie. Am incercat sa intru in urma cu cate minute si surpriza:

    N-am mai patit-o niciodata de cand am cont si nici nu ma asteptam sa se intample asta. By the way, la voi merge?


    S-a lansat Yahoo Messenger 11

    Versiunea finală a acestui popular client de mesagerie instant a sosit după o perioadă lungă de stadiu beta, într-un moment în care mulţi dintre noi aşteptau deja să audă despre lansarea Yahoo Messenger 12 şi nu neapărat despre relansarea ediţiei actuale, ce-i drept într-o versiune oficială mai bine finisată. Răgazul de timp câştigat a permis introducerea de numeroase optimizări pentru performanţă şi stabilitate, alături de remedii pentru toate bug-urile descoperite în versiunea beta.
    >>Descarca Yahoo Messenger 11 Final de aici.<<
    Iată care sunt principalele facilităţi oferite de Yahoo Messenger 11:
    •  Putem trimite mesaje text şi SMS-uri (serviciu pe bază de subscripţie).
    • Putem iniţia apeluri audio şi video, iar serviciul de mesagerie vocală ne ajută să nu pierdem mesajele importante.
    • Suport pentru jocuri sociale interactive , accesibile chiar din interfaţa aplicaţiei. Colecţia de jocuri include titluri cum ar fi Mafia Wars, Fishville şi Pool , însă oferta de jocuri este mult mai mare. Putem juca contra amicilor din lista de contacte, sau putem începe o sesiune de joc proprie. 
    • Putem urmări mesajele de status şi iniţia sesiuni de chat cu prietenii de pe Facebook.
    • Putem comenta şi da Like pentru update-urile venite din reţelele Yahoo! Pulse, Twitter şi Flickr, fără a părăsi interfaţa Yahoo Messenger.
    • Putem utiliza un singur mesaj de status pentru toate reţelele de socializare la care avem cont de utilizator, vizibil simultan pentru toţi prietenii din acele reţele.
    • Sesiunile de mesagerie instant pot fi purtate cu prieteni din reţeaua Yahoo, Windows Live şi Facebook, indiferent dacă ne aflăm în faţa calculatorului sau la telefonul mobil, folosind portalul Mobile Web Messenger sau versiunea pentru telefoane Android a aplicaţiei Yahoo Messenger. 
    • Arhiva de conversaţii este accesibilă şi online , de pe orice calculator la care ne logăm cu numele de utilizator şi parola, iar pentru găsirea rapidă a informaţiilor dorite avem la dispoziţie o funcţie de căutare.
    • Interfaţa aplicaţiei este mai bine finisată şi poate fi personalizată prin aplicarea de skin-uri. Putem alege dintre 21 skin-uri selectabile, dintre care 7 sunt complet noi, fiind adăugate în versiunea oficială de YM11.
    Aceasta este versiunea finală de Yahoo Messenger 11, compatibilă cu sistemele de operare Windows 7, Vista, XP şi recomandată tuturor categoriilor de utilizatori.

    [via]



    Rezultate Bacalaureat 2011


    Chiar daca Bacalaureatul este in plina desfasurare si urmeaza maine cea de-a treia proba, pe site-ul Ministerului Educatiei au fost publicate deja listele cu elevii care au dat bacul, urmand ca in curand sa fie publicate si notele.

    Pagina in care veti avea posibilitatea sa va aflati notele este ASTA. Bafta!
    PS. In cateva judete au inceput sa apara notele la romana si matematica.